Quantcast

Kada ću početi da verujem Aleksandru Vučiću

KPCTAHK

Domaćin
Poruka
3.175
Aleksandre Vučiću,

Nekadašnji prijatelju, odmetnuti srpski radikalu, obećavam ti, dajem ti moju časnu reč, a za mene je reč svetinja, opet ćeš da zadobiješ moje poljuljano poverenje u tebe, ako to stvarno i učiniš počeću, mada ću u duši još uvek imati čemer do onoga što si učinio, izdao si kuma, veru, brata i Srbiju, jabuku od zlata, čak i da te glorifikujem, opevavam, slavim i hvalim, učinuću te besmrtnim, samo ako protiv ovih najvećih zločinaca u istoriji ljudske civilizacije, najvećeg zla koje je ljudska civilizacija iznedrila,

PODNESEŠ TUŽBU PROTIV AMERA MEĐUNARODNOM SUDU PRAVDE ZA GENOCID KOJI SU UČINILI SRBIMA I DRUGIM NARODIMA KOJE SU ZVERSKI NAPALI,

a do tada sedi u magareću klupu, ćuti, normalne ljude ne ljuti, jer tvoja sadašnja "politika" je u interesu samo mafije na čijem si čelu, a protiv Srba i Srbije ...

https://www.krstarica.com/vesti/svet/svetski-eksperti-upozoravaju-srbija-i-irak-zrtve-nato-genocida/?utm_source=forum.krstarica.com&utm_medium=thumbs&utm_campaign=thumbs_house
 
Poslednja izmena:

eremita

Zaslužan član
Poruka
112.353
Svetski eksperti: Srbija i Irak žrtve NATO genocida
06.10.2019. , Vestionline, TanjugNezavisni naučnici prvi put su dokazali da se u Iraku masovno rađaju sa deformitetima zbog posledica korišćenja municije sa osiromašenim uranijumom, dok evropski eksperti i politikolozi podsećaju da se slične posledice beleže i u Srbiji posle NATO bombardovanja 1999, pišu „Večernje novosti“.

Pravi „potpis“ ovog genocida NATO, pod dirigentskom palicom SAD, kako tvrde evropski eksperti, još nije u potpunosti sagledan.
List piše da Švajcarac Jan Valter, vlasnik bloga „Legitim“ povlači apsolutnu paralelu između ratova koje je NATO posle Zalivskog rata vodio u Srbiji 1999. godine, Avganistanu od 2001. Iraku 2003. Somaliji, naverovatnije i u Libiji, a na posletku i u Siriji.
Sa njim se, kako navode „Novosti“, slaže i Gerd Šuman, autor i urednik na nemačkoj televiziji ARD, koji ističe stravičan podatak da nema srpske porodice koja nije izgubila najmanje jednog člana u NATO bombardovanju 1999. ili od posledica upotrebe radioaktivnog oružja.
Od 1991. do 2003. godine na teritoriji Iraka, koji je najviše kontaminiran osiromašenim uranijumom na celoj planeti, bačeno je oko 2.000 bombi napunjenih ovom municijom.
List navodi da je reč o rezultatima najnovije naučne studije eksperata okupljenih oko neprofitabilne organizacije „Trut aut“, objavljenih u stručnom časopisu „Zagađene živornog okruženja“.
Broj obolelih od malignih bolesti u provinciji Bibil, južno od Bagdada „eksplodirao“ je sa 500 slučajeva zabeleženih 2004. na 9.082 samo pet godina kasnije.
„Novosti“ navode da je, prema zvaničnim podacima NATO, pored kasetnih bombi, na teritoriju Srbije i Crne Gore bačeno 15 tona uranijumske municije, ali i da nezavisni istraživači tvrde da je ovih toksičnih materija bilo barem tri puta više.
List citira i švajcarskog politikologa Nilsa Petera Amicbela, koji kaže da je prva žrtva rata, kao i uvek, istina.
– Rat protiv Srbije može da vam posluži kao ogromno upozorenje. Bio je lokalni, ograničeni rat, vođen sa uništavajućim posledicama, bez sumnje, sa ciljem desetkovanja civilnog stanovništva – kaže Amicbel.
List navodi da je reč o rezultatima najnovije naučne studije eksperata okupljenih oko neprofitabilne organizacije „Trut aut“, objavljenih u stručnom časopisu „Zagađene živornog okruženja“.
 
Top