Kad stigneš do određenih godina, postaješ trajno ravnodušan na gomilu stvari

Normalna porodica nema potrebu da se sastane u skupom restoranu, oma se sastaje za trpezarijskim stolom u svom domu. Nema ništa loše i ako se izađe u restoran, ali meni je kući lepše i intimnije.
Ko pere sudove, ko pravi tortu, ko peče meso, kuva čorbu, ko nabavlja vino, pivo i žestinu,.. šta sa onim što ostane,.. ? kad sabereš, pa se oduzmeš,.. i umoran k'o pas sačekuješ goste,..

ja :D

Normalna porodica nema potrebu da se sastane u skupom restoranu, oma se sastaje za trpezarijskim stolom u svom domu. Nema ništa loše i ako se izađe u restoran, ali meni je kući lepše i intimnije.
ti bas ne umes da uzivas u zivotu kad ti je lepse da sedis u kuci umesto da izadjes...
ne izlazi se svaki dan...

Da nekoga "boli patka za sve" nije prirodno stanje.
Taj ili laže (ili mu je to trenutna misao i autosugestija) ili je pod jakom dozom sedativa.
brate, otisao sam na more, rekao sam "idem da odmaram" i telefon nije zazvonio...
prosto...
ti ocigledno ne kapiras da postoje ljudi koji se ne stresiraju, koji zive zivot, gledaju da ga zive pametno, postanu strucnjaci i ne zanima ih ostalo.. politika ovo ono..zabole me...

vodim se prostom logikom..ako na nesto ne mogu da uticem, necu ni da se nerviram oko toga..koja je svrha?
ako mogu, onda cu uraditi nesto povodom toga, necu se stresirati.

brate, otisao sam na more, rekao sam "idem da odmaram" i telefon nije zazvonio...
prosto...
ti ocigledno ne kapiras da postoje ljudi koji se ne stresiraju, koji zive zivot, gledaju da ga zive pametno, postanu strucnjaci i ne zanima ih ostalo.. politika ovo ono..zabole me...

vodim se prostom logikom..ako na nesto ne mogu da uticem, necu ni da se nerviram oko toga..koja je svrha?
ako mogu, onda cu uraditi nesto povodom toga, necu se stresirati.
I ja otiso I posvadjo se s curom na plazu brani dzeja I sinana da su neki zvezde a ja joj kazem obicno ulicari zvezda ti je po mene Cune,dragan stojnic jadtanka barjakterijevic a ne aco Lukas jadna

Back