- Poruka
- 27.397
Citiraj.Ne poredim nego je to uputstvo u bibliji za sahrane. Kaže da treba da se narod veseli i peva jer pokojnik ide da se sretne sa svojim stvarateljem (ocem). Nema ništa uzvišenije i srećnije od toga, ako si hrišćanin
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citiraj.Ne poredim nego je to uputstvo u bibliji za sahrane. Kaže da treba da se narod veseli i peva jer pokojnik ide da se sretne sa svojim stvarateljem (ocem). Nema ništa uzvišenije i srećnije od toga, ako si hrišćanin
A što tumačiš Bibliju, svaka ti častJovan 14:28
Čuli ste da sam vam rekao: ’Odlazim, ali se vraćam k vama.’ Da me volite, vi biste se radovali što odlazim k Ocu, jer je Otac veći od mene.
Bahata je tolika pucnjava, da se crkvena zvona ne čuju...i tebi je to u redu?Šta je bahato u slavlju Božića?
Čitam šta piše. To nisu zakonetke i dvosmislene poruke već jasne i glasne.A što tumačiš Bibliju, svaka ti čast![]()
Šta je s povratkom? Ima li smisla da se toliko dugo nada i čeka?Čitam šta piše. To nisu zakonetke i dvosmislene poruke već jasne i glasne.
"Da me volite, vi biste se radovali što odlazim k Ocu, jer je Otac veći od mene" kaže Džizus.Šta je s povratkom? Ima li smisla da se toliko dugo nada i čeka?
I nije nigdje rekao da zapjevaju i zaigraju!
Oprostio se i dao im nadu. Vjera i jeste nada.
Nije rekao da se naglas raduju. Mislim da je mislio ,,u sebi da se raduju,,"Da me volite, vi biste se radovali što odlazim k Ocu, jer je Otac veći od mene" kaže Džizus.
Dakle, kad neko umre i nastane kuknjava to znači da znaju da neće da završi kod Isusa te im žao šta mu tek sledi?
Petarde i rakija u genima? Zanimljivo.Ko slavi iskreno Isusa, slavi ga dostojanstveno i u miru....Srbi nisu hrišćani u srcu, nama je u genima ostao Perun, Vid, Rod....slavimo kako nam je u genima utisnuto....
a naglas da plaču. Znači, licemerje 100%Nije rekao da se naglas raduju. Mislim da je mislio ,,u sebi da se raduju,,
To si ti rekao.a naglas da plaču. Znači, licemerje 100%
Gde sam to rekla?Petarde i rakija u genima? Zanimljivo.
To si ti rekla, samo drugim rečimaTo si ti rekao.
Ne čitaj samo posljednju poruku.Gde sam to rekla?
A nisi ni razumela šta sam napisala.....Gde sam to rekla?
Čitam poruke na koje si mi odgovorila...Ne čitaj samo posljednju poruku.
Čini mi se da to nije linija lakšeg otpora već samo priznavanje stvari kakve jesu. Nekad je pravoslavni kler bio veoma neobrazovan i pojedini popovi su iz neznanja i neinteresovanja dozvoljavali paganštinu i vračanje, to je i razlog zašto je crna magija danas tesno povezana sa crkvom. Ima dosta šokiranih zilota koji ne mogu da poveruju da je crkva poslednjih godina počela da pali Badnjak ispred crkvenih objekata, tako nešto ne bi smelo da se pomisli pre 100 ili 200 godina u vrhu crkve.I crkva ide linijom lakseg otpora.Za mene to nije u redu,ali sta mozes,takva su vremena.
Tebi je crkva bog a ne Bog, Bog.Gle još jedna tema gdje se pljuje Crkva.
Crkva je Tijelo Hristovo za mene.Tebi je crkva bog a ne Bog, Bog.
Zato ce ti Vatikan odlucivati o crkvi.
Nije pominjao crkvu.
Da ali ne bezboznim pesmama i muzikom i praksama."13. И кад они који ношаху ковчег Господњи поступише шест корака, принесе на жртву вола и дебела овна.
14. И Давид играше из све снаге пред Господом, и бјеше огрнут оплећком ланенијем.
15. Тако Давид и сав дом Израиљев ношаху ковчег Господњи подвикујући и трубећи у трубе." (2 Самуилова 6:13-15).
Весели празници се могу и требају славити весело.
A šta je bezbožno u paljenju badnjaka i slavljenju Hristovog rođenja?Da ali ne bezboznim pesmama i muzikom i praksama.
Ne nikako.Crkva je Tijelo Hristovo za mene.
Crkva je zgrada. Sa malo višim stropom.Crkva je Tijelo Hristovo za mene.