Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.423
I kako je bilo?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije precizirao na koje poljupce misliЗоки отворио тему а није споменуо анал, данас ће потоп
Умммм, шта, кад сте се први пут пољубили... Чмаровима?nije precizirao na koje poljupce misli
možda tu ima prostora
pa ne znam, još mi u glavi oni poljupci na guziУмммм, шта, кад сте се први пут пољубили... Чмаровима?
Анкицама, он би рекао.
i kako je bilo?2004te
Oki kako je bilo?
Odakle je to?Кад год неко каже солидно ја се сетим Богдановић солидан и то је тако
Ja se uvek setim direktorke koja je koleginici koja je izuzetno vredna i ima sjajne rezultate rekla "ne brini, ti radiš solidno i korektno"Кад год неко каже солидно ја се сетим Богдановић солидан и то је тако
slobodnotaman sam konto da nesto prezalogajim
sunce ti milsno !!!!
sick!
Био је неки новински чланак док је Боги био у Сакраменту, и била нека општа туча на једној утакмици, и сад, парафразирам, наслов је био - поломили главе, ноге и зубе једни другима, Богановић солидан.Odakle je to?
"Najoptimalnije."Ja se uvek setim direktorke koja je koleginici koja je izuzetno vredna i ima sjajne rezultate rekla "ne brini, ti radiš solidno i korektno"
Sa 16 cudan osecaj bioI kako je bilo?
slobodno
bilo mi je lepo tada, nismo imale nikakva osećanja, samo smo vežbale
A i svršavale smo jedna na drugoj trljajući se.
Znači lepo iskustvo.
Zamisli sad trojku sa njih dve
bolje neki kaiš, ta motka je previše
Zdravo razmišljammico crni nemo me nerviras
po guicibolje neki kaiš, ta motka je previše
napreduješpo guici
a potom u cosak na pasulj ispod koljena