Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 66.881
Ne, nema ovo danas veze sa komunizmom....grupno vlasnistvo bilo cega nema veze sa ekonomskim , politickim ili nekim drugim sistemom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Grupno vlasništvo i jeste komunizam. Odatle potiče reč community-ists = communistsNe, nema ovo danas veze sa komunizmom....grupno vlasnistvo bilo cega nema veze sa ekonomskim , politickim ili nekim drugim sistemom...
Zasto mislite da su zadruge simbol komunizma?Bile su, kao i u nekim drugim slavenskim zemljama, ali kao što sam napisao, Marx i Engels su ih također odlučili iskoristiti za svoju društvenu doktrinu. Znači da ne možeš suprotstavljati zadruge doktrini Marxa i Engelsa, jer su ih oni također odlučili iskoristiti kao model za stvaranje novog društva.
Ako ti poseduješ 100 deonica Tesle, ne znači da si član zemljoradničke zadruge.Zasto mislite da su zadruge simbol komunizma?
Svaka stvar moze da se uredi da bude cooperacija, na milion nacina...
Једина сличност између организације Срба кроз историју и Маркса и Енгелса је у том истом називу(нама је бар тако преведено) задруга...Баш због тога што смо природна брана марксизму дотични је сматрао да Србе поред Баска и Шкота треба уништити...тај план се спроводи и дан данас...Bile su, kao i u nekim drugim slavenskim zemljama, ali kao što sam napisao, Marx i Engels su ih također odlučili iskoristiti za svoju društvenu doktrinu. Znači da ne možeš suprotstavljati zadruge doktrini Marxa i Engelsa, jer su ih oni također odlučili iskoristiti kao model za stvaranje novog društva.
Ali zvuči kao da si ti takođe levičar, samo bi na to pridodao i 2 češnja mržnje prema LGBT i NemcimaЈедина сличност између организације Срба кроз историју и Маркса и Енгелса је у том истом називу(нама је бар тако преведено) задруга...Баш због тога што смо природна брана марксизму дотични је сматрао да Србе поред Баска и Шкота треба уништити...тај план се спроводи и дан данас...
Komunizam bi trebalo da nosi ime po reci commune, tj komuna, sto oznacava ne grupno vlasnistvo , nego grupni interes zivljenja, sto je totalno drugacije od grupnog vlasnistva..Grupno vlasništvo i jeste komunizam. Odatle potiče reč community-ists = communists
Бити левичарр је ок, бити комуниста није...Ali zvuči kao da si ti takođe levičar, samo bi na to pridodao i 2 češnja mržnje prema LGBT i Nemcima
Pa ne znam kako si to zamislio. Ja recimo odlučim "Ne dam svoj kapital za komunu."Komunizam bi trebalo da nosi ime po reci commune, tj komuna, sto oznacava ne grupno vlasnistvo , nego grupni interes zivljenja, sto je totalno drugacije od grupnog vlasnistva..
Npr ja mogu osmisliti sistem gde je svako vlasnik necega, tj nema grupnog vlasnistva, a da je i dalje komuna...tj da je komunizam...
Mogu takodje osmisliti gde je svako vlasnik svog necega, a da nije kapitalizam....a da je normalna novcana privreda, to svuda vazi , ne diram ja novac....
Tako da komunizam nije isto sto i grupno vlasnistvo , niti vlasnistvo akcija niti u procentu niti rad a ne vlasnistvo po ugovoru...
Ne samo privatna, egzistira i licna imovina, zatim moze egzistirati i licna produktivna imovina, a da nije kapital....ono sto se nekad zove imanje...Ako ti poseduješ 100 deonica Tesle, ne znači da si član zemljoradničke zadruge.
To su naime tvoje lične deonice, privatna imovina egzistira
To je sve slično. Ako je porez 45% nazivamo socijalizam, a 47% komunizam. Prilično arbitrarno, a isti konceptБити левичарр је ок, бити комуниста није...
Ovo su već distinkcije bez razlike, posao za forumaša @Родитељ ТриNe samo privatna, egzistira i licna imovina, zatim moze egzistirati i licna produktivna imovina, a da nije kapital....ono sto se nekad zove imanje...
Amisi npr svako ima svoju imovinu , ali su komuna, tj kad je jedan bolestan, ostali se skupe i pomazu tom jednom, jel to zajednicka imovina, nije ni u ludilu , ima da ti grkljan prereze za oteto , ali da li je komuna, jeste...i kad odes kod njih , vidis komunski , sto ne znaci uvek dobro , nacin zivota..Pa ne znam kako si to zamislio. Ja recimo odlučim "Ne dam svoj kapital za komunu."
Ti onda kažeš: "Dobro... mi nemamo mehanizam prisile."
I na koji način je to socijalna mreža bezbednosti
Не, мене занима социјална правда и истинска демократија, зато сам левичар...комунисти су антихристи, лопине, преваранти и роботи...To je sve slično. Ako je porez 45% nazivamo socijalizam, a 47% komunizam. Prilično arbitrarno, a isti koncept
Nisu bile simbol, već model. To nije isto.Zasto mislite da su zadruge simbol komunizma?
Svaka stvar moze da se uredi da bude cooperacija, na milion nacina...
Naravno da ne znači dobro, kad znamo da je socijalizam propali sistemAmisi npr svako ima svoju imovinu , ali su komuna, tj kad je jedan bolestan, ostali se skupe i pomazu tom jednom, jel to zajednicka imovina, nije ni u ludilu , ima da ti grkljan prereze za oteto , ali da li je komuna, jeste...i kad odes kod njih , vidis komunski , sto ne znaci uvek dobro , nacin zivota..
Eufemizam za uzimanje keša jednih i davanje drugimaмене занима социјална правда
Капиталисти су највеће лопине ако пратиш линију одакле је све почело...Eufemizam za uzimanje keša jednih i davanje drugima
Da bi takav manevar imao smisla u nečijoj glavi, taj mora da veruje da su sve pare Komunalne
To si pogrešno izučio da "svako bogatstvo potiče od krađe."Капиталисти су највеће лопине ако пратиш линију одакле је све почело...
Наравно да не потиче сво богатство од крађе ево ти пример слободних сељака...ми Срби смо народ са државничком традицијом...To si pogrešno izučio da "svako bogatstvo potiče od krađe."
Kad bi znao da nije tako, prešao bi na stranu nas normalnih
ти си србин колико и дејвид бекам...Наравно да не потиче сво богатство од крађе ево ти пример слободних сељака...ми Срби смо народ са државничком традицијом...
Pa sad zavisi kako kome odgovara...npr mnogi koji su mediokriteti ja mislim da bi uzivali u komuni , jer tamo nema sta da se mnogo cimaju , prosecan radnik prosecne pameti uziva prosecan zivot i sve mu je rastereceno .....nema zurbe, nema nerviranja, samo uzivanje i seksa koliko hoces....bez zavisti ,Naravno da ne znači dobro, kad znamo da je socijalizam propali sistem
Isključivo Singapur, Luksemburg i tako te zemlje imaju kintu
титоизам.Šta mislite, koliko će još da prođe vremena pre nego se vrati?
Da, vrlo je retko da svo bogatstvo ne potice od kradje, npr sad u Srbiji svo bogatstvo i sve u produkciji potice od kradje, jer se Srbija nije cuvala od krvavog kapitala i novca i sve je pojeo....pokraden i krvavi novac..Наравно да не потиче сво богатство од крађе ево ти пример слободних сељака...ми Срби смо народ са државничком традицијом...