Kad sudije kradu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hm kako je moguće da na 3:01 piše ukupno vreme utakmice 93:27, a pored toga produžetak +3? :confused:
Mislim na ovaj gol protiv BiH.
Gol je pao u 13. minutu nadoknade... Španci su bili na pragu potpunog neuspjeha u kval. za SP!!! Sudija je u extravremenu uspio da bosnu "olakša" za crveni karton koji je popio Bešlija!!!
Iste te kvalifikacije, mislim da su sudije Špancima produžile jedno osam minuta meč sa nama i tom prilikom smo takođe popili crveni karton (Duljaj) al smo se za razliku od Bosne ipak odbranili!!! U tim kvalifikacijama Belgijancima je sudija protiv Španaca isključio čak DVA IGRAČA (Eric Deflandre (29) i Bart Goor (68)) pa su ih i onako raspale jedva Španci uzeli sa 2:0!!! Igrali su Španci od 68. minute sa gračem prednosti i u Sarajevu pa su jedva izvukli 1:1!
Ma to su obična g.vna od sportista!!!
Sjetite se samo našeg duela sa njima na EP u Holandiji!!! IGRALO SE PITAKTUKI KOLIKO SVE DOK ŠPANCI NISU DALI GOL ZA SVOJ PROLAZ DALJE!!!
 
Slažem se s tobom oko Španaca da su g.vna kao sportisti i da su Srbiju i druge na konto Španaca mnogo puta sudije pokrale, ali Ranbow Six izgleda da si napravio kix! :mrgreen:
:think:
Verovatno si mislio na ovaj gol u 7. minutu produžetka za konačnih 1:1. :)

Ovo je prvi gol sa te utakmice, za vođstvo Bosne od 0:1.

Onaj gol koji si postavio gore je bio u 58. minutu utakmice, a u 13. minutu drugog poluvremena. Na ovom linku http://www.rtvmo.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=6565&Itemid=2 imaš o toj utakmici.
Evo tog dela vesti... Samo što tu piše u 57. minutu.
Nastavak su bolje otvorili domaćini, koji prijete preko Inieste, čiji udarac Hasagić brani. Stalni pritisak Španaca urodio je plodom u 57. minuti kada Villa zaobilazi Hasagića i iz mrtvog ugla pogađa za vodstvo.
:ok: :?:
 
Nisam uspeo da nađem snimak revanš utakmice Keln - Zvezda 3:0.
Sećam se da sam hteo da umrem od muke kako nas je uništio češki sudija Jožef Marko.
Bio sam bolestan danima.
Ako neko nađe neki snimak iz revanša neka ga postavi.Prva utakmica u Beogradu se završila 2:0 za nas.
 
297107.jpg
 
Setiite se utakmice Spanija - Yugoslavia sa Eura 2000. 4-3 za Spance, Zil Vesje nas je unistio.
Tada mu je legendarni Milojko porucio da on ne pripada grupi sudija koji na grudima imaju grb Fife.
Utakmica Yugoslavia - Spanija 1998 u Beogradu. Sudija Pedersen je pomagao Spancima koliko je mogao, cist penal nad Savicevicem covek karakterise kao indirekt...govedo !
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top