Happiness..
Veoma poznat
- Poruka
- 11.857
a fotke kao nisu enough da se proceniNe znam, nisam te video u živo

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
a fotke kao nisu enough da se proceniNe znam, nisam te video u živo
a fotke kao nisu enough da se proceni![]()
Prava žena, ma koliko je jaka, ne želi biti muško, nego želi pravo muško pored sebe
Svašta, ja da se još devet života rađam , željela bih biti ŽENA!!!!!!![]()
Pazi, možda si baš ta, zgodna cica...nisam te probo, pa ne umem bolje da ocenim
Da li je nekome poznat fenomen kod nasih zena sto sve zele biti musko, a muskarci ne zele biti zensko?
O cemu se tu radi?
žene bi ******, kako god da okreneš
Ne zelim biti musko, i nikad to nisam zelela.Uzivam sto sam zena,i u svemu onome sto jedna zena moze da uziva........![]()
Ja sam zena i ne zelim biti musko, ni u jednom smislu.
I tu se radi o tome da svaka zena koju drugi, a i ona sama, dozivljavaju zenom, uziva biti zena.
u kiti ?
Da li je nekome poznat fenomen kod nasih zena sto sve zele biti musko, a muskarci ne zele biti zensko?
O cemu se tu radi?
Kada se pravi da je pametna?
O, da.
To nije fenomen, već takve žene nisu dovoljno istorbane, da znaju gde im nije mesto
I meni se to cini, one mozda imaju sex. Ali nemaju pravi sex, a to je onaj u kojem se one osecaju kao zene. Znas ono kad je musko nadmocniji i kad se vidi njegova dominacija nad njom u svakom potezu.
Dobro....zene...hocete da vam pokazem gde vam je mesto?
Na spavanje
Crtani je prosao![]()
Tetka, jel ti imaš istetoviran bič na desnom ramenu ?
Ne.Nema potrebe.Predamnom muskarci drhte od pogleda i izgleda,a sa decom sam strpljiva...dok ne predju meru.
Laku noc Dragane![]()
Sta glumis ti. Ae vozi odavde dok ja ne popizdim.
radi se o tome da zene kapiraju koliko je lakse biti muskarac, pa bi volele malo da probajuDa li je nekome poznat fenomen kod nasih zena sto sve zele biti musko, a muskarci ne zele biti zensko?
O cemu se tu radi?
Prava žena, ma koliko je jaka, ne želi biti muško, nego želi pravo muško pored sebe
Svašta, ja da se još devet života rađam , željela bih biti ŽENA!!!!!!![]()
O cemu se tu radi?
Da li je nekome poznat fenomen kod nasih zena sto sve zele biti musko,
a muskarci ne zele biti zensko?
O cemu se tu radi?
ne primam seMa ložim te, ne primaj se.