- Poruka
- 315
Прво, већ има тема:
Ma nije to nista, pogledaj tek ovo ludilo - Mi imamo i "Kancelariju za evropske integracije"
Ох Боже.
Prave patriote vole Srbiju a ne Rusiju.Odakle ti hrabrost da vredjas MAJKU RUSIJU?
Bolji ti ovi sa Zapada je li? Idi kod njih onda, ovde ostaju samo oni koji vole Rusiju, prave patriote.
Ne znas sta pricas. Voleti Srbiju je isto sto i voleti Rusiju. Znak jednakosti, deckoPrave patriote vole Srbiju a ne Rusiju.
Razumeju oni to, ali su PLACENI da pevaju drugo...Ne znas sta pricas. Voleti Srbiju je isto sto i voleti Rusiju. Znak jednakosti, decko
Ne znas sta pricas. Voleti Srbiju je isto sto i voleti Rusiju. Znak jednakosti, decko
Теби стварно није добро, баш ми је жао...ISKORENIMO RUSOFILIJU!
I meni ga je isto zaoТеби стварно није добро, баш ми је жао...![]()
Takve kao ti sto povracaju na pomen svete zemlje Rusije, treba poprskati svetom vodicom za svaki slucaj. Nemas drugih argumenata na istinu
ISKORENIMO RUSOFILIJU!
Ti treba da se licis..
A i mi ga preterasmo..msm ebala nas rusija prvo srbija pa sve ostalo...budalastine..
Da znachish neshto na ovom forumu sad bi te prijavio za krshenje suvereniteta jer se zalazhesh za pripajanje Srbije Rusiji.Ne znas sta pricas. Voleti Srbiju je isto sto i voleti Rusiju. Znak jednakosti, decko
Теби стварно није добро, баш ми је жао...![]()
Vas DVE se bash lepo mozhete isprichati.I meni ga je isto zao![]()
Sveta zemlja Rusija koja je 30tih godina proshlog veka porushila hiljade svojih crkava...Takve kao ti sto povracaju na pomen svete zemlje Rusije, treba poprskati svetom vodicom za svaki slucaj. Nemas drugih argumenata na istinu
Pa sta je tu lose sto se zalazem za pripajanje Rusiji. Zato sto volim Srbiju, treba to uciniti. Sta sad, to sto si duze na forumu i sto si slao neke postove, uglavnom koliko vidim, protiv Rusije, ti si neki faktor. Pa prijavi me, to je bar vama sto volite Zapad lako. Samo biste se tuzakali. Pripojiti se pa sta, tako se grade konfederacijeDa znachish neshto na ovom forumu sad bi te prijavio za krshenje suvereniteta jer se zalazhesh za pripajanje Srbije Rusiji.
Naprotiv, voleti Rusiju znachi mrzeti Srbiju, znam iz iskustva, dok sam bio rusofil bilo mi je zhao shto nisam Rus.
E sad to su ti ciste budalastine..Izgleda da retardirani srpski narod uvek gleda tuji interes pre svog...Jes li ti svestan da si ti isti izdajnik koliko i ldp zbog svoih proruskih stavova....Srbija je most a ne poltron ni rusije ni zapada...Ne znas sta pricas. Voleti Srbiju je isto sto i voleti Rusiju. Znak jednakosti, decko