Incognito
Poznat
- Poruka
- 8.226
Pocinjem da se plasim za sebe... drugi put za redom se slazem sa AllPacinom
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AllPacino:ako se plasite samoce nayebali ste...cim se plasis da ostanes sam...postanes pamuk...i mnoooogo brzo ce to da se primeti...pa svako voli da zayebava slabijeg...al malo ljudi ima petlju da se igra sa jacim od sebe...
Ili dok joj ne dosadi ...SINDI:sasha:...zanima me shta mislite koliko ima istine u ovome?Odnosi se na to da su devojke totalno ok kad ih osvajash,kad im ugadjash,ali kad osete da ti je stalo do njih,da imaju tvoje srce,onda se okrece druga strana medalje,postaju ono sto niko nikad ne bi pozeleo...think about it...
znaci da ih bolelo uvo i dok si ih osvajao... ali kad si poceo ozbiljno da se palis, onda su te otkacile...surovo..jbg...
zena je srecna kad ima srce coveka do kog joj je stalo...to je jedina istina :wink:
sasha:...zanima me shta mislite koliko ima istine u ovome?Odnosi se na to da su devojke totalno ok kad ih osvajash,kad im ugadjash,ali kad osete da ti je stalo do njih,da imaju tvoje srce,onda se okrece druga strana medalje,postaju ono sto niko nikad ne bi pozeleo...think about it...
sasha:...zanima me shta mislite koliko ima istine u ovome?Odnosi se na to da su devojke totalno ok kad ih osvajash,kad im ugadjash,ali kad osete da ti je stalo do njih,da imaju tvoje srce,onda se okrece druga strana medalje,postaju ono sto niko nikad ne bi pozeleo...think about it...
...zanima me shta mislite koliko ima istine u ovome?Odnosi se na to da su devojke totalno ok kad ih osvajash,kad im ugadjash,ali kad osete da ti je stalo do njih,da imaju tvoje srce,onda se okrece druga strana medalje,postaju ono sto niko nikad ne bi pozeleo...think about it...
...zanima me shta mislite koliko ima istine u ovome?Odnosi se na to da su devojke totalno ok kad ih osvajash,kad im ugadjash,ali kad osete da ti je stalo do njih,da imaju tvoje srce,onda se okrece druga strana medalje,postaju ono sto niko nikad ne bi pozeleo...think about it...
Dig'o si temu od pre 8 godina samo da mu to saopštiš?To je povezano sa dosta drugih pratecih elemenata....Po meni ako imas jasne stavove,jasne ciljeve,viziju buducnosti i nacine na koje ces to sprovoditi...ako imas kontrolu nad samim sobom,ako na taj nacin vidi zena tvoju stabilnost i onaj oslonac koji treba da budes nikakvo pokazivanje tvoje dobrote ili da ti je stalo do zene nece njih preobraziti u nesto drugo....U svemu treba imati meru.../ A,pak sa druge strane ako ti fali sve ono navedeno taman da joj nikada ne das srce ili da se ceo podaris...neces imati buducnost sa njom... Drugim recima po meni nije poenta da li ugadjas,poazes da ti je stalo,osvajas itd...vec zena donosi odluku koliko je muskarac stabilan i tu bih trazio temelje u toj nazovi "metamorfozi kod zena"... Sta njoj vredi da pokusa da zloupotrebi moju dobrotu ili da se podsmeva kada imam jasan stav bez obzira koliko je volim da to ne bih tolerisao...i ako zna da bih joj ja rekao Ae,bay
Лоше формулисано....zanima me shta mislite koliko ima istine u ovome?Odnosi se na to da su devojke totalno ok kad ih osvajash,kad im ugadjash,ali kad osete da ti je stalo do njih,da imaju tvoje srce,onda se okrece druga strana medalje,postaju ono sto niko nikad ne bi pozeleo...think about it...
Dig'o si temu od pre 8 godina samo da mu to saopštiš?
pa vi zene nikad ni ne volite samo ocete da ih trpate..koga lazete