Kada će srpski narod da shvati da crkva hoće da ga potpuno orobi pravog identiteta?

Šta je s povratkom? Ima li smisla da se toliko dugo nada i čeka?
I nije nigdje rekao da zapjevaju i zaigraju!
Oprostio se i dao im nadu. Vjera i jeste nada.
"Da me volite, vi biste se radovali što odlazim k Ocu, jer je Otac veći od mene" kaže Džizus.

Dakle, kad neko umre i nastane kuknjava to znači da znaju da neće da završi kod Isusa te im žao šta mu tek sledi?

Poslednja izmena od moderatora:
"Da me volite, vi biste se radovali što odlazim k Ocu, jer je Otac veći od mene" kaže Džizus.

Dakle, kad neko umre i nastane kuknjava to znači da znaju da neće da završi kod Isusa te im žao šta mu tek sledi?
Nije rekao da se naglas raduju. Mislim da je mislio ,,u sebi da se raduju,,

Poslednja izmena od moderatora:
I crkva ide linijom lakseg otpora.Za mene to nije u redu,ali sta mozes,takva su vremena.
Čini mi se da to nije linija lakšeg otpora već samo priznavanje stvari kakve jesu. Nekad je pravoslavni kler bio veoma neobrazovan i pojedini popovi su iz neznanja i neinteresovanja dozvoljavali paganštinu i vračanje, to je i razlog zašto je crna magija danas tesno povezana sa crkvom. Ima dosta šokiranih zilota koji ne mogu da poveruju da je crkva poslednjih godina počela da pali Badnjak ispred crkvenih objekata, tako nešto ne bi smelo da se pomisli pre 100 ili 200 godina u vrhu crkve.

"13. И кад они који ношаху ковчег Господњи поступише шест корака, принесе на жртву вола и дебела овна.
14. И Давид играше из све снаге пред Господом, и бјеше огрнут оплећком ланенијем.
15. Тако Давид и сав дом Израиљев ношаху ковчег Господњи подвикујући и трубећи у трубе.
" (2 Самуилова 6:13-15).

Весели празници се могу и требају славити весело.
Da ali ne bezboznim pesmama i muzikom i praksama.

Back