- Poruka
- 15.325
Ja iskreno nisam, ali sam pitao kako da znam da valjaju, bez probavanja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoguća misijaJa iskreno nisam, ali sam pitao kako da znam da valjaju, bez probavanja...

To smece ne koristim, pre sam kupovao neke bas jeftinije koji nikad nisu pukli, posle sam poceo da kupujem Duuuurex, smece od kondoma a skupi ko sam djavo.Ja iskreno nisam, ali sam pitao kako da znam da valjaju, bez probavanja...
Ja bih rekao da se na primer stvarno nadjem u toj situaciji ,,,posebno radim tetke, na njih imam poseban fetish"Daj jedno 100 komada za mene i moje majstore, najveći broj"
A jedna tetka će: "A je'l radite i po privatnim kućama?" Praistorijski ali dobar vic

Pa to, kazes ovaj put dame birajuJa bih rekao da se na primer stvarno nadjem u toj situaciji ,,,posebno radim tetke, na njih imam poseban fetish![]()
znas i broj pantalona, pa probas kad kupujespa valjda svatko zna koja marka, tip i veličina mu odgovaraju![]()
u mladjanim danima sam cesce koristio moj seljacki humor. tkd da da. jesam imao ljigave komentare/fore prilikom kupovineJa iskreno nisam, ali sam pitao kako da znam da valjaju, bez probavanja...
da ne bi vise modela da probaš i da ti ih u kabinu donosi zgodna plavišaJa iskreno nisam, ali sam pitao kako da znam da valjaju, bez probavanja...

taj DUREX je dvaput kumovao mojoj deci.To smece ne koristim, pre sam kupovao neke bas jeftinije koji nikad nisu pukli, posle sam poceo da kupujem Duuuurex, smece od kondoma a skupi ko sam djavo.
znas i broj pantalona, pa probas kad kupujes![]()
ja ne probavam ništa dok ne kupim i ne operem 
da mi je da sam mogo da vidim facu prodavačiceJa iskreno nisam, ali sam pitao kako da znam da valjaju, bez probavanja...

perey kondom i susis na zici?ja ne probavam ništa dok ne kupim i ne operem
![]()
A bio koinac, a stideo se to da kupujem, popio malo eto xD smejala seda mi je da sam mogo da vidim facu prodavačice![]()
a kako da ja probam kondom???perey kondom i susis na zici?![]()
Kao prvo postoje i zenski, kao drugo povedes macoraa kako da ja probam kondom???
Kao prvo postoje i zenski, kao drugo povedes macora
nije li jednostavnije imati deseak vrsta u noćnom ormariću kraj kreveta
gdje da vodim mačora??? A šta da radim s mišoFčići???haha, zalihenije li jednostavnije imati deseak vrsta u noćnom ormariću kraj kreveta
gdje da vodim mačora??? A šta da radim s mišoFčići???

Mene zanima da li si ti ikad lupovala kondome?Mene zanima kad kupujete, jel kupite pravu veličinu ili za broj - dva veće?![]()