Kada će Nikolić posjetiti Kurdistan i Lužičku Srbiju

wwwlado

Ističe se
Poruka
2.054
Kurdistan je Srbija i Srbija je kurdistan nas vežu zajednička prošlost .

Zajednica Srpskih opština u Lužičkoj Srbiji , kao i prekogranična saradnja Evropske regije Lužičke Srbije su Evropske vrijednsoti za koje se Srbija zalaže .

malo je nelogično ,oni koji su glasali za uvođenje granica i oni koji su ih u tome podržavali sada rade na prevazilaženju granica ? opet neki Evropski principi ?

Kurdistan je Srbija i Srbija je kurdistan nas vežu zajednička prošlost .

Zajednica Srpskih opština u Lužičkoj Srbiji , kao i prekogranična saradnja Evropske regije Lužičke Srbije su Evropske vrijednsoti za koje se Srbija zalaže .

malo je nelogično ,oni koji su glasali za uvođenje granica i oni koji su ih u tome podržavali sada rade na prevazilaženju granica ? opet neki Evropski principi ?

Lužički Srbi nisu isto što i mi. Oni su Sorbi, a mi smo Serbi i nemamo baš nikakve niti genetske niti kulturološke veze sa njima.

Dobar dan SuperNina.

Lužički Srbi nisu isto što i mi. Oni su Sorbi, a mi smo Serbi i nemamo baš nikakve niti genetske niti kulturološke veze sa njima.

Dobar dan SuperNina.

kako nemamo genetske i kulturoloske veze kada pripadamo Slovenima , idanas mnoge riječi govorimo na starom istom jeziku , a SORB ilki SERB , je jedno te isto samo oblik riječi SRB , koji stanci nisu baš mogli da izgoovre .

Nego kakve su kulturoloske i genetkse veze Njemaca i Turaka sa Kosovarima i Sandžaklijama (šta god to da značilo ) . Moraš priznati sa su veze Sorba i Serba malo veće , a sa Kuridma samo bbratski narod , pa to i Erdogan tvrdi mi smo braća sa Balkana i imamo zajedničku prošlost , vrlo sličnu prošlost , trebali bi njegovati kulturne i političke veze sa Kurdima .

NIkolić mora koliko je ovih dana da posjeti Lužičke Srbe da im pomognemo da se po uzoru na Kosovare izbore za svoju Slobodu da Berlin sa njima noralizuje odnose , a takođ i našim prijatlejima Kurdima moramo pomoći da dobiju što i Kosovari i da im pomognemo opšto mi imamo iskustva da normalizuju odnose sa Ankarom .

Poslednja izmena:
kako nemamo genetske i kulturoloske veze kada pripadamo Slovenima , idanas mnoge riječi govorimo na starom istom jeziku , a SORB ilki SERB , je jedno te isto samo oblik riječi SRB , koji stanci nisu baš mogli da izgoovre .

Nego kakve su kulturoloske i genetkse veze Njemaca i Turaka sa Kosovarima i Sandžaklijama (šta god to da značilo ) . Moraš priznati sa su veze Sorba i Serba malo veće , a sa Kuridma samo bbratski narod , pa to i Erdogan tvrdi mi smo braća sa Balkana i imamo zajedničku prošlost , vrlo sličnu prošlost , trebali bi njegovati kulturne veze sa Kurdima .

NIkolić mora koliko je ovih dana da posjeti Lužičke Srbe da im pomognemo da se po uzoru na Kosovare izbore za svoju Slobodu da Berlin sa njima noralizuje odnose , a takođ i našim prijatlejima Kurdima moramo pomoći da dobiju što i Kosovari .

Alal ti vera u naše veze.

Lužički Srbi se danas stide današnje nacionalističke Srbije tako
da za sebe smatraju da nemaju nikakve veze sa nama....

TI znaš , a čime se ponose ? NAcizmom ili Evropskom Njemačkom koja ima obezbjeđuje napredak , kao Kosovarima i Sandžaklijama (makar po broju)

1718.jpg

Poslednja izmena:

Back