Кад су могли студенти....

Ната Ли

самоникла
VIP
Poruka
50.494
Сећате се родитељских прича како су имали једне ципеле или како су ишлинпешке у школу или ...вазда неко мучење у детињству, младости...

Е сад су тек деца надрљала. :kiki:

За све ће бити:
Студенти могу да пешаче 150 км а ти не можеш собу да поспремиш!

Дал ће бити, а? Шта мислите?

Da.

Današnji šetači će da koriste te priče na svoju decu - "kad sam ja još dvaespete peške išo po vetru, snegu i ledu, bos a ti sad ne možeš ni..."
Nisu "bosi", ali 85% omladine ne zna da postoji odevni predmet koji se zove čarape, koji ide do trećine ili čak i pola lista, jer koriste samo natikačice koje dolaze do ispod skočnog zgloba, a ceo deo odatle na gore je go. Oba pola.

Budaletine.

Nisu "bosi", ali 85% omladine ne zna da postoji odevni predmet koji se zove čarape, koji ide do trećine ili čak i pola lista, jer koriste samo natikačice koje dolaze do ispod skočnog zgloba, a ceo deo odatle na gore je go. Oba pola.

Budaletine.
Mislim da su sada naučili pa neću morati da trčim za ovim mojima i vičem, obuvaj normalne čarape :D

Сећате се родитељских прича како су имали једне ципеле или како су ишлинпешке у школу или ...вазда неко мучење у детињству, младости...

За све ће бити:

Mogu da ti kazem da je pesanje uzbrdo ili uz brdo mnogo teze nego po ravnom, jednom sam prosao 30km za par sati gde nije bio samo ravan teren nego i uzbrdo....a mnogo puta i po 25km po ravnom gde nisam osetio nista.

За све ће бити:

Svaka generacija ima svoje "muke"
Mislim da su sada naučili pa neću morati da trčim za ovim mojima i vičem, obuvaj normalne čarape :D
I ja sam nedavno svom rekao : ja sam u 20 oj gazio hladnu krivaju u decembru mjesecu!

A posle pomislih, pušti ga... Bogu fala da niko to ne dočeka od mojih...

Улази штребер у продавницу технике...пре 30 година

тето тето .. јесу ли сви ови модеми твоји....

Да сине .. насмеши се продавачица

Па зашто не доунлодујеш тето .. кроз сузе просквичи мали штребер

Са врата
нелојално 'дете'
Пита
.. лојалнога тату

Господине .. могу ли добити краткорочни зајам за летовање

Из фотеље
тата одговара

Могли сте ти и онај твој пешке до Новога Сада Крагујевца Ниша .. Можете и до Закинтоса.. Ибице ..

Еееее .. у моје време .. када смо ишли у продавнице .... каже баба

Бабаааа бббаааббаааааа .. деру се унуке и унуци јер баба неће да троши паре на случни имплат

СТИГАО ДРОН СА РОБОМ ИЗ ЦЕНТРАЛНОГ МАГАЦИНА И ДОНЕО ОНО ТВОЈЕ СЛАТКО КОНДЕМЗОВАНО МЛЕКО

Back