- Poruka
- 84.988
Šta mislite, koliko će još da prođe vremena pre nego se vrati?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SSSR se raspao s razlogomSve što danas mladi traže je nekada postojalo u socijalizmu, dakle...
ali većina više voli socijalnu sigurnostMislim da u bližoj budućnosti svakako neće. Sam Marks je pisao kako moraju da budu veoma razvijene proizvodne snage što će reći u razvijenoj državi. Sada imamo situaciju da su komunističke države uglavnom sinonim za tešku bedu. Na to se nikome ne prelazi.
Dakle hibrid je rešenje. Odnosno, napredni socijalizam.Što se tiče Kine ona je uspela zahvaljujući tome što je dozvolila i funkcionisanje privrednih subjekata po kapitalističkom sistemu. Dok to nije uradila bila je težak bedak.
Samo ću da te podsetim kako su na izborima učestvovale i stranke koje se bore za komunizam. Verujem da većina od vas za njih nije ni čula, a zašto? Zato što se vrte oko 1% podrške, ako i toliko.ali većina više voli socijalnu sigurnost
To je ono što i mene plaši Imali su Nemci jednu takvu pa znamo kako se završilo.Ljudi su ovde obozavali komunizam, nasi komusti su na kraju gotovo svi presli u nacionaliste.... Upravo omladina koja dolazi bice mesavina te dve zablude, dakle i komunistima i nacionalistima i novoj omladini najveci protivnik je kapitalizam(inace provereno najbolji nesavrseni sistem)...Sami ga uzimaju kao najveceg protivnika...Dakle upravo ce omladina koja dolazi uspeti da pomesa nacionalizam i komunizam i organizovace svoju politiku moje je misljenje u neku nacional/socijalisticku stranku....
Zato što još nije došlo vreme. Postoji stigma oko komunizma koja je još uvek živa jer još ima preživelih aktera. Zato kažem, već sledeća generacija će biti oslobođena te prošlosti i moći će da gleda na to drugim očima.Samo ću da te podsetim kako su na izborima učestvovale i stranke koje se bore za komunizam. Verujem da većina od vas za njih nije ni čula, a zašto? Zato što se vrte oko 1% podrške, ako i toliko.
Da.Ljudi su ovde obozavali komunizam, nasi komusti su na kraju gotovo svi presli u nacionaliste.... Upravo omladina koja dolazi bice mesavina te dve zablude, dakle i komunistima i nacionalistima i novoj omladini najveci protivnik je kapitalizam(inace provereno najbolji nesavrseni sistem)...Sami ga uzimaju kao najveceg protivnika...Dakle upravo ce omladina koja dolazi uspeti da pomesa nacionalizam i komunizam i organizovace svoju politiku moje je misljenje u neku nacional/socijalisticku stranku....Dakle kao neka radnicka stranka, ali ujedno nacionalisticka....BS ce biti stranacki bend, maskota....Dakle, to se moze uzeti kao taj povratak komunizma, uzece od komunizma i socijalizma sta im najvise odgovara i pridodati nacionalizam koji je po njihovom misljenju tu nedostajao...
kapitalizam je sistem za ljude koji se ne libe da rade. Socijalizam/komunizam je za neradnike.Ljudi su ovde obozavali komunizam, nasi komusti su na kraju gotovo svi presli u nacionaliste.... Upravo omladina koja dolazi bice mesavina te dve zablude, dakle i komunistima i nacionalistima i novoj omladini najveci protivnik je kapitalizam(inace provereno najbolji nesavrseni sistem)...Sami ga uzimaju kao najveceg protivnika...Dakle upravo ce omladina koja dolazi uspeti da pomesa nacionalizam i komunizam i organizovace svoju politiku moje je misljenje u neku nacional/socijalisticku stranku....Dakle kao neka radnicka stranka, ali ujedno nacionalisticka....BS ce biti stranacki bend, maskota....Dakle, to se moze uzeti kao taj povratak komunizma, uzece od komunizma i socijalizma sta im najvise odgovara i pridodati nacionalizam koji je po njihovom misljenju tu nedostajao...
A zašto ponovo da se ponavlja eksperiment.Zato što još nije došlo vreme. Postoji stigma oko komunizma koja je još uvek živa jer još ima preživelih aktera. Zato kažem, već sledeća generacija će biti oslobođena te prošlosti i moći će da gleda na to drugim očima.
???? Pa što si onda zagovarao neradnički sistem celu temukapitalizam je sistem za ljude koji se ne libe da rade. Socijalizam/komunizam je za neradnike.
Komunizam uvek izgleda kao glupost za one koji su kapitalistički nastrojeni. I obrnuto.A zašto ponovo da se ponavlja eksperiment.
Ludwig von Mieses je još 1908. dokazao jednačinom da je socijalizam glupost
nece se vratiti jer svakih 20tak godina izmishljaju novi -izam .. a u stvari je isto robovlasnishtvo samo se zove drugachijeŠta mislite, koliko će još da prođe vremena pre nego se vrati?
Samo zato što je socijalistička tehnika debatovanja: "E, ne mogu da pričam. Ali nekako si mi surov prijema sirotinji."Komunizam uvek izgleda kao glupost za one koji su kapitalistički nastrojeni. I obrnuto.
Ne zagovaram već kao neki klervojant vidim šta sledi???? Pa što si onda zagovarao neradnički sistem celu temu
Nema vise u ubedjenju ni naroda ni vodja u svetu da se vrati taj poredak.Ja cenim maksimum jedna generacija, što bi reklo za dvadesetak godina.
Jesu,ali politicari su u dubokom kapitaliymu.Gledam evropske zemlje. One su jednom nogom u socijalizmu. A neke sa obe.