Antihejter
Iskusan
- Poruka
- 6.345
Uguši te (posesivnost).Kako moze da se pretera sa paznjom ?
Ono, još nisi ušao k'o čovek u stan a čuješ "Gde si bio?" Na primer.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uguši te (posesivnost).Kako moze da se pretera sa paznjom ?
Uguši te (posesivnost).
Ono, još nisi ušao k'o čovek u stan a čuješ "Gde si bio?" Na primer.
Jednom sam pisala da se neke stvari mogu preboleti.Neke ne mogu.Bar ja to ne umem.Možda je do mene ,to ne znači da sam slaba.zao mi je ...
ako sama sebe ne zalecis nema te price koja moze da ti olaksa
svi ljudi koje poznajem su imali vece ili manje te "godinama"
e sad da li su mene lagali da je proslo ne znam
ako jesu, sebe su lagali i meni je zao.
Znam brate ali nervira. Toliko nervira da sa posla dođem pravo kući i to nagazim 130km/h samo da me ne pita gde sam biokoja zena sa vrata ne postavlja to pitanje
daj ... to je kao nasnimljena recenica u 90% + odnosa
jednostavno izleti iz zene ka coveku
Jednom sam pisala da se neke stvari mogu preboleti.Neke ne mogu.Bar ja to ne umem.Možda je do mene ,to ne znači da sam slaba.
Nosim se s tim,namerno "zaboravljam",odživljavam bolove u uvijenom obliku ,tražim nešto šta će me usrećiti ..male stvari ,većini su one dosadne i suvišne.Ali eto,za mene su utešne.
U tim američkim serijama je prijateljstvo uvek precenjeno.Jel' gleda neko "Married, with children"?
Na Fox life.
Volim te serijice iz "90.
Osim "Prijatelja", ne znam šta mi je tačno tu asimpatično. Precenjeno prijateljstvo?
Ne začatavam temu, ima veze. Pomenuto je precenjeno pa izgubljeno. U toj seriji od "prijatelja" najviše možeš da dobiješ pomoć pri selidbi, sećam se jedne scene kada Monika izvrdava da ide sa Rejčel u park na trčanje a pri tom je još obećala i nema drugih obaveza.
Zapitaš se da li je namerno kroz seriju provučeno (ko ume da prepozna) da oni ustvari nisu nikakvi "prijatelji" ...
Tačno može još dve teme od ove.
Nisi ništa kriva, to je tako sa forumom, kao da je "živ" pa ide u pravcu u kome on hoće.Preterivanje sa obraćanjem pažnje:Obraćati previše pažnje na sve, pa i na gluposti .Kada neko vidi baš sve što si uradio, sve što si rekao, sve što si napisao, sve što si možda i prećutao.Sve je to popraćeno komentarima i pitanjima.To je gušenje.Nadam se da je jasnije.Dakle ne-preterivanje sa pažnjom.To je nešto drugo, mada i to može da guši, već snimanje svakog pokreta i svake reči.I šta?Uzrokuje takođe gubitak.Kraj.Gotovo.No, ovaj gubitak o kojem sam pisala u uvodnom postu je drugačiji.Ovde sam ja kriva i svesna toga vrlo dobro.
@krompir 2.1.
U paketu s izveštačenim zagrljajima i čuvenim "volim teee"U tim američkim serijama je prijateljstvo uvek precenjeno.
Jao, da.Toliko "ljubavi".U paketu s izveštačenim zagrljajima i čuvenim "volim teee"
Preterivanje sa obraćanjem pažnje:Obraćati previše pažnje na sve, pa i na gluposti .Kada neko vidi baš sve što si uradio, sve što si rekao, sve što si napisao, sve što si možda i prećutao.Sve je to popraćeno komentarima i pitanjima.To je gušenje.Nadam se da je jasnije.Dakle ne-preterivanje sa pažnjom.To je nešto drugo, mada i to može da guši, već snimanje svakog pokreta i svake reči.I šta?Uzrokuje takođe gubitak.Kraj.Gotovo.No, ovaj gubitak o kojem sam pisala u uvodnom postu je drugačiji.Ovde sam ja kriva i svesna toga vrlo dobro.
@krompir 2.1.
Ako se misli za devojke onda ne patim. Nek idu.Kada izgubiš ono što si imao, tek tada ti postaje jasno šta si imao i koliko je to bilo vredno.
Koliko je to tačno?Da li se slažete sa ovim?
Nije mi se, iskreno, mnogo puta desilo.
Ono što je bilo izgubljeno i nije bilo nešto za razmišljanje .
U poslednje vreme me drži ova rečenica, jer zaista jeste tako.
Izgubila sam i shvatila koliko je to izgubljeno bilo bitno za mene.
Clan porodice nije za razmisljanje?zdravlje?Kada izgubiš ono što si imao, tek tada ti postaje jasno šta si imao i koliko je to bilo vredno.
Kamise pokvarijo gemboj svatijo sam koliko mi značijo.Kada izgubiš ono što si imao, tek tada ti postaje jasno šta si imao i koliko je to bilo vredno.
Ker na primer kad crkneClan porodice nije za razmisljanje?zdravlje?
ne misli se na privezak
izgleda da neki nisu razumeli temu.Ne govorim o privescima, kreditnim karticama, prstenju i kišobranu.Reč je o životu, osobama, nekim delovima nas samih.Kada izgubiš ono što si imao, tek tada ti postaje jasno šta si imao i koliko je to bilo vredno.
Ne, kasno je.nema više smisla.Ali to ne znači da mi nije bitno i sada kad je izgubljeno.Da nije, ne bih mislila o tome.. kad si vec svesna da si kriva da li si uradila sve da popravis taj odnos da ne bude skroz izgubljen, da na neki nacin i dalje bude bitan kao sto si u uvodu pisala?