kADA CE NASE DEKE I BAKE,IZACI IZ KUCA ?

Poruka
6.421
Evo proslo je dobranih mesec dana,a nasi postovani deke i bake,odnosno svi stariji od 65+ ne izadjose iz svojih stanova.Da li struka,koju predvodi Potpukovnik dr.Kon,
ima u vidu,da malo popusti zabranu izlaska za ovu kategoriju gradjana.Bojimo se za njihovo mentalno zdravlje,jer ove zabrane izlaska,vec isuvise dugo traju/

Poslednja izmena:
Rz2k9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWXpJN01EQV8vMDA4ZDk1M2EwMzRmMTk5ZDU5MTRiMTk4ZWZhOTkxYWEuanBlZ5GTAs0C5ACBAAU

Evo proslo je dobranih mesec dana,a nasi postovani deke i bake,odnosno svi stariji od 65+ ne izadjose iz svojih stanova.Da li struka,koju predvodi Potpukovnik dr.Kon,
ima u vidu,da malo popusti zabranu izlaska za ovu kategoriju gradjana.Bojimo se za njihovo mentalno zdravlje,jer ove zabrane izlaska,vec isuvise dugo traju/

Nisi informisan?
Od sutra...

jes djavola..nece oni da kolabiraju od sedenja doma, ..pre bi reko da ce kolabirati mladji jer tek sada predstoje prave muke , pola zaposlenih ce izgubiti radna mesta, a ekonomija je nesto sto se najsporije dize..

jes djavola..nece oni da kolabiraju od sedenja doma, ..pre bi reko da ce kolabirati mladji jer tek sada predstoje prave muke , pola zaposlenih ce izgubiti radna mesta, a ekonomija je nesto sto se najsporije dize..
To sto ti pises,to je druga tema.Medjutim,Predsednik Vucic je doneo nove olaksavajuce mere koje se ticu smanjenja karantina.Tako da je moj post,
postao suvisan !

Nek rade gazde, prvo da zaposle svoje familije, ženu, decu, da osete kakav je to leba
Tek onda će moći ceniti radnika

Dosta je bilo logike:"da mi neko završi a ja da vidim koliko da mu dam"

Nek rade gazde, prvo da zaposle svoje familije, ženu, decu, da osete kakav je to leba
Tek onda će moći ceniti radnika

Dosta je bilo logike:"da mi neko završi a ja da vidim koliko da mu dam"
korona situacija je valjda jedino nesto kad gubimo svi, mnoge gazde nece biti gazde..sto me na neki nacin raduje, jer dosta su se kurcili a ako ih ovo ubije onda nisu bili pravi..

Back