Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Čitam uglavnom pred spavanje što mi i nije pametno jer ako me zaintesuje knjiga znam da citam do 2-.3 ujutro
Obavezno čitam na godišnjem odmoru,ponesem i po dve knjige
Nisam skoro procitala nijednu knjigu...
Dugi period sam opsesivno citala i kupovala knjige tako da nemam vise mesta za njih.
Prvo sledi poseta ofalmologu, pa povratak na moje knjige...
Radnim danom pred spavanje, recimo od 23h-24h, nekad i popdne ako je napolju ruzno vreme. Vikendom popodne kad nemam obaveza.
Citam iskljucivo u elektronskom obliku, Kindle, papirnu knjigu nisam dodirnuo vec godinama, zaboravio sam kakav je to osecaj
Dobra stvar je sto knjige u elektronskom obliku mozete naci i za dzaba na raznoraznim sajtovima ( mi sa Balkana imamo odlican sajt balkandownload.org).
Nisam skoro procitala nijednu knjigu...
Dugi period sam opsesivno citala i kupovala knjige tako da nemam vise mesta za njih.
Prvo sledi poseta ofalmologu, pa povratak na moje knjige...
Обично увече. На одморима појачавам. Само штампана издања. Покушао са е књигама, чак и прочитао "Салемово" од Стивен Кинга, започео "Идиота" од Достојевског, и одустао, није то то. Ово са слушањем нисам пробао, мада мислим да ми се не би свидело.
Обично увече. На одморима појачавам. Само штампана издања. Покушао са е књигама, чак и прочитао "Салемово" од Стивен Кинга, започео "Идиота" од Достојевског, и одустао, није то то. Ово са слушањем нисам пробао, мада мислим да ми се не би свидело.