Kada drzavnik pojede studentski sendvic, ko sada laze?

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
41.617
Politika , Informer, Pink....kazu kako je Vucic dosao u Novi Sad, kako su Novosadjani bili jako obradovani dolaskom Ace Parizera u Novi Sad, a da su se blokaderi koji mrze sve sto je srpsko sakrili u misiji rupe, jer znaju da nemaju sanse...
Mediji koji nisu pod vucicevom kontrolom pise sve suprotno, da je sve bilo namesteno, da su brojne policijske snage blokirali deo grada gde je Aca Parizer, i da su samo caciji imali pristup ?

Ko sada govori istinu, a ko laze ? pitam se , pitam...
:think:
z vucic vucic.jpg

Vučić nenajavljeno u Novom Sadu, prva poseta od pada nadstrešnice: Građani organizovano dovedeni da mu aplaudiraju​

https://nova.rs/vesti/politika/vuci...jani-organizovano-dovedeni-da-mu-aplaudiraju/

ja imam pravo da mi se ne svidja.

А шта ће ти то право ?
Хајде сад прстић на чело, па лазмисли !!

Zasto ne ode u Srce Srbije na Kosovo ?

Тамо се иде кад пошаље мене, тебе и хиљаде других да изгинемо тамо.
Он није хтео да нас сатире ... замисли !

А шта ће ти то право ?
Хајде сад прстић на чело, па лазмисли !!

Тамо се иде кад пошаље мене, тебе и хиљаде других да изгинемо тамо.
Он није хтео да нас сатире ... замисли !
Svaki covek ima slobodu, a samim tim i pravo da kaze sta mislis, a tebi kao vucicevom legalisti nije potrebno.
Znaci po tebi Kosovo nije sastavni deo Srbije ?

Politika , Informer, Pink....kazu kako je Vucic dosao u Novi Sad, kako su Novosadjani bili jako obradovani dolaskom Ace Parizera u Novi Sad, a da su se blokaderi koji mrze sve sto je srpsko sakrili u misiji rupe, jer znaju da nemaju sanse...
Mediji koji nisu pod vucicevom kontrolom pise sve suprotno, da je sve bilo namesteno, da su brojne policijske snage blokirali deo grada gde je Aca Parizer, i da su samo caciji imali pristup ?

Ko sada govori istinu, a ko laze ? pitam se , pitam...
Pogledajte prilog 1857860

Vučić nenajavljeno u Novom Sadu, prva poseta od pada nadstrešnice: Građani organizovano dovedeni da mu aplaudiraju​

https://nova.rs/vesti/politika/vuci...jani-organizovano-dovedeni-da-mu-aplaudiraju/
Pazi studenti se sakrili.Pa vi niste normalni.Nece da se susrecu sa budalama,da ne dodje do tuce vecih razmera,posto ste vi caciji besni na sve,pa i na svoje.

Svaki covek ima slobodu, a samim tim i pravo da kaze sta misli

Тужно је кад своју слободу користиш на самоубилачки начин.

Znaci po tebi Kosovo nije sastavni deo Srbije ?

За мене, Србина 21. века је најважније да сам
жив, здрав, неузнемираван сујетама владара
и митоманским ложењима разноразних будала.

А такав сам човек да ћу увек онима који ми помогоше да се сачувам рећи барем хвала !

Тужно је кад своју слободу користиш на самоубилачки начин.

За мене, Србина 21. века је најважније да сам
жив, здрав, неузнемираван сујетама владара
и митоманским ложењима разноразних будала.

А такав сам човек да ћу увек онима који ми помогоше да се сачувам рећи барем хвала !
Kada svaki covek imam pravo na svoje misljenje za tebe je to ''samoubistvo''

Za tebe je najvazniji da gledas Informer,.....

Back