Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Jel ima jos negde zena koja trazi muskarca a ne roba? Posto sad sve traze one koji ce im sluziti i jos bi one imale potpunu slobodu da idu sa prijateljicama kao toboze van, a ono to je torbanje samo takvo.
Moja ortakinja mi ispricala pricu kako je napustila momka i njegove drugare u nekom kaficu i otisla kao da se vidi sa bratom, a videla se sa bivsim i on joj je ponudio sex u parku i ona se dvoumila i odbila ga je, a taj bivsi je bas privlaci i taj fazon, a odbila ga je, jer je zapravo bio jako los u sexu iako izgleda mnogo dobro.
A s ovim jadnickom se nije kresala uopste, ne privlaci je na taj nacin, a ona ima 22 godine.
Pa bio je fazon da je on neki bed boj, ignorisao je, neki haos, a raskinuli su zbog mene, pa je zanimalo da ga vidi i da vidi sta ce da kaze posto se kao spustio sa svog pijedastala.
Verovao-ne verovao isto njesra.
Jel ima jos negde zena koja trazi muskarca a ne roba? Posto sad sve traze one koji ce im sluziti i jos bi one imale potpunu slobodu da idu sa prijateljicama kao toboze van, a ono to je torbanje samo takvo.