- Poruka
- 3.649
Haha i meni je to prvo skrenulo pažnju.
što se teme tiče mogu samo da kažem
Nema nevinih . Svi su krivi . Svi kasno shvate istinu.
ja sam nevin... u lakat
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha i meni je to prvo skrenulo pažnju.
što se teme tiče mogu samo da kažem
Nema nevinih . Svi su krivi . Svi kasno shvate istinu.
Nisi više
Опет ми бришете поруке, без икаквог повода.
само док сам средила пост.
Нема потребе, био сам максимално учтив. Нисам то заслужио.
Немам ништа више да кажем на овој теми.
Задржите беднике без кичме и образа, добар је то декор.
Sve sami nežni cvetići, osetljivi na brisanje.
Mojne da mi neko dir'o postove jer plakaću....
Mislim, nije u redu, stvarno.
Moje postove niko ne briše, jer su urokljivi
Moje možda neko i briše, obično ne vodim računa o broju niti im se divim kasnije. Napišem, poklonim Krsti i ćao...
Ja uvek prekontrolišem šta sam pisao i gde sam grešio u pisanju, jer još imam traume od moje nastavnice srpskog
Pa to se radi odmah, čim odgovoriš, ne posle dva sata.
Mislim, ne ide da kasnije zbog toga dolaziš na Krsti, jeR da?
jel iste obrve imala?
Moje možda neko i briše, obično ne vodim računa o broju niti im se divim kasnije. Napišem, poklonim Krsti i ćao...
Нема потребе, био сам максимално учтив. Нисам то заслужио.
Немам ништа више да кажем на овој теми.
Задржите беднике без кичме и образа, добар је то декор.
Pre braka sve zene zele lepotane to jest visoke i debele muskarce. A onda kad se udaju i kad vide realnost zivota i posto obicno 90% muskaraca su budaletine teske e onda zenama dodje iz dupeta u glavu. Tako da kad su razvedene e onda im izgled muskarca postane potpuno ali bukvalno potpuno nebitna stavka kod vecina rezvedenih zena i jedino sto im je tad bitno je ono sta imaju muskarci u glavu i kakav im je karakter. Gde bi bio kraj da tako pocnu da razmisljaju pre braka. Naravno ne kazem da su muskarci krivi za razvode posto ipak su u vecini zene krive za to ali muskarci iniciraju svojim ponasanjem i glupostima zato su i debili a u pocetku to zene ne vide jer razmisljaju ocima i izmedju nogu a ne mozgom pri odabiru
Vecina zena koje su u braku,skoro uvek cine istu gresku.Pre braka,dok traje "zabavljanje",ispunjavaju skoro svaku zelju svom partneru.Medjutim,zbog realno gledano
tokom braka,nailazi period zasicenosti,monotonije,neprestano resavanje tekucih problema koje zivot donosi,dolazi do jedne moze se reci,seksualne apatije.E tada,kada
naidje taj krizni period,u seksualnom zivotu jednog bracnog para,tada isplivava,koliko je zena vesta i spremna da ponovo osvezi ocvale odnose.Na zalost muskaraca
opcenito,zene se seksualnim odnosima "uzdrvene".Umesto da pocnu da primenjuju sve "tehnike" koje u seksu postoje,one na protiv,ne koriste ni one,koje su koristile
dok brak jos nije zasnovan.Zena u braku,stalno treba da animira svog muskarca.U svakom seksualnom odnosu,ona treba da primeni neki nov "trik".jednom je to oralni
seks,drugi put analni,treci put... Samo primenjujuci sve nove i nove poze (seksualne) zena ce ponovo zaintrigirati muza,koji je vec poceo da razmislja da stekne
ljubavnicu.Koliko ce brak trajati,i da li ce muz biti "veran" zeni,zavisi samo,i iskljucivo od pameti i sposobnosti zene.!!!