Stojkov Menidjer
Legenda
- Poruka
- 71.306
Znao sam da si ROMNa more.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znao sam da si ROMNa more.
Na tvoj jezik to znaci covek.Znao sam da si ROM
Zidi geno panameraNa tvoj jezik to znaci covek.
Od rata zivim u Holandiji ,dobre stvari u Holandiji su mi kultura, ponasanje ,odnos na poslu, i sa kao stariji ne ispadas iz drustva tj da i sa 60 godina mozes otici na tehno festu itd, mislim da bi bilo bolje da sam otisao u SAD zbog manjih poreza i amerikanci cijene poslovnost daleko vise nego u Evropi ali sad kad sam 50+ fanasticna energija ljudi u Spaniji i klima, np lokalne flamenko grupe koje imaju nevjerovatnu energiju su mi bolje od poznatih grupa( dobijem nevjerovatno puno energije na tim koncertima). Dok si mlad bjezi na zapad tj dok zaradjujes novac a u penziju na jug.I zašto baš tamo?
Ne sudi o drugima po sebi
Zasto bas tamo?Proveo bih neko vreme u gradu Portlandu u državi Oregon.
Nekako mi došlo iznenada.Šalim se.Vezano je za jednu moju da kažem opsesiju o kojoj ne bih pisao.Smejali bi se.Postao bih predmet sprdnje na forunu a što ne želim.Zasto bas tamo?
Inace meni lep grad, jos lepsa okolina, reka Kolumbija. Oregon je mozda najlepsa drzava ne u USA nego na kugli.
Dobar je taj Porše, samo malo preglomazan.Zidi geno panamera
jugu cega ?jel nisi skroz na jugu?
Meni su zime mnogo sumornije u velikim gradovima.Imao sam prilike da budem na moru zimi i to je tako sumorno. Neka, hvala.
Ne bih ja ni u Beogradu više živeo. Bio sam tamo za vreme studija - od mene dosta. Poseta može, ali ostanak jok.Meni su zime mnogo sumornije u velikim gradovima.
Oni su odavno u problemima, ali, primorje im je zakon. Dugačka obala, mnoštvo ostrva, predivni predeli. Mora se priznati, da je Grčka, po tom pitanju, odlična.Bogami Grci u poslednje vreme baš ne stoje najbolje sa finansijama.
Možda si i u pravu. Ali, prosto volim predele, sa obilje sunčanih dana. Prosto se preporodim, i mnogo se zdravstveno bolje osećam. Eto, to je glavni razlog. A, tu je i voda, kao izvor života.Neka je. Šta svi toliko patite za tim morem?
Nekako mi došlo iznenada.Šalim se.Vezano je za jednu moju da kažem opsesiju o kojoj ne bih pisao.Smejali bi se.Postao bih predmet sprdnje na forunu a što ne želim.
Nema toga više nigde...Negde gde je demokratija, parlamentarizam, licne slobode na visokom nivou, gde ljudi nisu konzerve i zatucani (najblaze receno) i gde je stopa kriminala niska.
sVuDaJeIsToNema toga više nigde...
Ne, nego nema više liberalnih a bezbednih država, to se zahvali pohlepnim neoliberalima što su doveli kozohebe kao jeftinu radnu snagusVuDaJeIsTo
Nekoga su morali da dovedu, jer demografski problemi i starenje stanovnistva ne pitaju.Ne, nego nema više liberalnih a bezbednih država, to se zahvali pohlepnim neoliberalima što su doveli kozohebe kao jeftinu radnu snagu
Pate za morem iz strateskih razloga, tj. da bi njihovi ruje mogli da naprave pomorsku bazu iz koje bi terorisali mrsku Evropu, kao i ''ustase, balije i siptare''. To je sve.Evo jedan lep spotić za sve koji pate za morem:
Opsesija ili ne ali si poprilicno ubo sa izborom grada i drzave (mislim na federalnu drzavu USA), nenormalno lepa priroda ko voli planine, jezera, reke, sume, okean, divlje zivotinje... bio sam ukupno 3 puta u tom gradu i drzavi, dva puta na proputovanju te sam je prosao sa severa na jug i obrnuto. A sam Portland nije prevelik grad, ima prijatan centar, ostali su mi u secanju njihovi tramvaji i stare zgrade od opeke sa ususkanim restoranima i fensi prodavnicama u prizemlju... klima je odlicna, ni pretopla leta, ni hladne zime.Nekako mi došlo iznenada.Šalim se.Vezano je za jednu moju da kažem opsesiju o kojoj ne bih pisao.Smejali bi se.Postao bih predmet sprdnje na forunu a što ne želim.
Neko ko je mozda na moru zimi bio jednom u zivotu, prilikom sverc ture iz Trsta ili Soluna, nema pojma kako stvarno izgleda zimi na moru. Pa ne pada svaki dan kisa, nije svaki dan zime oblacno, ne duva svaki dan jugo ili bura... kao sto u Zrenjaninu recimo zimi ne pada i ne duva svaki dan, tako ne pada svaki dan u Splitu, na Sardiniji, Kritu ili San Franciscu, zamislite i tamo ima suncanih zimskih dana, cak vise nego u Kragujevcu ili Kranju.Meni su zime mnogo sumornije u velikim gradovima.