Kada imamo ovakvog Kurtija a Vučića koji je spreman da mu sve Srbe pobiju a ratovati neće, onda imate teško stradanje Srbije

Ма знам, српска служба је крива за голготу Србије у првом свјетском рату, крива је за Јасеновац, Пребиловце, Дракулић, Јадовно, Јастребарско...
Крива је за..., а нико други није крив.
Мало мијешаш узроке и посљедице.
Vrati se i u kameno doba sa spinovanjem, da.

Eto barem u bronzano doba, da cujemo tu svetlu srpsku istoriju u bronzanom dobu, i te narative.

Па управо је то оно што ти говорим, много је више на форуму ових генија, тридесетосмица, комшија, и сличних, минимално 2 : 1, полазим од тога да је у реалу однос 1 : 1 у оваквим ставовима, а то је више него јадно, одатле онакав мој коментар и став.
Lol.

Na Krsti je odnos: Pomahnitale megalomasnke srpke patriote: Normalni ljudi, negde oko 10:3.

Tacno je da je ranije taj odnos ranije na Krsti bio veci, negde od 20:1 do 10:1.

Otprilike je to istorija ovog foruma.

Brinem za tvoju percepciju, ona ocigledno nije tacna, ako mislis da je odnos koji pominjem na Krsti 1:2.

Ne, nije.

Vrati se i u kameno doba sa spinovanjem, da.

Eto barem u bronzano doba, da cujemo tu svetlu srpsku istoriju u bronzanom dobu, i te narative.
Један ти је коментар, нисам навикао, можеш ти и много бесмисленије кад се потрудиш.

Један ти је коментар, нисам навикао, можеш ти и много бесмисленије кад се потрудиш.
Pa umem.

Veruj mi da znam svaki vas narativ, u detalje, atome.

Znam kako se formiraju reci i recenice u vasoj glavi.

Znam vas bolje nego sto vi poznajete sami sebe.

Zato vam sve vase narativne fore i fazoni nikada nece prolaziti kod mene.

Te indoktrinatorske fore su kod vas i onako ponekad slatke, ali je tuzno to sto svojom megalomanijom i pomahnitaloscu trujete mladje narastaje u Srbiji.

Ali jbga, to je sto je, vi ste ogromna vecina u Srbiji, i to je to.

Uzivajte.

Lol.

Na Krsti je odnos: Pomahnitale megalomasnke srpke patriote: Normalni ljudi, negde oko 10:3.

Tacno je da je ranije taj odnos ranije na Krsti bio veci, negde od 20:1 do 10:1.

Otprilike je to istorija ovog foruma.

Brinem za tvoju percepciju, ona ocigledno nije tacna, ako mislis da je odnos koji pominjem na Krsti 1:2.

Ne, nije.
Ако мислиш на заступљеност традиционалних српских домаћина и покондирених тикви на форуму, однос је ипак приближнији мојој процјени.

Међутим, симптоматично је да су на форуму управо велика већина ови други, како то објаснити, слажем се да можда однос не одговара реалном стању, али судећи по узорку са форума(кад одбијемо добар дио на конто дуплих профила), по оном што се пише по нету, изјаве у медијима, однос према Србима са Косова, тај постотак је и даље веома велик, можда то није случај са западном Србијом због близине границе, али у осталим дијеловима нисам баш сигуран, ебг много пута су ми спочитане "моје кривице", због санкција, због заваде са Хрватима, због првог и другог свјетског рата, због Вучића, због овог или оног... ;). Сасвим довољно разлога да се изведу одређени закључци, зар не.
Da, cak i srpske patriote iz Srbije ne podnose Bosance, Crnogorce i ostale.

To je kultorolska fora.

Onda vi tu kulturolosku foru u Srbiji pokusavate da prenebregnete tim vasim cuvenim narativom 'Ali svi smo mi Srbi!!!'.

U realnom zivotu, ljude zabole za nacije, nacionalizam je foliranje na toliko mnogo nivo ljudskog bica i zivota.

Ali u narativima postaje mnogo jaka stvar.

To sto vi narativom pokusavate da razbijete kulturu prolazi samo u nekim kriznim vremenima.

Tako da, da bi uspeli u toj svojoj nameri, potreban vam je neki veci rat.

Tada ce to tvoje 'Ali svi smo mi Srbi bre!!' biti neka bitna stvar.

Pa umem.

Veruj mi da znam svaki vas narativ, u detalje, atome.

Znam kako se formiraju reci i recenice u vasoj glavi.

Znam vas bolje nego sto vi poznajete sami sebe.

Zato vam sve vase narativne fore i fazoni nikada nece prolaziti kod mene.

Te indoktrinatorske fore su kod vas i onako ponekad slatke, ali je tuzno to sto svojom megalomanijom i pomahnitaloscu trujete mladje narastaje u Srbiji.

Ali jbga, to je sto je, vi ste ogromna vecina u Srbiji, i to je to.

Uzivajte.
Ма немаш ти појма, ти си само репа без коријена, која се стиди свог поријекла, своје историје, или ипак не?

Ако мислиш на заступљеност традиционалних српских домаћина и покондирених тикви на форуму, однос је ипак приближнији мојој процјени.
Pa ako je tebi taj odnos vezan za : Oni koji pljuju po Bosancima: Oni koji ne pljuju po Bosancima, to onda nije tacno, jer nema veze sa opisivanjem ko je srpski patriota i nacionalista, a ko drugosrbijanac i izdajnik.

Ooooogroman broj srpskih patriota pljuje po Bosancima.

Ма немаш ти појма, ти си само репа без коријена, која се стиди свог поријекла, своје историје, или ипак не?
Potrebno mi je godinu i po da ti objasnim zasto ti je ovaj narativ glup, i da bi razumeo zasto ti je to pitanje glupo.

To je nemoguce, nema se toliko vremena na forumu, izvini.

To je kultorolska fora.

Onda vi tu kulturolosku foru u Srbiji pokusavate da prenebregnete tim vasim cuvenim narativom 'Ali svi smo mi Srbi!!!'.

U realnom zivotu, ljude zabole za nacije, nacionalizam je foliranje na toliko mnogo nivo ljudskog bica i zivota.

To sto vi narativom pokusavate da razbijete kulturu prolazi samo u nekim kriznim vremenima.

Знаш колико ме заболе да ли ме неко подноси или не подноси, задњи пут сам у Србији био неким послом негдје 96. или 97. Нити имам потребе, нити неке жеље да долазим, а још мање да некоме намећем неки наратив, само примјећујем и коментаришем неке појаве из мог угла.

Pa ako je tebi taj odnos vezan za : Oni koji pljuju po Bosancima: Oni koji ne pljuju po Bosancima, to onda nije tacno, jer nema veze sa opisivanjem ko je srpski patriota i nacionalista, a ko drugosrbijanac i izdajnik.

Ooooogroman broj srpskih patriota pljuje po Bosancima.
Нисам рекао Босанцима, него уопштено, веома ми је ружан и одбојан став према Србима са Косова од једног дијела њихових сународника.

Нисам рекао Босанцима, него уопштено, веома ми је ружан и одбојан став према Србима са Косова од једног дијела њихових сународника.
Te kolektivne predrasude su jako losa stvar, da.

Sa druge strane, jos je ruzniji i odbojniji stav Srba prema Albancima, pa te to nikad ne tangira nesto, naprotiv.

To je kultorolska fora.

СвеСаборно Јединство Срба је и званично потврђено на СвеСрбском Сабору када је Србски Свет добио своје идеолошко утемељење!

Од тада Јединство и Братство Срба биће све јаче и јаче! Нико то не може да заустави!

1733072533769.jpeg

1733072561566.jpeg

1733072610133.jpeg

А твоји антисрбски наративи неће проћи!

U cemu je fora sa ovim dizanjem u vazduh kazala u Zubinom potoku? Nasi mediji izbegavaju da izvestavaju o tome? Optuzujemo siptare da su to uradili da bi optuzili nas? Ili je to uradio i organizovao onaj ko je i organizovao proslu akciju, a ne zeli da ga uhapsimo, jer je on drzava, tacnije sluzba?

Te kolektivne predrasude su jako losa stvar, da.

Sa druge strane, jos je ruzniji i odbojniji stav Srba prema Albancima, pa te to nikad ne tangira nesto, naprotiv.
Не знам зашто имам утисак да став Албанаца према Србима није ништа другачији, стога не видим разлог да ме то тангира. Само се питам зашто тебе тангира став према Албанцима, док истовремено подржаваш тај одбојан став према Србима са Косова?

Не знам зашто имам утисак да став Албанаца према Србима није ништа другачији, стога не видим разлог да ме то тангира. Само се питам зашто тебе тангира став према Албанцима, док истовремено подржаваш тај одбојан став према Србима са Косова?
Albanci me ne optuzuju da sam autosovinista, niti mi govore da sam manji Srbin od njih, niti imam sa njima 20000-i deo problema kao sto imam sa Srbima.

U realnom svetu, ja sa Albancima nemam nista, a Srbi vladaju mojom zajednicom.

Krimosi, kvazi panduri i kvazi politicari koji nasilno vladaju mojim drustvom su- Srbi.

Tako da, logicno je da cu vise da pominjem Srbe.

Ako ti zelis da meni veci neprijatelji budu tamo neki Siptari, ustase i balije, dok Srbi ubijaju, prete, reketiraju, siluju po mojoj zajednici, izvini, ali to je bas nerealno ocekivanje.

Albanci me ne optuzuju da sam autosovinista, niti mi govore da sam manji Srbin od njih,
Па наравно да се подразумијева да си ти мање Србин од оних на Косову, ти у удобности и сигурности Србије, афирмишеш Албанце који свакодневно спроводе репресалије над Србима са Косова који тамо храбро свједоче самим својим присуством, док их ти посматраш са анимозитетом, јер су они као криви што твоја удобност није још већа. ;)
Не разумијем зашто ти је онда криво кад сасвим оправдано кажу да си ти мање Србин од њих?

Па наравно да се подразумијева да си ти мање Србин од оних на Косову, ти у удобности и сигурности Србије, афирмишеш Албанце који свакодневно спроводе репресалије над Србима са Косова који тамо храбро свједоче самим својим присуством, док их ти посматраш са анимозитетом, јер су они као криви што твоја удобност није још већа. ;)
Не разумијем зашто ти је онда криво кад сасвим оправдано кажу да си ти мање Србин од њих?
Kul.

Autorska
Ceo Sever Kosova je pod Kurtijevom opsadom a sve izgovor o pojavi terorizma koji odgovara pred izbore i jednom Vučiću koji nema ništa drugo do da plaši Srbe da mogu da zarate, pa je bolje i ovako da okrenu golu zadnjicu.
Od noćas masovno hapse Srbe a mediji u Srbiji u novogodišnjem režimu.

Неће ова багра још дуго. Ни ти ни Аљбин не треба да бринете.

a sto bi on ratovo protiv svojih, kad vec ima dovoljno neprijatelja, srba iz srbije?

Он има у Србији 2 400 000 највише. У Босни неких 500 000 највише. Црна Гора 200 000. Хрватска 100 000 и 20 000 у Македонији. Одузми то од 18 000 000 и видећеш резултат.

Међутим, симптоматично је да су на форуму управо велика већина ови други, како то објаснити, слажем се да можда однос не одговара реалном стању, али судећи по узорку са форума(кад одбијемо добар дио на конто дуплих профила), по оном што се пише по нету, изјаве у медијима, однос према Србима са Косова, тај постотак је и даље веома велик, можда то није случај са западном Србијом због близине границе, али у осталим дијеловима нисам баш сигуран, ебг много пута су ми спочитане "моје кривице", због санкција, због заваде са Хрватима, због првог и другог свјетског рата, због Вучића, због овог или оног... ;). Сасвим довољно разлога да се изведу одређени закључци, зар не.
Ти као да ниси чуо за прокси адресирање?

a i to je zanimljivo sa psiholoske strane da su srbi iz srbije na keca skontali ko je on, a srbi sa kosova a posebno i najvise onih iz bosne nisu i nece nikad

Ја видим по резултатима избора да Срби у целој Србији тешко да су то схватили.

п.с. Једино ако албански фактор није масовно подржао ''Муслиуа'' па је то однело превагу..

Back