- Poruka
- 13.923
Boless ne biraПричала ми баба за један стари случај код нас у гимназији ђе је професор оставио жену и оженио се ученицом. И живњли срећно до краја живота
:/

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Boless ne biraПричала ми баба за један стари случај код нас у гимназији ђе је професор оставио жену и оженио се ученицом. И живњли срећно до краја живота
:/
Imala sam pokušaje ali takve njihovi drugovi i drugarice prvi provale.А немојте професорице, мени дајте 4 ако имам 5 , њему дајте 2, да се не мучи јадник (глумим солидарност)
Него питање, јеси имала случајева са тим који као глуме солидарност пред свима![]()
Је л се теби некад допао ученик неки? Имали смо тему да ли вам се допао професор, а обратно¿¿Boless ne bira![]()
Паметни су клинци нема штаImala sam pokušaje ali takve njihovi drugovi i drugarice prvi provale.
Radim u osnovnoj školi, tj i kao profesor sam radila, tako da mi je to sasvim izopačeno.Ja bih prva uvela razne pshološke provere za profesore po tom pitanju.Је л се теби некад допао ученик неки? Имали смо тему да ли вам се допао професор, а обратно¿¿
Ако ћеш искрено, сем тог једног случаја могу рећи да је моја сарадња са професорима била 10/10.Nikad, hvala bogu. Imao sam neke... nezgodne nastavnike i profesore, ali nikad mi se nije desilo da neko specifično mene uzme na.
Ovo je u srednjoj školi. On njoj nije bio profesor, ona je bila stariji maloletnik ili tek punoletna tako da je tu sve po zakonu.Radim u osnovnoj školi, tj i kao profesor sam radila, tako da mi je to sasvim izopačeno.Ja bih prva uvela razne pshološke provere za profesore po tom pitanju.
Баш сам горе са @Meliot коментарисао...мораш просто себе да ставиш у целибат док си у школи. Буде малих секси девојчица, буде и оних који флертују за бољу оцену, бар кад сам ја видео, па обуку хеланке и фармерке... Значи док то у глави не сложиш не можеш радит као професор ил наставник сем ако неш да наебеш.Radim u osnovnoj školi, tj i kao profesor sam radila, tako da mi je to sasvim izopačeno.Ja bih prva uvela razne pshološke provere za profesore po tom pitanju.
Možda zakon to ne sankcioniše, ali moralni zakon, da. I ja sam od onih koji se ne slažu sa velikom razlikom u godinama između supružnika. Tu mislim na slučajeve poput Makrona i slično..Ovo je u srednjoj školi. On njoj nije bio profesor, ona je bila stariji maloletnik ili tek punoletna tako da je tu sve po zakonu.![]()
Nema od morala ništa, samo zakonske kazne i to je lek. Ako se uzdaš u moral ljudi uzalud se uzdaš.Баш сам горе са @Meliot коментарисао...мораш просто себе да ставиш у целибат док си у школи. Буде малих секси девојчица, буде и оних који флертују за бољу оцену, бар кад сам ја видео, па обуку хеланке и фармерке... Значи док то у глави не сложиш не можеш радит као професор ил наставник сем ако неш да наебеш.
Чисто пред законом ал брате мени није чисто да се хвали ученицимаOvo je u srednjoj školi. On njoj nije bio profesor, ona je bila stariji maloletnik ili tek punoletna tako da je tu sve po zakonu.![]()
Макрон узо професорку!!!Možda zakon to ne sankcioniše, ali moralni zakon, da. I ja sam od onih koji se ne slažu sa velikom razlikom u godinama između supružnika. Tu mislim na slučajeve poput Makrona i slično..
Na fakultetu je druga situacija, to su odrasle punoletne osobe.Макрон узо професорку!!!![]()
Да, слажем се него се мало шалим са лагертомNa fakultetu je druga situacija, to su odrasle punoletne osobe.
Да, да... Наравно. Али када се неко одлучи да ради са децом то је стварно лепа одлука, јер мени одмах пада у очи колико ти ту и бринеш о њима и повежеш се са њима. Колико год да си професионалац не можеш рећи да 4 године сваки дан са децом не учине да се и ти вежеш за њихJa sam roditelj dvoje dece, tako da i tu decu posmatram na taj način .Ćera ima 29 godina, sin 26, tako da su meni to sve deca i dalje, negde u mozgu..
Професори,некада, као и лекари, умеју да буду баш сујетниBila sam na par "zuba" , ništa specijalno![]()
Ovi je jako tačno, možda tu i leži uzrok naše nesloge kada je reč o protestima. Svi bi da budu najbolji učitelji i nastavnici, mnogi ne bi da im se niko meša u posao a ne umeju da se izbore za to.Професори,некада, као и лекари, умеју да буду баш сујетни
Но, сви људи додуше
Да. Слажем се. И сви мисле како је њихов предмет најбитнији, бар из угла нас "клинаца"Ovi je jako tačno, možda tu i leži uzrok naše nesloge kada je reč o protestima. Svi bi da budu najbolji učitelji i nastavnici, mnogi ne bi da im se niko meša u posao a ne umeju da se izbore za to.