Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Stvarno vise ne znam koji mu je. U pitanju je neki LG DVD Rom.Do sada radio, a sad od jednom nece vise da prepoznaje diskove koji se stave u njega.
BUdalestina
idi qpi drugi.... mene je zezao skoro cd RW drive... pocheo iz chista mira da chita samo oriDJinale... tako opchinju da tzrkavaju... ni servis im ne pomaze... moze da pomogne za kratko.... ali zato jepo odesh i qpish dvd rw pionir 111 za 2850 din koji radi kao zmaj....
Moje iskustvo je ovakvo:
Imam na notebook-u combo drive DVD CD RW
Nakon nekog vremena primetio da vise nece da cita neke CD ili DVD. Posle gomile trazenja novih drajvera (za notebook to nije uvek jednostavno) ustanovim da ne ume da cita CD ili DVD rezane prevelikom brzinom!!! ???
Sada, kad znam da ce mi trebati da i notebook cita, rezem CD i DVD na najsporijim brzinama i gle cuda - sad cita. Sta ces, ostarilo se pa i combo drive ne zna za brzine pisanja vece od "klaj-klaj"....
Problem je kod mene sto za moj notebook nema zamene - to ti je sto ti je, citao ili ne
Uostalom skoro cu menjati i kupiti novi pa me bas briga. Samo zao mi ga , mnogo smo dobrog prosli zajedno
Sto kaze moja baba "sujmam" da ima za Gericom notebook racunare. Oni su slabo zastupljeni bili ovde kad sam to nabavio, zapravo se u to vreme ovde nisu uopste prodavali.
Ali, ajde, ako iskopas neki broj baci ovde pa da vidim...