devojcica_20
Primećen član
- Poruka
- 505
Je l kad vas ostavi frajer/devojka imate potrebu da placete, mrzite ga ili sta vec? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TOMAX:Imamo potrebu... hm?...
Pa imamo potrebu da izyebemo bilo koju drugu...
takav je život... neka mora da bude yebena...
a što pitaš? :shock:
devojcica_20:Zato sto nemam pojma sta da radim....da ga mrzim, zalim...da mrzim sebe, zalim sebe....ili pobesnim posle 3 god....
devojcica_20:Je l kad ostavite frajera/devojku imate potrebu da placete, mrzite ga ili sta vec?![]()
Koliko je on bio stariji od tebe? Ali moje pravo pitanje a to bi trebala da pitas i sebe...znaci ti si sa njim od 17godine do 20 i mislila si stvarno da ce to da potrajedevojcica_20:Je l kad vas ostavi frajer/devojka imate potrebu da placete, mrzite ga ili sta vec?![]()
...Kojotiraj se malo, srce moje balavo :wink:devojcica_20:Ma ne radi se o sujeti.... ali stvarno... Za toliko sam bar... pa vidim sta je sta...![]()
U stvari, mozda je neko ovde i u pravu...
Normalno je da pati u pocetku...Gazdarica:Zalijeci povrijedjenu sujetu... Onda ce sve da bude lakse...
peach:1.isplacem se
2.napijem se u veselom drustvu
3.pozovem na tretman drgaricu ili sestru da mi isprica otprilike sve ono sto je raindog ovde rekla
4.prespavam jedan dan
5.nastavljam da zivim normalno :wink:
Ako ti ta osoba mnogo znaci, onda da! Ja sam se ubila od plakanja, pa sam onda htela da skocim sa terase, al sam se na kraju predomislila i prezivela nekako!devojcica_20:Je l kad vas ostavi frajer/devojka imate potrebu da placete, mrzite ga ili sta vec?![]()
A zivis u prizemljuändy:Ako ti ta osoba mnogo znaci, onda da! Ja sam se ubila od plakanja, pa sam onda htela da skocim sa terase, al sam se na kraju predomislila i prezivela nekako!devojcica_20:Je l kad vas ostavi frajer/devojka imate potrebu da placete, mrzite ga ili sta vec?![]()