Кад те професор узме "на зуб"...

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Кад те професор пикира и све што урадиш примети. Лови те као зверка, као мачка миша. Не смеш да се накашљеш на часу, одма те прозива или у најбољем случају нешто придикује

Јесте ли имали искуства са оваквим професорима и ситуацијама?

Мене је математичарка узела на зуб у другој години. Било је гадно. Мало мало па ми зове бабу у школу због неких глупости, типа, не пишем све што је на табли

Но, на крају ми је ипак дала двојку😎

Кад те професор пикира и све што урадиш примети. Лови те као зверка, као мачка миша. Не смеш да се накашљеш на часу, одма те прозива или у најбољем случају нешто придикује

Мене је математичарка узела на зуб у другој години. Било је гадно. Мало мало па ми зове бабу у школу због неких глупости, типа, не пишем све што је на табли

Mene je jedino uzeo bio profesor fizičkog u srednjoj, ali sam i ja bio pomalo šaljivdžija, ali bilo je interesantno. Nije me cimao za ocenu, uvek sam imao peticu i bio sam solidan u svim sportovima koji smo igrali, fudbal, košarka i odbojka.

Mene je jedino uzeo bio profesor fizičkog u srednjoj, ali sam i ja bio pomalo šaljivdžija, ali bilo je interesantno. Nije me cimao za ocenu, uvek sam imao peticu i bio sam solidan u svim sportovima koji smo igrali, fudbal, košarka i odbojka.
Ма и ја, но наши професори физичког нам нису ни држали часове. Пусте нас да седимо на клупама и не радимо ништа🤣

Па ми чудно како то да професор физичког узме неког на зуб

Ма и ја, но наши професори физичког нам нису ни држали часове. Пусте нас да седимо на клупама и не радимо ништа🤣

Па ми чудно како то да професор физичког узме неког на зуб
Koji crni časovi on je sa nama igrao i odbojku i basket i fudbal. Nego meni nije smeo ništa da kaže ali je zato ovim drugarima pričao iza leđa kako ga nerviram, da bi me prebio ali mu glupo jer mi je profesor. :)

tri godine cuvena sadistkinja olga koen me obarala na psihologiji logici i filozofiji...i ne samo mene vec pola odeljenja. mogu da mislim kako je bilo u drugim.

zato sam danas tako pametan :lol:

a zavrsila je jadno...u gipsanom koritu...onog dana kad je otisla u penziju cereci se onako pokvareno kao kad je dolazila na casove, izlomio je bivsi ucenik kolima. zgazio je ko bubasvabu. niko nije suzu pustio kad je to cuo.

stara zivotna istina...kako zanjes tako i sejes.

@Lagerta јеси некад некога узела на зуб?

Једно време је мене узела на зуб.

редовно ме бановала, жалила се на мој лик и дело тамо где не треба и сл.

Ко зна деци у школи шта ради.

Ma nije, mnogo sam ga nešto nervirao, nego ja nisam obraćao pažnju na njega, bio je alkos, nije bio pijan na časovima, ali voleo je generalno da cugne. I sada je takav.
Ал замишљам ладно иде човек и прича друговима како би те пребио и како га нервираш...

Он човек, формирана личност а ти клињо у средњој школи

Њему је ниво очигледно такав, да му је мозак остао на нивоу средњошколца

tri godine cuvena sadistkinja olga koen me obarala na psihologiji logici i filozofiji...i ne samo mene vec pola odeljenja. mogu da mislim kako je bilo u drugim.

zato sam danas tako pametan :lol:

a zavrsila je jadno...u gipsanom koritu...onog dana kad je otisla u penziju cereci se onako pokvareno kao kad je dolazila na casove, izlomio je bivsi ucenik kolima. zgazio je ko bubasvabu. niko nije suzu pustio kad je to cuo.

stara zivotna istina...kako zanjes tako i sejes.
А не знам мислим жао ти буде кад чујеш да неко тако баш заврши... Мислим да сам негде некад и чуо за тај случај.

Је л била баш толико лоша брате?

Nisam u tom fazonu, jedino ako pod tim pojmom podrazumevemo i ono kada vidim da učenik može više, ali se blesavi, pa ga namerno forsiram. Žao mi je kada vidim da intelekt troše na ludosti.
Да, скроз се слажем

Него никад те не питах. Које предмете предајеш, или предмет? У средњој, основној?

On je za obaranje još od prošle godine :mrgreen: gledala sam mu kroz prste ;)
А немојте професорице, мени дајте 4 ако имам 5 , њему дајте 2, да се не мучи јадник (глумим солидарност)

Него питање, јеси имала случајева са тим који као глуме солидарност пред свима😆😆🤣🤣

Ал замишљам ладно иде човек и прича друговима како би те пребио и како га нервираш...

Он човек, формирана личност а ти клињо у средњој школи

Њему је ниво очигледно такав, да му је мозак остао на нивоу средњошколца
On je bio mlađi, samo što je počeo da radi, ali i sada se mislim isto ponaša. Kada se hvalio nama da je hebo jednu učenicu sve ti je jasno. Ima svašta i među prosvetnim radnicima, kao i svugde.

On je bio mlađi, samo što je počeo da radi, ali i sada se mislim isto ponaša. Kada se hvalio nama da je hebo jednu učenicu sve ti je jasno. Ima svašta i među prosvetnim radnicima, kao i svugde.
Некако кад крећеш у просветаре мораш у глави да преспојиш да нема гледања ученица колко год да су секси и лепе и у хеланкама и уским фармеркама просто опис посла ти не дозвољава

Pa nije shvata, ona tada imala ispod 18 mislim, i bila je iz druge škole koja je išla sa nama u istoj zgradi i nije joj predavao. Ali ipak je glupo jer ioak je on bio profesor.
Причала ми баба за један стари случај код нас у гимназији ђе је професор оставио жену и оженио се ученицом. И живњли срећно до краја живота

:/

Back