Кад те професор узме "на зуб"...

А немојте професорице, мени дајте 4 ако имам 5 , њему дајте 2, да се не мучи јадник (глумим солидарност)

Него питање, јеси имала случајева са тим који као глуме солидарност пред свима😆😆🤣🤣
Imala sam pokušaje ali takve njihovi drugovi i drugarice prvi provale.

Је л се теби некад допао ученик неки? Имали смо тему да ли вам се допао професор, а обратно¿¿
Radim u osnovnoj školi, tj i kao profesor sam radila, tako da mi je to sasvim izopačeno.Ja bih prva uvela razne pshološke provere za profesore po tom pitanju.

Radim u osnovnoj školi, tj i kao profesor sam radila, tako da mi je to sasvim izopačeno.Ja bih prva uvela razne pshološke provere za profesore po tom pitanju.
Баш сам горе са @Meliot коментарисао...мораш просто себе да ставиш у целибат док си у школи. Буде малих секси девојчица, буде и оних који флертују за бољу оцену, бар кад сам ја видео, па обуку хеланке и фармерке... Значи док то у глави не сложиш не можеш радит као професор ил наставник сем ако неш да наебеш.

Ovo je u srednjoj školi. On njoj nije bio profesor, ona je bila stariji maloletnik ili tek punoletna tako da je tu sve po zakonu. :)
Možda zakon to ne sankcioniše, ali moralni zakon, da. I ja sam od onih koji se ne slažu sa velikom razlikom u godinama između supružnika. Tu mislim na slučajeve poput Makrona i slično..

Баш сам горе са @Meliot коментарисао...мораш просто себе да ставиш у целибат док си у школи. Буде малих секси девојчица, буде и оних који флертују за бољу оцену, бар кад сам ја видео, па обуку хеланке и фармерке... Значи док то у глави не сложиш не можеш радит као професор ил наставник сем ако неш да наебеш.
Nema od morala ništa, samo zakonske kazne i to je lek. Ako se uzdaš u moral ljudi uzalud se uzdaš.

@Lagerta

Ja sam roditelj dvoje dece, tako da i tu decu posmatram na taj način .Ćera ima 29 godina, sin 26, tako da su meni to sve deca i dalje, negde u mozgu..
Да, да... Наравно. Али када се неко одлучи да ради са децом то је стварно лепа одлука, јер мени одмах пада у очи колико ти ту и бринеш о њима и повежеш се са њима. Колико год да си професионалац не можеш рећи да 4 године сваки дан са децом не учине да се и ти вежеш за њих

Но, испратиш генерација и генерација. Ја сам се вазда чудио како учитељице попамте по не знам ни колико стотина ђака. Хиљада, зависи колико раде.

Професори,некада, као и лекари, умеју да буду баш сујетни

Но, сви људи додуше
Ovi je jako tačno, možda tu i leži uzrok naše nesloge kada je reč o protestima. Svi bi da budu najbolji učitelji i nastavnici, mnogi ne bi da im se niko meša u posao a ne umeju da se izbore za to.

Ovi je jako tačno, možda tu i leži uzrok naše nesloge kada je reč o protestima. Svi bi da budu najbolji učitelji i nastavnici, mnogi ne bi da im se niko meša u posao a ne umeju da se izbore za to.
Да. Слажем се. И сви мисле како је њихов предмет најбитнији, бар из угла нас "клинаца"

Back