sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.321
Da li je nekome poznat fenomen kod nasih zena sto sve zele biti musko, a muskarci ne zele biti zensko?
O cemu se tu radi?
O cemu se tu radi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
žene bi ******, kako god da okreneš
Bas tako, ali kako god okrenes njima je uvek unutra.![]()
Kada se pravi da je pametna?
O, da.
To nije fenomen, već takve žene nisu dovoljno istorbane, da znaju gde im nije mesto
Da li je nekome poznat fenomen kod nasih zena sto sve zele biti musko, a muskarci ne zele biti zensko?
O cemu se tu radi?
I meni se to cini, one mozda imaju sex. Ali nemaju pravi sex, a to je onaj u kojem se one osecaju kao zene. Znas ono kad je musko nadmocniji i kad se vidi njegova dominacija nad njom u svakom potezu.
Ja sam zena i ne zelim biti musko, ni u jednom smislu.
I tu se radi o tome da svaka zena koju drugi, a i ona sama, dozivljavaju zenom, uziva biti zena.
I meni se to cini, one mozda imaju sex. Ali nemaju pravi sex, a to je onaj u kojem se one osecaju kao zene. Znas ono kad je musko nadmocniji i kad se vidi njegova dominacija nad njom u svakom potezu.
Bravo za tebe. Sad cu te staviti na listu prijatelja.![]()
ne bih se snashla u ulozi mushkarca![]()
O cemu se tu radi?
Cek da vidim koliko imas prijatelja.
bila bih *****Ne bi znala kako sebe da smuvaš tj. bilo koju ženu ?
Sad vise ne mozes, jer postavljas uslove.
Jel mogu ja da budem ali bez uslova ?
Vidiš da kokoške stalno nadju dlaku u jajetu ( i u onom koje su snele )
el lichimŠta si sad ti?
Muško?
Evo,ja bih voleo biti zena! Raduckas po malo,nemas opterecenje tipa "moras"da obezbedis nesto.Drzis liniju,utezes se,das mu kad hoces,kad neces das drugom
prikupljas ponude,zahebavas sve u principu,zivot ti prodje u veselju...
Ja nikog ne vrijedjam i molila bih te da ni ti mene ne vrijedjas. A ovo gore se nadovezuje na moj post.
el lichim![]()