Када би Грчка признала КиМ, да ли би српски туристи идаље летовали тамо?

Pa ljetuju u hrvatskoj,pored jama punih srpske djece,a ti se pitaš da li bi ljetovali u Grčkoj.

I italijanske ali ni u kom slučaju u velikoj meri kao pre.

Srbi iz Srbije tradicionalno letuju u Grčkoj. Ja sam kao klinac samo jednom odveden na genocidno primorje.

Poslednja izmena od moderatora:
Мислим да би, и да смо ми у благој већини једна недовољно свесна народна маса.

Kada bi Grčka priznala Kosovo imala bi sama sa sobom veći problem od toga gde će Srbi da letuju.

Ако би Грци признали КиМ за самосталце, морали би да признају и скраћени Кипар, односно северни турски део.
Не може једно без другога.

Ипак, то је сигуран пут у револуцију у Грчкој, па сматрам да се ништа од наведеног неће догодити, барем у догледној будућности.

Мислим да би, и да смо ми у благој већини једна недовољно свесна народна маса.
Ako/kada Srbija prizna Kosovo hoćete li se iseliti iz nje? To je taj rang pitanja šbbkbb

Život ide dalje i pored floskula po društvenim mrežama, nekima je krenuo već u junu 99' , neko se još koprca jer je to "in" sada pa glumi ludilo onlajn , ali apsolutno nikakav uticaj neće imati na svakodnevni život hoće li Grčka priznati Kosovo ili ne. Idu naši i u CG i U S. Makedoniju i u Mađarsku i Tursku i u Hrvatsku i u Italiju i na Tajland i Sejšele i Nemačku i Češku.....

Ljudi koji imaju dosta novca idu gde im se navrne, oni koji imaju manje ili nemaju idu gde mogu ili ne idu uopšte. Nikada nisam čuo u stvarnom životu da neko "ne ide jer su priznali Kosovo, štaviše siguran sam da apsolutno niko tu temu i nema u kalkulaciji kada bira mesto za odmor.

Srbi letuju gde im se letuje, a ko je dokon može da kopa po arhivama da traži ko je kad koga stigao u istoriji.
Po toj logici generalizacije niko nikud ne treba ići zbog raznih ratova i zločina u istoriji.

Na kraju krajeva Srbi smatraju Grke bratskim narodom a protiv Vizantije smo imali gadne ratove koji su duže trajali nego protiv osmanlija.

Back