Sara
Poznat
- Poruka
- 7.089
Pametno zborisI prvo da prepise imovinu...
A onda mu ona nabaci neku quravelu i optuzi njega da je kriv za sve!
...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pametno zborisI prvo da prepise imovinu...
A onda mu ona nabaci neku quravelu i optuzi njega da je kriv za sve!
...
i da se gospodja malo zabavi sa straneГосподин човек пусти да његова жена изнесе преда њ своју прљавштину.
i da se gospodja malo zabavi sa strane
Поново сам се заљубила
Често постоји само један разговор између афере и раскида. Али када је право време за тај разговор?
Hahaha, da mu kazes sta?Ne brini sreco, reci cu mu ja...
.
.
.
.
.
.
.
☺
...
Из онога што сам тамо прочитао, то прилично узбуђује мушкарце и жене
da se krese sa drugim.Hahaha, da mu kazes sta?
Vrati se i ponovo procitaj citateda se krese sa drugim.
i ti isto,valjda ti je mozak zakrzljao u banovini.Vrati se i ponovo procitaj citate
mOzAk tI jE zAkRzLjAoi ti isto,valjda ti je mozak zakrzljao u banovini.
Nijevaljda da veruješ u to?Pogledaj u kom rodu pisu citirani.
Поново сам се заљубила
Често постоји само један разговор између афере и раскида. Али када је право време за тај разговор?
Ako je to prava stvar,a sa muzem nisi dobro,treba sto pre da uradis to.Ako dvoje ne mogu zajedno,ne treba da se trpe.
U pitanju je sosidz partiNije nigde rekla da se ne trpe. Može da istrpi obojicu.
Isto razmisljam.gde je tu empatija, saosecanost, gubitak bliske osobe?
ili je partner app na telefonu koji se lako brise i vraca na dugme?
ne znam zasto muskarci pobesne i rade razne nenormalne stvari kad saznaju da ih zena vara?Lepo kazes da ti treba odmor,da ne mozes vise ovako da zivis i tako sve po redu do konacnog rastanka koji treba da bude brzda se krese sa drugim.
Posle ovakve izjave i treba da budeš oprezan. Veoma oprezan.Sem proste reprodukcije, za sve ostalo su žene neupotrebljive i treba biti oprezan.
Ponedeljak.Поново сам се заљубила
Mozda i nju istrpe obojica.Nije nigde rekla da se ne trpe. Može da istrpi obojicu.
pa kako da ne budes zainteresovan za njen boljitak ?Bizarna je tema iritantna ceo život slušam prijateljicu koja je konačno upoznala onog pravog pa me davi satima o kvalitetima. Barem 2-3 puta godišnje.
Toliko lud nisam. Poslednjih godina je prekidam i pričam joj da je seksualni predator i da potraži stručnu pomoć. Na kao iznenađen izraz lica počnem da nabrajam prijatelje i rodbinu koju mi je izjebala. Pola njih ne priča više samnom