Kad zena oseti da je voljena,postaje surova?!

AllPacino:
ako se plasite samoce nayebali ste...cim se plasis da ostanes sam...postanes pamuk...i mnoooogo brzo ce to da se primeti...pa svako voli da zayebava slabijeg...al malo ljudi ima petlju da se igra sa jacim od sebe...

Da, nažalost ima istine u ovome; ali ista tolika istina je da takve stvari nisu vezane samo za žene...
Što reče Tolstoj - ''čim neko oseti da ti je potreban, ucenjuje te svojim odlaskom''...
Jedino se ne slažem da svako voli da zayebava slabijeg :roll: Ne vole valjda oni koji imaju petlju da se igraju sa jačim od sebe - i ne zayebavaju slabije! Nije zanimljivo :P

Jedno pitanje van teme - da li uopšte postoji ravnopravnost ili je uvek neko jači... Da li uvek neko voli, a drugi samo podmeće obraz?

SINDI:
sasha:
...zanima me shta mislite koliko ima istine u ovome?Odnosi se na to da su devojke totalno ok kad ih osvajash,kad im ugadjash,ali kad osete da ti je stalo do njih,da imaju tvoje srce,onda se okrece druga strana medalje,postaju ono sto niko nikad ne bi pozeleo...think about it...

znaci da ih bolelo uvo i dok si ih osvajao...:roll: ali kad si poceo ozbiljno da se palis, onda su te otkacile...surovo..jbg...

zena je srecna kad ima srce coveka do kog joj je stalo...to je jedina istina :wink:
Ili dok joj ne dosadi ...

sasha:
...zanima me shta mislite koliko ima istine u ovome?Odnosi se na to da su devojke totalno ok kad ih osvajash,kad im ugadjash,ali kad osete da ti je stalo do njih,da imaju tvoje srce,onda se okrece druga strana medalje,postaju ono sto niko nikad ne bi pozeleo...think about it...

Можда је то тачно, али је још тачније да је мушкарац сав од меда и мармеладе док те осваја- угађа ти, повлађује, а кад осети да си поклекла, онда почиње "Знаш, мала, не пева ту песму Ramones, а ону што си пре два месеца тврдила да певају Стоунси пева Aerosmith... аха, и да додам, Сатурн има прстен а не Јупитер... јесте, јесте, рекао сам тада да си у праву".

Ето зашто треба мењати мушкарце мало чешће! :D

sasha:

Kod mene to nije slucaj, onaj sa kim pristanem na igru osvojanja prvo se provede ko bos po trnju ili jos gore..A kad osetim da me voli uzvracam puta dva

Hajde, molim te, to je tako tipično za muškarce... Kako su samo slatki dok te "osvajaju", a kad vide da se situacija okrenula postaju u najmanju ruku nezainteresovani...
Ima druga stvar na koju bih ti skrenula pažnju:
Poznajem veliki broj devojaka koje smatraju da je dečko "vrlo simpatičan" dok ne vide da se one njemu dopadaju... onda im više nije zanimjljiv. I savršeno su svesne toga, što je najgore.

To je povezano sa dosta drugih pratecih elemenata....Po meni ako imas jasne stavove,jasne ciljeve,viziju buducnosti i nacine na koje ces to sprovoditi...ako imas kontrolu nad samim sobom,ako na taj nacin vidi zena tvoju stabilnost i onaj oslonac koji treba da budes nikakvo pokazivanje tvoje dobrote ili da ti je stalo do zene nece njih preobraziti u nesto drugo....U svemu treba imati meru.../ A,pak sa druge strane ako ti fali sve ono navedeno taman da joj nikada ne das srce ili da se ceo podaris...neces imati buducnost sa njom... Drugim recima po meni nije poenta da li ugadjas,poazes da ti je stalo,osvajas itd...vec zena donosi odluku koliko je muskarac stabilan i tu bih trazio temelje u toj nazovi "metamorfozi kod zena"... Sta njoj vredi da pokusa da zloupotrebi moju dobrotu ili da se podsmeva kada imam jasan stav bez obzira koliko je volim da to ne bih tolerisao...i ako zna da bih joj ja rekao Ae,bay :)

To je povezano sa dosta drugih pratecih elemenata....Po meni ako imas jasne stavove,jasne ciljeve,viziju buducnosti i nacine na koje ces to sprovoditi...ako imas kontrolu nad samim sobom,ako na taj nacin vidi zena tvoju stabilnost i onaj oslonac koji treba da budes nikakvo pokazivanje tvoje dobrote ili da ti je stalo do zene nece njih preobraziti u nesto drugo....U svemu treba imati meru.../ A,pak sa druge strane ako ti fali sve ono navedeno taman da joj nikada ne das srce ili da se ceo podaris...neces imati buducnost sa njom... Drugim recima po meni nije poenta da li ugadjas,poazes da ti je stalo,osvajas itd...vec zena donosi odluku koliko je muskarac stabilan i tu bih trazio temelje u toj nazovi "metamorfozi kod zena"... Sta njoj vredi da pokusa da zloupotrebi moju dobrotu ili da se podsmeva kada imam jasan stav bez obzira koliko je volim da to ne bih tolerisao...i ako zna da bih joj ja rekao Ae,bay :)
Dig'o si temu od pre 8 godina samo da mu to saopštiš? :aha:

Лоше формулисано.

Дјевојка, кад осјети да ти се много свиђа, а да дуго оклијеваш да ту привлачност искажеш, због страха од одбијања, ће се охладити, јер у њеним очима губиш мушке карактеристике које су за њу изазов.

Жена воли јунака, а не мученика у љубави. Не потцјењуј моћ наговјештаја...

cini mi se da to nema veze sa naslovom nego sa vremenom, vremenom otkrivas njenu pravu licnost, ne mozes da je poznajes posle tri dana zabavljanja

Takvi su i muškarci. Izgleda negativa unutrašnja zataškana, prilikom opuštanja i osećaja sigurice lagano dođe do izražaja..

Back