Kad vam je ovde u Srbiji bilo bolje?

Devedesetih sam bila dete, ništa nismo imali, stalno to krejvovanje za slatkišima, euro crem bio luksuz itd. Grozno, večno ću imati traume. Prva decenija ovog veka super, mlada, studentkinja, zemlja ličila na demokratiju. Kolko sam se zeznula zbog toga, niste svesni. Sve u svemu, ceo život neko sranje

To mi nije jasno kad je neko svega zeljan a odrastao u nemastini,pa idi brate potrosi platu na prase pojedi celo,kupi kamion slatkisa,udavi se u kofi eurokrema,meni to nista ne znaci,pili smo koka kolu uz hleb,pili najgore sirupe i jeli alpsku i pastete pa sta,nauci nas zivot valjda, usmeri sredstva na kvalitet na zdravlje,zna se sta su prioriteti ,ma gladne godine sve im se vrti oko stomaka

Imao super detinjstvo osamdesetih, ali vec kad je stigla srednja skola stigli i ratovi i zle devedesete. Zakacio me poslednji.

Pocetak dvehiljaditih je bio dobar, studentarija, zabava, i onda ubise Djindjica, i opet je krenuo lagani mrak da se spusta, koji je sada potpuni, ali iz kojeg sam izasao cim su ovi zlikovci radikali ponovo uzjahali.
Znači ti si se iselio u ovom veku?

Back