Kad ste se prvi put poljubili?

Rekla bih da u neko današnje vreme kada se deca manje druže je to što ti pišeš... izraženije. Tada smo mi bukv živeli po ceo dan na ulici, mnogo dece. nije ni bilo kompjutera ni igrica, i onda prirodno kako deca rastu tako su upućeni jedno na drugo.. Ništa ne gledaju, već žive, a žive ono što su im potrebe i interesovanja.
to nema veze sa zivotom, isto je to sve kao sada sto se seksa tice,u moje vrijeme takodje nije bilo kompjutera i nicega, pa sam se ja igrao klikera sa 15 godina, a djevojcice iz razreda su se jebavale sa 13

Јбт, ал' сте ви били напредни.
Za mene je neobično da nije tako.

Kada smo upisali srednju, onda se počelo pričati ako želiš dobrog frajera da moraš da imaš sex sa njim. Mislim na muške srednjoškolce takođe.
I sad, mislim , bio jedan dečko koji je bio popularan a ja se na Lidu očijukala sa njim... no malo sam se prepala tih priča pa sam se povukla. I onda odem na more, nađem idealnog tipa, stariji malo, iskusan, rekoh ajde da počnem tu stvar i što treba za tog tipa u Bgdu ;).. Posle 1. srednje. E sad, čak i jedna slovakinja koja je fakat bila nelepa i nezogdna je na ekskurzija bila sa njih par iz razreda.. Sad, ili ćeš biti u trendu ili ne. Tad je to bilo važno. A i ono, ko je još išao sa roditeljima na more, ja nisam još od 2. osnovne, sve sa školom. Posle društvo. Svako veče diskoteke, izlasci, nema starijih.. nema kontrole.

Kada smo upisali srednju, onda se počelo pričati ako želiš dobrog frajera da moraš da imaš sex sa njim. Mislim na muške srednjoškolce takođe.
I sad, mislim , bio jedan dečko koji je bio popularan a ja se na Lidu očijukala sa njim... no malo sam se prepala tih priča pa sam se povukla. I onda odem na more, nađem idealnog tipa, stariji malo, iskusan, rekoh ajde da počnem tu stvar i što treba za tog tipa u Bgdu ;).. Posle 1. srednje. E sad, čak i jedna slovakinja koja je fakat bila nelepa i nezogdna je na ekskurzija bila sa njih par iz razreda.. Sad, ili ćeš biti u trendu ili ne. Tad je to bilo važno. A i ono, ko je još išao sa roditeljima na more, ja nisam još od 2. osnovne, sve sa školom. Posle društvo. Svako veče diskoteke, izlasci, nema starijih.. nema kontrole.
Znači ništa to to nisi zbog sebe, nego zbog tadašnjih "trendova" , popularnosti, tj pritiska okoline da se uklopiš u društvo? :D

kud svi turci tu i mali mujo?

:roll:

Znači ništa to to nisi zbog sebe, nego zbog tadašnjih "trendova" , popularnosti, tj pritiska okoline da se uklopiš u društvo? :D
Jel se ti sećaš sebe iz srednje? Ja sam htela tipa koji je kul, izgleda dobro itd.. a takav hoće sex. Ako svi slušaju rok slušam i ja, ako svi koji su kul idu na koncert EKV idem i ja.. to je to vreme kada pratiš trend. Neki i matori ljudi pa ih prate.. Nije to da se uklopim u bilo šta, u smilu da budem prihvaćena u društvu, već da budem željena, da se priča kako sam poželjna i slično. To svakome treba kada je mlad.

Jel se ti sećaš sebe iz srednje? Ja sam htela tipa koji je kul, izgleda dobro itd.. a takav hoće sex. Ako svi slušaju rok slušam i ja, ako svi koji su kul idu na koncert EKV idem i ja.. to je to vreme kada pratiš trend. Neki i matori ljudi pa ih prate.. Nije to da se uklopim u bilo šta, u smilu da budem prihvaćena u društvu, već da budem željena, da se priča kako sam poželjna i slično. To svakome treba kada je mlad.
Ja koliko se sjećam sebe, a sjećam se nikad nisam jurio za trendovima i tražio neke potvrde sa strane da bih znao ko sam, da neko bilo šta potvrđuje za mene.

I kako je bilo? :kiss:

Jaoj, prvi put sa sest godina, na moj rodjendan. Sin prijatelja mojih roditelja i zvao se Sasa. Imao je dzemper sa Sneskom boje neba koji mi se veoma svidjao.

Drugi put sa 12 ili 13 godina, leto nakon petog razreda, sedeli smo na ivicnjaku, zvao se Nenad i bio je godinu dana stariji od mene.
Nevolja je bila u tome sto se meni svidjao njegov brat a i tom bratu sam se ja svidjala vise nego ovom Nenadu. Nakon dve nedelje sam otisla na more i nakon toga vise nismo bili zajedno.
Kako je bilo...cudno!

da se prica kako sam zeljena?

o mili Boze, zasto procitah ovo!

bkli nekog dupe sta drugi pricaju frau paula.

radis kako volis i zelis a ne sta je in

Back