Kada biste želeli da se odselite iz Srbije, gde bi to bilo?

Negde gde se prica engleski, ima puno planinskih jezera i reka, nema temperatura preko 25° i nizih od 5°.U nekom malom gradicu okruzenom rekama i jezerima a na pola sat voznje neki veci grad velicine Nisa ili Novog sada.Gde je mogucnost zaposlenja velika i veliki izbor poslova i sansi za napredovanje, normalne plate da izguras mesec i imas vijende slobodne i snagu i volju za zivot i sam zivot posle posla.
Onda je ovo za tebe:
111x.jpg

I zašto baš tamo?

Bec ili Pariz jer to su jedini gradovi na ovom svijetu koji imaju sve ali jedini

Velicinu, kulturu,hranu dobru,klimu kontientalnu umjerenu ne ekstremni,standard,glavni su gradovi,imaju kulturnih manifestacija sto hoces.Ne smrde kao Venecija nisu u riziku ekstremnih nepogoda.Bec ima sjajne kekseve i cokolade a Pariz najbolje pekare i peciva.Bec ima naljepse parkove i cist je za razliku od gradova Spanije ili Italije.Bec nije imdustrijski grad plus ima i dosta Srba tamo

Bec ili Pariz jer to su jedini gradovi na ovom svijetu koji imaju sve ali jedini

Velicinu, kulturu,hranu dobru,klimu kontientalnu umjerenu ne ekstremni,standard,glavni su gradovi,imaju kulturnih manifestacija sto hoces.Ne smrde kao Venecija nisu u riziku ekstremnih nepogoda.Bec ima sjajne kekseve i cokolade a Pariz najbolje pekare i peciva.Bec ima naljepse parkove i cist je za razliku od gradova Spanije ili Italije.Bec nije imdustrijski grad plus ima i dosta Srba tamo
Pariz, ali tu treba bas novca..nije bas lepo biti u blizini naselja, gde su migranti u vecini...Bec je nekako najbolji za Srbe, koje drma nostalgija...jos, kada bi Bec izlazio na more, to bi bilo savrsenstvo

Pariz, ali tu treba bas novca..nije bas lepo biti u blizini naselja, gde su migranti u vecini...Bec je nekako najbolji za Srbe, koje drma nostalgija...jos, kada bi Bec izlazio na more, to bi bilo savrsenstvo

Pa uvijek nesto mora i da fali ali ostalo ima sve,ali ako zivis u Becu onda imas i novca pa avionom do mora njima je zacas doci ako im je do mora

Ja licno more i nisam neki fan,to mi je uvijek bio ciganluk teski,imati tamo neku vilu ako si bogat pa noci praviti zurke kao bogati to je vec super.Ali to manjina tako moze u vecini je more ciganluk

Negde gde se prica engleski, ima puno planinskih jezera i reka, nema temperatura preko 25° i nizih od 5°.U nekom malom gradicu okruzenom rekama i jezerima a na pola sat voznje neki veci grad velicine Nisa ili Novog sada.Gde je mogucnost zaposlenja velika i veliki izbor poslova i sansi za napredovanje, normalne plate da izguras mesec i imas vijende slobodne i snagu i volju za zivot i sam zivot posle posla.

Osim sto se ne prica engleski, sve ostalo je moja regija: Ruhrgebiet :)

Svuda je lepše i bolje nego u srbiji koja je evropska afrika.
Uvek je trava zelenija u tudjem dvoristu,

Znam ljude koji su imali mogucnosti pred kraj radnog veka ili u penziji da zive na bilo kojoj tacki zemljine kugle, imali su sasvim dovoljno finansija da to urade, nisu imali obaveze ka deci vise (deca su im po skolovanju otisla u Londone, Tokije, Njujorke odnosno na druge kontinente) a na kraju su se naselili u Mandjelos, Negotin i Bajinu Bastu. Budale, chika marijo, sta kazes vratili se u evro-Afriku? Neki ljudi i u Srbiji lepo zive i ne mogu pozeleti bolje mesto za zivot, zamisli. To je ljudska realnost a masta je sasvim nesto drugo.

Poslednja izmena od moderatora:
zasad ili Austrija (Beč) - lep, miran grad, super javni prevoz, dovoljno blizu Srbiji ako poželim da svratim, dovoljno naših ljudi tamo pa se ne bi mnogo osećao usamljeno... ili Japan (Tokio) - čisto, bezbedno, savršen javni prevoz, milion događaja i sadržaja nikad da ti ne bude dosadno, imam rođaka tamo pa ne bih bio totalno usamljen, jedino mi se ne sviđa radna kultura, premalo dana za odmor u toku godine...

Ленштино!

Back