sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 31.795
Da li je nekome poznat fenomen kod nasih zena sto sve zele biti musko, a muskarci ne zele biti zensko?
O cemu se tu radi?
O cemu se tu radi?
žene bi ******, kako god da okreneš
jako je bitno s koje si strane kurrcaBas tako, ali kako god okrenes njima je uvek unutra.![]()
I meni se to cini, one mozda imaju sex. Ali nemaju pravi sex, a to je onaj u kojem se one osecaju kao zene. Znas ono kad je musko nadmocniji i kad se vidi njegova dominacija nad njom u svakom potezu.Kada se pravi da je pametna?
O, da.
To nije fenomen, već takve žene nisu dovoljno istorbane, da znaju gde im nije mesto
Ja sam zena i ne zelim biti musko, ni u jednom smislu.Da li je nekome poznat fenomen kod nasih zena sto sve zele biti musko, a muskarci ne zele biti zensko?
O cemu se tu radi?
Znaci zena se osjeca zenom samo onda kad je on stalno dominantniji i nadmocniji ?I meni se to cini, one mozda imaju sex. Ali nemaju pravi sex, a to je onaj u kojem se one osecaju kao zene. Znas ono kad je musko nadmocniji i kad se vidi njegova dominacija nad njom u svakom potezu.
Bravo za tebe. Sad cu te staviti na listu prijatelja.Ja sam zena i ne zelim biti musko, ni u jednom smislu.
I tu se radi o tome da svaka zena koju drugi, a i ona sama, dozivljavaju zenom, uziva biti zena.
Baš takoI meni se to cini, one mozda imaju sex. Ali nemaju pravi sex, a to je onaj u kojem se one osecaju kao zene. Znas ono kad je musko nadmocniji i kad se vidi njegova dominacija nad njom u svakom potezu.
Cek da vidim koliko imas prijatelja.Bravo za tebe. Sad cu te staviti na listu prijatelja.![]()
Ne bi znala kako sebe da smuvaš tj. bilo koju ženu ?ne bih se snashla u ulozi mushkarca![]()
Situacija je ipak obratna, ima više muškaraca koji bi želeli da budu žene.Da li je nekome poznat fenomen kod nasih zena sto sve zele biti musko, a muskarci ne zele biti zensko?
O cemu se tu radi?
Sad vise ne mozes, jer postavljas uslove.Cek da vidim koliko imas prijatelja.
bila bih *****Ne bi znala kako sebe da smuvaš tj. bilo koju ženu ?
Jel mogu ja da budem ali bez uslova ?Sad vise ne mozes, jer postavljas uslove.
Šta si sad ti?bila bih *****![]()
Ja nikog ne vrijedjam i molila bih te da ni ti mene ne vrijedjas. A ovo gore se nadovezuje na moj post.Jel mogu ja da budem ali bez uslova ?
Vidiš da kokoške stalno nadju dlaku u jajetu ( i u onom koje su snele )
el lichimŠta si sad ti?
Muško?
Odlicno si to primetio.Evo,ja bih voleo biti zena! Raduckas po malo,nemas opterecenje tipa "moras"da obezbedis nesto.Drzis liniju,utezes se,das mu kad hoces,kad neces das drugom
prikupljas ponude,zahebavas sve u principu,zivot ti prodje u veselju...
Izvinjavam seJa nikog ne vrijedjam i molila bih te da ni ti mene ne vrijedjas. A ovo gore se nadovezuje na moj post.
Ne znam, nisam te video u živoel lichim![]()
Izvinjavam se