davodka
Početnik
- Poruka
- 17
Nakon svih prohujalih desetljeća i $ansi ostaje samo jedna nada da će tako nešto biti tek onda kad se ispuni Kremansko ili srodno neko proročanstvo...Kada će Srbija biti prava država?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nakon svih prohujalih desetljeća i $ansi ostaje samo jedna nada da će tako nešto biti tek onda kad se ispuni Kremansko ili srodno neko proročanstvo...Kada će Srbija biti prava država?
ti si u pravu, ali pokusaj da se izmestis, ovako:Сви лажу и подкратају и сналазе се јер је СИСТЕМ ТАКАВ.
Ти исти људи кад оду у Немачку, Аустрију или Словенију, чим пређу границу (осим ретких нечасних изузетака), постају узорни грађани у тим системима и чисте псећа гомна за собом.
Баш ти исти људи.
Дакле, није до људи. До система је.
nisi sigurno u pravu, ne mozes osudjivati narod koji ima bolesnog diktatora, pa mnogima na zemaljskoj kugli se to desava, eto podje im za rukom da se nametnu, prevare mnoge, to sto umobolni av nas nije pobio milione, ne znaci da je dobarНадам се да нијесам у праву.
prevesti rec na srpski - pokvarenost, kada kazes nekome da je pokvarenjak mora da zaboli, a za korupciju te gledaju belo, ali je poenta da se riba cisti od glave, i onda se ne ide do dna, sama se ocisti kada se zavrsi sa glavom, ali zato aljek pokvarenjak stalno najavljuje iznova borbu protiv korupcije i uvel slaze, jer je on stozer korupcije, pokvarenjastva u srbijiКако учинити да Срби почну сматрати корупцију апсолутно неприхватљивим понашањем?
pa jel nisu odgovorni demorats, od njusama, one gradonacelnice, i samoga bajdena? ili ova kravaMože koja o Bajdenovoj odgovornosti za ovo?
eto takvom olosu vucic daje da informise srbiju, smrce i ne krije, samo se pravi blesav zasto nije testiran na drogu sto rusi pesaka na pesackom
Plašim se da mi nemamo potencijal za bolje, previše ljudi je trajno otislo zadnjh 30g, ti ljudi i njihova deca bi danas bili nosioci nove Srbije.
Ne pamtim kad su se u Srbiji podržavali diktatori kao danas, ubedjen sam da bi Idi Amin danas bio moćni Afrički lider u očima patriJota kao i Pol Pot.
Jednostavno nismo mi za bolje, nama ne smeta što smo prljavi i zagadjeni, ali za Ruse secemo vene, nedo Bog neko da dirne u Putina.
Kad me pitaju zašto sam autošoven
Jaguarizam BRE!Znači negiraš da te plaćaju 250,000 rubalja (0 dinara) da botuješ ovde?
DŽeg, pa zar ti nisi žensko?Kad me pitaju zašto sam autošoven![]()