Kad vas devojke izmeju SVETITE LI SE ILI NE

Luciferko

Primećen član
Banovan
Poruka
898
Srpkinje vole da povrede muskarca to je dokazano, da ismeju momka koji ima pridje cak i sasvim uljudno i pristojno.
Nemojmo da se lazemo svi smo mi mnogo puta u zivotu doziveli da nas isprati smeh surovih devojaka sa kojima smo pokusali da uspostavimo kontakt.

Mene zanima kako odreagujete:

1. Odete ko pokisli, spustene glave praceni surovim smehom Srpkinja
2. Povucete se dignute glave i izigravate smekera a u stvari bi ste plakali
3. Povucete se smekerski i ne obracate paznju na njih i ostalo drustvo koje umire od smeha
3. Pobrinete se da doticnim devojkama tako upropastite vece da im vise nikad ne padne na pamet da se zezaju na slican nacin
4. Doznate koje i posaljete neke likove da je nauce pameti
5. Izbusite im gume na kolima
6. Naestite im batine
7. Napravite im neku spletku da im se smuci i to vece i sledecih par meseci

Jednom recju da li izravnavate racune u tom slucaju ili iskulirate.

Ja da kazem u moje ime kad mi se to desi a desavalo se i desavace se u pocetku mi je mnogo krivo, ne razumem cemu sve to, u cemu toliko uzivaju kad to rade.
I tek kad se osvetim padne mi kamen sa srca, moram da kazem da kad takvim devojkama userem vece da se posle osecam prelepo prosto milina, kad ih vidim onako iznervirane i sjebane.

Luciferko:
Srpkinje vole da povrede muskarca to je dokazano, da ismeju momka koji ima pridje cak i sasvim uljudno i pristojno.
Nemojmo da se lazemo svi smo mi mnogo puta u zivotu doziveli da nas isprati smeh surovih devojaka sa kojima smo pokusali da uspostavimo kontakt.

Mene zanima kako odreagujete:

1. Odete ko pokisli, spustene glave praceni surovim smehom Srpkinja
2. Povucete se dignute glave i izigravate smekera a u stvari bi ste plakali
3. Povucete se smekerski i ne obracate paznju na njih i ostalo drustvo koje umire od smeha
3. Pobrinete se da doticnim devojkama tako upropastite vece da im vise nikad ne padne na pamet da se zezaju na slican nacin
4. Doznate koje i posaljete neke likove da je nauce pameti
5. Izbusite im gume na kolima
6. Naestite im batine
7. Napravite im neku spletku da im se smuci i to vece i sledecih par meseci

Jednom recju da li izravnavate racune u tom slucaju ili iskulirate.

8. Harizmu, ili imash, ili nemash...

mene zhene neprestano ismevaju lifes a bitch mogu ti retji...ali ne ochajavaj dotji tje vreme i nas ghubavih...vreme kada tje sve izatji na videlo te dushevna i mentalna strana biti pravi i jedini putokaz...jer oni koji pate na ovome svetu dochekatje bolje dane jednog boljeg dana...

ooooomg shta si ti?

c008.gif

Back