Toxique
Iskusan
- Poruka
- 5.739
Da li gledate ribe,odmeravate ili u svojoj blizini provocirate neke osobe,isto pitanje je i za žene da li gledate muškarce odmeravate,budete bezobrazne itd
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iju mene sramota da pisem na ovoj temiDa li gledate ribe,odmeravate ili u svojoj blizini provocirate neke osobe,isto pitanje je i za žene da li gledate muškarce odmeravate,budete bezobrazne itd

Zovem sve bivse redom provjeriti dal nisu zagoreleDa li gledate ribe,odmeravate ili u svojoj blizini provocirate neke osobe,isto pitanje je i za žene da li gledate muškarce odmeravate,budete bezobrazne itd
Sta te je sramota?Iju mene sramota da pisem na ovoj temi
![]()
Da li gledate ribe,odmeravate ili u svojoj blizini provocirate neke osobe,isto pitanje je i za žene da li gledate muškarce odmeravate,budete bezobrazne itd

Kako brže prodje?Зовем неке женице , дамице , женетине, рибетине, пријатељице, али не причам о сексу и загорелости док имам ерекцију...
Прође брже...
Šta on tebi, šta tačno ti njemu?Odem kod druga, on meni ja njemu![]()
Placemo na ramenuŠta on tebi, šta tačno ti njemu?![]()
Hvatam sebe da gledam tamo gde ne treba a onda sama sebi šapnem "ju, budalo".....Da li gledate ribe,odmeravate ili u svojoj blizini provocirate neke osobe,isto pitanje je i za žene da li gledate muškarce odmeravate,budete bezobrazne itd
I ja isto,zato sam i postavila temuHvatam sebe da gledam tamo gde ne treba a onda sama sebi šapnem "ju, budalo".....![]()

Hvatam sebe da gledam tamo gde ne treba a onda sama sebi šapnem "ju, budalo".....![]()
usta?Ako se na vreme snabdete opcijama ovo vam se ne može desiti ali i ako se desi tu su pomagala,leva ruka,desna ruka,uvek postoji rešenje
Ako si razgiban ili vežbao jogu možda,nemam to iskustvo.
nemoguceIma ko neće