Kada će seoba srba na vacap?

apple watch GIF

Imam i sat :lol:

Ja na moru u vodi , brckam se :lol: trese se ruka i piše na satu “izgleda da plivate, startuj plivanje”

Sjedim u ekskluzivnom restoranu , gledam more uživam , trese se ruka pogledam na sat kad tamo “ ⬆️ vreme je da ustanes” :lol:

Upravo to je poenta da sam kupio telefon od 1000 evra ti bi trubio što nisi dao 2000 evra. Tipičan trgovac bot.
Sa trgovinom nemam veze. Ko telefon koristi za priču , tu i tamo za poneku sliku, nema društvene mreže i ima recimo samo Viber šljaka će mu i najjeftiniji telefon. Ako hoće i dobru kameru, da instalira i Facebook i Instagram i Tik tok, da koristi i Viber i Whatsapp naravno da mora kupiti skuplji telefon. Moj sestrić ima S22. I realno vidljiva je razlika u npr kvalitetu kamere.

Kupi Samsung ili šta god. I prestani kukati.
Мени Самсунг, мада старији андрсид направио русвај: Добио сам рачун од 1600 дин за 34 минуте разговора са бројем 00382 67 који уопште није био у функцији,. Извађена картица. одем у МТС покажу листинг, 34 минута

Ima da pišem dok sam živ kakvo su đubre kineski telefoni.
Нису ђубре, него мобилни брзо напредују, па је тај твој модел толико застарео да је поприлично неупотребљив.

Сада осредњи телефони имају 8 или 12 гб рам-а, а са 2 гб можеш да обришеш задњицу.

Đubre su još kako kineski telefoni lošije je radio nov nego danas posle par godina.dakle govančuga.

Kineski telefoni uvek imaju tri puta manje memorije nego što se reklamira. Ko prodaje kineske telefone odmah uhapsiti i na robiju za prevaru.

Ne volim Whatsapp jer ga drzi Facebook ali ga koristim nazalost cesce jer ga dobar deo ljudi oko mene koristi.

A Vajber mi je nekako gotivniji fluidno se integrise sa mojim kontaktima na telefonu da ne moram nista dodatno da cackam i trazim ljude, odmah su mi svi tu. Plus ima bolju enkripciju i uopste privatnost za razliku od ovih spijunchina :p

Đubre su još kako kineski telefoni lošije je radio nov nego danas posle par godina.dakle govančuga.

Kineski telefoni uvek imaju tri puta manje memorije nego što se reklamira. Ko prodaje kineske telefone odmah uhapsiti i na robiju za prevaru.
И даље гураш исту причу... Годинама користим искључиво кинеске марке и од кад сам прешао на њих немам никаквих проблема са уређајима осим оних које сам направим. Препуњавање меморије није проблем хардвера већ корисника који не поштује ограничења уређаја који користи.

Није толико тешко пре куповине прелистати разне описе тестирања телефона и онда одабрати неки који одговара потребама, а не купити најјефитини и онда кукати да ти не ради онако како би ти желео...

Што се тиче Вајбера и Вацапаи један и други су безбедносно шупљи при чему њихове политике приватности кажу да подаци могу бити коришћени и од стране неких трећих лица...

Силом прилика Вајбер користим за комуникацију са онима који не знају / не желе да користе ништа боље...

Back