Kad te ćerka odruka kod pandura a sve si joj dao

Ja ne pričam da je to ok, nego da je očajnički potez jer ljudi koji čekaju sami su sebi najvažniji naravno i boli ih uvo što je neka žena hitnije. Možda bi lekar i pustio preko reda da se drugi ne bune . Situacija je milion kad dolazi do svega i svačega.
Izgleda da ipak nije ocajnicki potez u pitanju , nego cekanje do zadnjeg trenutka...

Eto nista ti za zaradu ne kažeš, znači na crno :D ili ima faktura za plaćanje kontrole advokata. Daj pib da se to.proveri :D
Kad ti bude trebalo , grebaces da nadjes....
Salim , se moj drugar , sprema mu se razvod i sad drugi drugar mu kaze, da pita mene, nafilovan sam bolje ce da prodje...
Nece on , misli moze to bum tras, bosanska fora...
Tako ga je raznela zena , da em nema pravo da vidi decu , em mora debelo da placa, em svasta nesto oko imovine...

Znaci ljudi obicno ne traze kad im treba, nego se kasnije kaju....ali tako ti je to...
Pametan i kod lekara prati kad je vreme i pre vremena... a ostali kad uhvati zort...

Nisam ja nigde pitala dq li bi nam bilo bolje bez kriminala, nego da je nemoguće ds se iskoreni kriminal..
Pa ne, upravo to si pitala dok smo se pikax i ja zezali kako treba svi da pljačkamo banke u ime svih nepravdi jer nas država i privatnici sve pljačkaju:
Pa, čekaj sad ćeš mi reci da bi cvetale ruže i živeli bismo u harmoniji kad bi se kriminal iskorenio ?
Postavila si stvari tako kao da želiš da kažeš da nema svrhe boriti se protiv kriminala i korupcije uopšte, jer će ionako uvek da postoji i ne može da se iskoreni. A u svrhu toga nudiš primere očajnika koji nemaju kud i njihovim primerima relativizuješ sve one puno gore od njih da bi opravdala to što vređaš drukare, i to konkretno ne nekog ko druka očajnike za sitne prestupe nego kriminalce za višemilionsku krađu.

Meni ne treb savrsen svet i ne nosim ružičasta naočare niti sanjam život bez kriminala.. Ja nisam.opravdavala korupciju, nego sam samo.iznela činjenicu kako dolazi do korupcije. U slučaju koji sam ja iznela, u pitanju je zdravlje.deteta. u nekom drugom mito saobraćajcu koji mu daje taksista da ne bi ostao bez dozvole , jer živi od toga itd. Očajni ljudi povlače razne poteze i to će uvek biti tako. Ja sam samo iskrena kako svet funkcioniše i nemam toliku maštu da zamišljam roze svet, već sve vidim kao klasičnu borbu za opstanak
Sve je to super samo ovo nije primer očajnika koji nema posao, nema uslove za lagodan život i bori se za goli opstanak. Nema nijedne olakšavajuće okolnosti o kojima govorimo, nema bolesno dete na čekanju za operaciju, nema dugove za hleb preko glave, nema stanodavca koji mu visi za vratom zbog višemesečne neplaćene kirije. Nije ukrao iz nužde, nego jer mu se ćefnulo.

Pa ne, upravo to si pitala dok smo se pikax i ja zezali kako treba svi da pljačkamo banke u ime svih nepravdi jer nas država i privatnici sve pljačkaju:

Postavila si stvari tako kao da želiš da kažeš da nema svrhe boriti se protiv kriminala i korupcije uopšte, jer će ionako uvek da postoji i ne može da se iskoreni. A u svrhu toga nudiš primere očajnika koji nemaju kud i njihovim primerima relativizuješ sve one puno gore od njih da bi opravdala to što vređaš drukare, i to konkretno ne nekog ko druka očajnike za sitne prestupe nego kriminalce za višemilionsku krađu.

Sve je to super samo ovo nije primer očajnika koji nema posao, nema uslove za lagodan život i bori se za goli opstanak. Nema nijedne olakšavajuće okolnosti o kojima govorimo, nema bolesno dete na čekanju za operaciju, nema dugove za hleb preko glave, nema stanodavca koji mu visi za vratom zbog višemesečne neplaćene kirije. Nije ukrao iz nužde, nego jer mu se ćefnulo.

Pa, ja ne znam kakva je bila njegova situacija kad je pljačka banku i ne znam kakvi su ga problemi mučili. Da, ja kazem da nema svrhe boriti se, jer valjda istorija pokaza da su to uzaludne borbe. Tako da sam po tom pitanju postala apsolutno ravnodušna. Uglavnom me.zanima kaće plata, dal ce da bude uopste i sta cu sutra deci da dam da jedu :D ko ima viška vremena i energije neka se bori , ja boga mi nemam
Drukare i dalje ne podnosim, to se promeniti neće.

Pa, ja ne znam kakva je bila njegova situacija kad je pljačka banku i ne znam kakvi su ga problemi mučili. Da, ja kazem da nema svrhe boriti se, jer valjda istorija pokaza da su to uzaludne borbe. Tako da sam po tom pitanju postala apsolutno ravnodušna. Uglavnom me.zanima kaće plata, dal ce da bude uopste i sta cu sutra deci da dam da jedu :D ko ima viška vremena i energije neka se bori , ja boga mi nemam
Kome je losije taj neka se bori , kome je bolje , taj nek uziva...

Vec je vidim kako pljuje po obrazovanju za koju godinu....

Kome je losije taj neka se bori , kome je bolje , taj nek uziva...

Vec je vidim kako pljuje po obrazovanju za koju godinu....
Nikad u životu pogrešno si me procenio . I to što nemam zelju dq isterujem pravdu, posledica je života u državi Srbiji , ebi ga sta ces

Ja bih prva da vidim ledja majmunu napucenom, ali džabe sam.isla na tolike proteste , ovaj neće da ide

Kad ti bude trebalo , grebaces da nadjes....
Salim , se moj drugar , sprema mu se razvod i sad drugi drugar mu kaze, da pita mene, nafilovan sam bolje ce da prodje...
Nece on , misli moze to bum tras, bosanska fora...
Tako ga je raznela zena , da em nema pravo da vidi decu , em mora debelo da placa, em svasta nesto oko imovine...

Znaci ljudi obicno ne traze kad im treba, nego se kasnije kaju....ali tako ti je to...
Pametan i kod lekara prati kad je vreme i pre vremena... a ostali kad uhvati zort...
Kako nema.pravo da vidi decu? To može samo ako je teško nasilje u porodici . Drugačije ne može da se donese ta presuda koliko god da je dobar advokat, mora da je tukao zenu, a ako je tukao ženu nadam se da mu nr bi pomagao oko razvoda

Kako nema.pravo da vidi decu? To može samo ako je teško nasilje u porodici . Drugačije ne može da se donese ta presuda koliko god da je dobar advokat, mora da je tukao zenu, a ako je tukao ženu nadam se da mu nr bi pomagao oko razvoda
I posle se ljutis kad ti kazem da si prosta zena...

Pa advokat sluzi da namesti argumente, sudske dokaze...
Ako ona njega udari , pa on njoj vrati , onda je on nju udario....ona njega nije...i tako to..
Ko zna sta su oni radili , ja to ne znam, tako da je bez veze da nagadjamo , u pravu nema nagadjanja, ima namestanja ali nema nagadjanja....ima i nagadjanja kad ides na uobicajenu logiku reagovanja....ali to je uzas ako se to dozvoli , nije ubio pera nije mika, ko je onda onda je stevica, on zivi u istom ulazu....

Sa priznanjem duga zastarelost potrazivanja prestaje. Banka ako nije ugasena moze zatraziti novac nazad od naslednika.
Madjutim mislim da ih dobar advokat moze osloboditi odgovornosti jer direktnog priznanja od izvrsioca nema. Rekla - kazala.
Ne može jer je nastupila zastarelost i to još tokom 70-ih, u Ohaju je rok 6 godina. Hipotetički rečeno, da se čovek samostalno prijavio još 1976, niko mu ništa ne bi mogao bukvalno.

I posle se ljutis kad ti kazem da si prosta zena...

Pa advokat sluzi da namesti argumente, sudske dokaze...
Ako ona njega udari , pa on njoj vrati , onda je on nju udario....ona njega nije...i tako to..
Ko zna sta su oni radili , ja to ne znam, tako da je bez veze da nagadjamo , u pravu nema nagadjanja, ima namestanja ali nema nagadjanja....ima i nagadjanja kad ides na uobicajenu logiku reagovanja....ali to je uzas ako se to dozvoli , nije ubio pera nije mika, ko je onda onda je stevica, on zivi u istom ulazu....
Ja nema sta da se ljutim, ja znam da nisam prosta žena, a ti možeš da doneses zaključak na osnovu foruma i ja to ne mogu da ti zabranim. Tako I ja mogu da steknem utisak da ti posluje u zoni sive ekonomije, a prosipas priče o poštenju na forumu , a ti mozda to i ne radis, ali ja sam stekla takav utisak. Da si takoreci folirant . Ali dobro , na netu svako može da zaključuje o kome i sta hoće :D meni to ne smeta

I uz to da si spreman da braniš nasilnika , jer mu je žena mozda smestila :D čim taj ne može da vidja decu, niko ne može da mi kaze da nije izudarao ženu, verovatno neki šamar pred decom je pao.

Ja nema sta da se ljutim, ja znam da nisam prosta žena, a ti možeš da doneses zaključak na osnovu foruma i ja to ne mogu da ti zabranim. Tako I ja mogu da steknem utisak da ti posluje u zoni sive ekonomije, a prosipas priče o poštenju na forumu , a ti mozda to i ne radis, ali ja sam stekla takav utisak. Da si takoreci folirant . Ali dobro , na netu svako može da zaključuje o kome i sta hoće :D meni to ne smeta
Zanimljivo siva ekonomija ti je nepostenje, a mito i korupcija ti je postenje...

Da, ja kazem da nema svrhe boriti se, jer valjda istorija pokaza da su to uzaludne borbe.
Dakle, sačuvaj bože.

Tako da sam po tom pitanju postala apsolutno ravnodušna.
Ponovo se vraćamo na ono, ravnodušni smo sve dok nismo mi žrtve, a onda kukamo nepravda i država duradi nešto.

Uglavnom me.zanima kaće plata, dal ce da bude uopste i sta cu sutra deci da dam da jedu :D ko ima viška vremena i energije neka se bori , ja boga mi nemam
Savršen primer dogmatične i infantilne zadrtosti. Mrzim jer mislim da tako treba i odbijam da se promenim iako za to nemam nikakav razlog. Kakav iščašeni mentalitet jbt.

Dakle, sačuvaj bože.

Ponovo se vraćamo na ono, ravnodušni smo sve dok nismo mi žrtve, a onda kukamo nepravda i država duradi nešto.

Savršen primer dogmatične i infantilne zadrtosti. Mrzim jer mislim da tako treba i odbijam da se promenim iako za to nemam nikakav razlog. Kakav iščašeni mentalitet jbt.
Ne , nego je to ravnodušnot kao posledica višegodišnje borbe za opstanak . Ja ako danas nemam 1000 din, a dešavalo se da nemam ni 200, ne mogu da idem u borbu za pravdu, nego moram da trčim i zaradim 1000 din. Narednih godinu dana se borim, idem na proteste , idem na izbore, od plate živim 3 dana i opet se nista ne promeni i tako vec 18 god. I ja koliko znam definicija ludosti je stalno ponavljanje istih postupaka u nadi da će ishod biti drugačiji. I zašto bih ja opet trošila energiju na isterivanje pravde kad se 18 godina nista nije promenilo? Dakle, borba je uzaludna . Drugim rečima, neke stvari se nikada neće promeniti. A evo , umri muški ne kuca racune , zarađuje fine pare ne plaća poreze, podržava potencijalne nasilnike i on je sad pošten, ja nisam.. tako ti je to..

Mozda on i jeste pošten, ali moj zaključak je drugačiji, isto kao što vi zakljucujete o meni na osnovu pisanija na forumu.

Zanimljivo siva ekonomija ti je nepostenje, a mito i korupcija ti je postenje...
Ja to nikada nisam rekla, vidiš ti kako izvučeš reci. Niti sam ikada rekla da je to OK, nego da je tako i će se teško promeniti. Najlakše je kad čovek stvari čuje onako kako njemu odgovaraju. Siva ekonomija mi je gora od čokolade i 100gr kafe dežurnoj sestri

Back