Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 56.184
O znam šta propuštam. Smaranje, patnju zbog neiskustva, možda neku spolno prenosivu bolest-ukratko-propuštam 3 minute mučenja.ne znas sta propuštas da ga imams sa mnom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O znam šta propuštam. Smaranje, patnju zbog neiskustva, možda neku spolno prenosivu bolest-ukratko-propuštam 3 minute mučenja.ne znas sta propuštas da ga imams sa mnom
Šta zvocaš, ne kontam šta ti i Cynic idete od teme do teme i pljujete. Šta ti se ne sviđa-zaobiđeš.Nadam se da vam je zaista poslednji, da ne gnjavite više. Inače ima tema.
kod zene moze ove nedelje menzis sledece dijareja...Bogme ne znam ovi sezonski virusi.
Све са телефоном у руциEvo upravo imam![]()
JaštaСве са телефоном у руци![]()
Zato što je zabavno smejati se beskrajnoj ljudskoj gluposti i sujeti.Šta zvocaš, ne kontam šta ti i Cynic idete od teme do teme i pljujete. Šta ti se ne sviđa-zaobiđeš.
n s o likuPhahahaaha lik yebao i usao na krstaricu da napravi temu o tome![]()
mozda diktira nekome koji pise i objavljuje...Све са телефоном у руци![]()
menjaj ti to,ne gubi vremeosvezenje
Imam ja pitanje, koliko ti je trajao najduzi u zivotu.Eto ds pocnem, pre 10 min
I ti brzo,odmah na krstaricu?pre 10 min. si imao snošaj…Eto ds pocnem, pre 10 min
Opalio si ga ili je on tebe otpozadi?gej je biti odlicno , osetis se kao zena
nisam gej jbtOpalio si ga ili je on tebe otpozadi?
Јубилејjos malo pa 20 godina..
sta je reci, ne mozes duze od 3 min..O znam šta propuštam. Smaranje, patnju zbog neiskustva, možda neku spolno prenosivu bolest-ukratko-propuštam 3 minute mučenja.
Jel to Milca ili Dečko?Pre tacno 7 dana.
Tako je,ali mart se bliži,takoreći tu je iza ćoška,dolazi tvoj danJoš malo pa godinu dana
Godišnjica takoreći
Чак толико?Pre tacno 7 dana.