- Poruka
- 39.453
Imam i sat
Ja na moru u vodi , brckam se trese se ruka i piše na satu “izgleda da plivate, startuj plivanje”
Sjedim u ekskluzivnom restoranu , gledam more uživam , trese se ruka pogledam na sat kad tamo “ vreme je da ustanes”
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Birao si jeftin telefon. Šta očekuješ? Usput ta ista marka kod mene radi normalno.Ima da pišem dok sam živ kakvo su đubre kineski telefoni.
Whats App уградих скоро, бледа копија Вибера и припада Фејсбуку. Паметном доста.
Kakav jeftin u to vreme je bio 150 evra. Ima da im se najebbem 150 hiljada kineskih raspalih majki!Birao si jeftin telefon. Šta očekuješ? Usput ta ista marka kod mene radi normalno.
Dobar telefon je minimum 250 evra. I to minimum.Kakav jeftin u to vreme je bio 150 evra. Ima da im se najebbem 150 hiljada kineskih raspalih majki!
Ima i za 2 000. Nije poenta u tome. Poenta je da si ti uzeo ako ne najnižu ono skoro pa najnižu klasu telefona. I ne može ona da radi kao visoka klasa. Kao što auto od 50 konja ne mož da ide kao ono od 300 konja. Oba idu od tačke a do tačke b ali...Zabole me đoka što ima i telefon za 1000 evra
Sa trgovinom nemam veze. Ko telefon koristi za priču , tu i tamo za poneku sliku, nema društvene mreže i ima recimo samo Viber šljaka će mu i najjeftiniji telefon. Ako hoće i dobru kameru, da instalira i Facebook i Instagram i Tik tok, da koristi i Viber i Whatsapp naravno da mora kupiti skuplji telefon. Moj sestrić ima S22. I realno vidljiva je razlika u npr kvalitetu kamere.Upravo to je poenta da sam kupio telefon od 1000 evra ti bi trubio što nisi dao 2000 evra. Tipičan trgovac bot.
Kako ne razumeš? Mariju ništa ne radi kako treba.Ne razumem šta fali vajberu ?
dok nešto radi ne menjam. Meni radi savršeno.
Gde si kupila telefon? U srbiji provajderi prodaju imitacije telefona na ugovor. Bukvalno telefoni koji samo simuliraju telefon a potpuno su neupotrebljivi.Ne razumem šta fali vajberu ?
dok nešto radi ne menjam. Meni radi savršeno.
Мени Самсунг, мада старији андрсид направио русвај: Добио сам рачун од 1600 дин за 34 минуте разговора са бројем 00382 67 који уопште није био у функцији,. Извађена картица. одем у МТС покажу листинг, 34 минутаKupi Samsung ili šta god. I prestani kukati.
Брига ме за 600 мегабајта, имам 12 гб-а на телефону.U momentu aktiviranja vajbera vidim da mi proguta 600 mb radne mem.
Нису ђубре, него мобилни брзо напредују, па је тај твој модел толико застарео да је поприлично неупотребљив.Ima da pišem dok sam živ kakvo su đubre kineski telefoni.
Треба звати мајстора из сервиса за овакве ствари.jel bila komplikovana ugradnja?
TakođeViber radi ko doksa kod mene.
Ovo je Ruki prestaro.
И даље гураш исту причу... Годинама користим искључиво кинеске марке и од кад сам прешао на њих немам никаквих проблема са уређајима осим оних које сам направим. Препуњавање меморије није проблем хардвера већ корисника који не поштује ограничења уређаја који користи.Đubre su još kako kineski telefoni lošije je radio nov nego danas posle par godina.dakle govančuga.
Kineski telefoni uvek imaju tri puta manje memorije nego što se reklamira. Ko prodaje kineske telefone odmah uhapsiti i na robiju za prevaru.