Kad život postane realiti

Cro_čvarak

Iskusan
Poruka
6.221
Evo sjeo malo na kavu( prije toga prošetao), sjeo ispred. Do mene 4 žene različitih životnih dobi i melju i melju o nekom paru. Malo kasnije sam shvatio da pričaju o Eliti/ Zadruzi. Spominju izvjesnu Milicu i nekog tipa koji ima trudna curu vani koji je rekao da ide tu radi zarade. Zauzimaju strane koje za koga, raspravljaju bi li muzeve pustili u Zadrugu i sl, to danas ide tako?

Evo sjeo malo na kavu( prije toga prošetao), sjeo ispred. Do mene 4 žene različitih životnih dobi i melju i melju o nekom paru. Malo kasnije sam shvatio da pričaju o Eliti/ Zadruzi. Spominju izvjesnu Milicu i nekog tipa koji ima trudna curu vani koji je rekao da ide tu radi zarade. Zauzimaju strane koje za koga, raspravljaju bi li muzeve pustili u Zadrugu i sl, to danas ide tako?
Jedna moja bivśa prijateljica to ćesto gleda, a ja si mislim , bolje da gleda Jerry Springera.

Prije oko 20ak, 25ak godina, neki su se toliko uźivjeli u npr. sapunice da je zabiljeźen slućaj i plaćanja svete mise kako bi Esmeralda ozdravila

Ide, jer su to sadržaji koji se nude na nacionalnim frekvencijama, želja da se prate tuđi životi da bi se zaboravila beda sopstvenog :(

Valjda ide. Ustvari ne znam jer ne pratim skoro nista. O zadruzi i ostalim sr.. procitam ovdje na forumu. Kada zelim ici s nekim na kavu imamo drugacije teme.
Danas su sjeli stol do mene 2 zene razlicite zivotne dobi. Nisam ni slusao sta su pricali, ali pilile su, pilile da sam ih skoro rekao hocete li se malo stisat i stat u pm :mrgreen: Ostao sam pristojan i nisam nista rekao

Ide, jer su to sadržaji koji se nude na nacionalnim frekvencijama, želja da se prate tuđi životi da bi se zaboravila beda sopstvenog :(
OFF i rijeseno :)

Tužno je kada ljudu nemaju svoj život i onda uživaju u razgovoru o nekim "zvezdama" iz rijaliti serijali. Tako žive ljudi danas...

Tužno je kada ljudu nemaju svoj život i onda uživaju u razgovoru o nekim "zvezdama" iz rijaliti serijali. Tako žive ljudi danas...
Slazem se sta pisete ti i @Cro_čvarak. Mene osobno izludi kada se nadem s nekim koga nisam dugo vidio i pocne mi pricati sasvim nesto deseto. Nasao sam se s tom osobom da popricam kako je, sta radi i kako ide normalni ljudski razgovor, a sta rade Miro, Petar, Milka u tom me trenutku ne interesira. Da me interesira nasao bi se s njima na kavi. Imena sam onako izmislio, ali bit se shvaca. Naravno da razgovor ne zavrsi bez spominjanja Mira, Petra i Milke jbg.

A ovo o "zvjezdama" mi je dno dna.

Slazem se sta pisete ti i @Cro_čvarak. Mene osobno izludi kada se nadem s nekim koga nisam dugo vidio i pocne mi pricati sasvim nesto deseto. Nasao sam se s tom osobom da popricam kako je, sta radi i kako ide normalni ljudski razgovor, a sta rade Miro, Petar, Milka u tom me trenutku ne interesira. Da me interesira nasao bi se s njima na kavi. Imena sam onako izmislio, ali bit se shvaca. Naravno da razgovor ne zavrsi bez spominjanja Mira, Petra i Milke jbg.

A ovo o "zvjezdama" mi je dno dna.

I mene to nervira. Posebno me nervira kada pokušam da skrenem razgovor na neku drugu temu a ti koji pričaju o Zadruzi ili Farmi nastavljaju svoju priču.

I mene to nervira. Posebno me nervira kada pokušam da skrenem razgovor na neku drugu temu a ti koji pričaju o Zadruzi ili Farmi nastavljaju svoju priču.
Ne bi ja to mogao slusati. Ne vezano sad za reality show i ovo me zivcira

Jednom prilikom sam se s planine spustio na more od kuda i jesam inace. Nasao sam se s prijateljem i isli smo na kavu. Nismo se dugo culi i imamo o cemu za pricat. narucimo kavu i njemu pocne zvonit telefon. Prica li ga prica... Razumijem da je poslovan covjek ali.. Ustao sam se i otisao. Poslije me pita da kamo sam otisao? Lijepo sam mu objasnio zasto.

Nikakve ljutnje u prici nije bilo. necu ja trosit svoje vrijeme, posvecivat ga drugome, a da dobijem frulu. Imam godina i iskustva, a i mogu biti sam.

njemu pocne zvonit telefon. Prica li ga prica... Razumijem da je poslovan covjek ali

I mene to nervira. OK, sestra radi kao zamenica šefovice, ali... Ne samo što priča, ona kucka i poruke na Viberu.

Tetka pita za šifru za net kako bi ušla na Tviter-mrežu X.

Navela sam dva primera iz bliskog, bliskog okruženja. A ima ih mnogo.

Mene to telefoniranje i kuckanje na mobu dok pijemo kafu nervira.

Čini mi se da je razlog mog nerviranja činjenica da ne volim dugo da pričam na telefonu, samo kad moram i to kratko.

I mene to nervira. OK, sestra radi kao zamenica šefovice, ali... Ne samo što priča, ona kucka i poruke na Viberu.

Tetka pita za šifru za net kako bi ušla na Tviter-mrežu X.

Navela sam dva primera iz bliskog, bliskog okruženja. A ima ih mnogo.

Mene to telefoniranje i kuckanje na mobu dok pijemo kafu nervira.

Čini mi se da je razlog mog nerviranja činjenica da ne volim dugo da pričam na telefonu, samo kad moram i to kratko.
Dok se izjasnis ces se nervirat. Ja kazem pa kome pravo kome krivo. Star sam ja za takve zaj... i nemam inace previse zivaca. Jos da mi ih i to trosi, e pa nece.

Ni ja ne volim mobitel. Tipkam s laptopa sad, a s mobitela tipkam malo i to samo kada idem van. Na pocetku kada su mobiteli tek izasli zabranio sam ulazak u stan (dok sam jos u njemu zivio) s ukljucenim mobitelom.

Neka kultura i pravila ponasanja u tudoj kuci se moraju znat. Da li je to sad moja ili necija druga. Kod mojih se recimo ne pusi i to postujem. Malo sam prosirio temu. Nije toliko udaljena tema jer se sve to vise manje svodi na razgovor i postivanje sudionika u razgovoru.

Da ne pričaju o nečemu što gledaju na televiziji - tračale bi ljude iz okoline. To su isprazne teme o kojima ljudi pričaju na kafama da ubiju vreme. Pogotovo osobe koje se često viđaju i koje više i ne znaju o čemu bi pričale, jer su sve svoje priče ispričale već mnogo puta do sad.

Back