Kad ste kupili prvi mobilni i koliko vam znači danas ?

zapravo je hteo da pita koji je vas prvi vibrator i kako on utice na razvoj zenske psihe,,, :lol: ali odlucio da na finiji nacin kruzi ko kisa oko kragujevca.

al da odgovorim, da ne bude da trolujem... izuzimajuci se od iznad aluzije

neku Motorolu, (nije pandurska) ali ne secam se naziva vise.., kao ni godine, recimo.. pocetkom 2000ih

mada naredni Soni erikson t300 mi je vise ostao u secanju

Sony-Ericsson-T300-Bildergalerie-04.jpg

zapravo je hteo da pita
...

Ti koji tumačiš šta sam ja hteo da pitam
prvi nisi shvatio o čemu se radi !

Kada kažem :
"... i koliko vam danas znači ?"

Ja ne mislim,
koliko vam danas znači taj prvi telefon ( i da li ste ga sačuvali ),
već koliko vam danas uopšte znači ta dostupnost - ma gde da si.

Pretpostavljam da je u prvo vreme bilo interesantno
kada ideš sa posla kući,
javiš se i pitaš : "Ima li hleba, treba li da kupim nešto usput ..?"

Danas je to možda zamrlo,
a možda je i evoluiralo u extra važna dogovaranja na terenu ...

Ti koji tumačiš šta sam ja hteo da pitam
prvi nisi shvatio o čemu se radi !

Kada kažem :
"... i koliko vam danas znači ?"

Ja ne mislim,
koliko vam danas znači taj prvi telefon ( i da li ste ga sačuvali ),
već koliko vam danas uopšte znači ta dostupnost - ma gde da si.

Pretpostavljam da je u prvo vreme bilo interesantno
kada ideš sa posla kući,
javiš se i pitaš : "Ima li hleba, treba li da kupim nešto usput ..?"

Danas je to možda zamrlo,
a možda je i evoluiralo u extra važna dogovaranja na terenu ...
Jbg.. mozak mi zablokirao posle pomisli kako forumasice postavljaju svoje omiljene igrackice. ;)

Ja svakako nastupam u svom elementu, sa psiholosko socioloskog stanovista globalne teorije zavere i ne dopustam da me neko dresira i spinuje da mu odgovorim na nacin koji je on zamislio.
Pokusao sam da ukazem, da je pojava duguljastih objekata aka. mobilnih, kao i veceg dela tehnologije doprinela preko nekoga psihomotorickog sistema globalnoj nesvesnoj feminizaciji, Androgenizaciji, gejizaciji muske psihe, kao i zadovoljenju zenskih potreba (sto i jeste napomenuto u uvodnom postu, samo mi crnogorski link nije sasvim jasan, da li tvrdis da je crnogorska lenjost odraz feminizacije, a ne bogom dane kraljevske krvi, koja smatra da je rad za konje i budale )
Sve u svemu , realno je sumnjati da razvoj tehnologije nije uslovljen razvojem civilizacije i komunikacije, jedino ako su ljudi zapravo nastali od savrsenih robota, tehnologija ima smisla. U suprotnom teznja ljudske rase bi trebala da vodi ka telepatskom obliku komunikacije, jer verovatno frekvencije tih uredjaja, ometaju mozdane talase, skrecuci prirodniji proces ljudske povezanosti.

eh da...Monolit.

u svakom slucaju nastavite da stavljate svoje prve igrackice, nemojte da vas ova prica obeshrabri...
:bye:

...
da ukazem, da je pojava duguljastih objekata aka. mobilnih, kao i veceg dela tehnologije doprinela preko nekoga psihomotorickog sistema globalnoj nesvesnoj feminizaciji, Androgenizaciji, gejizaciji muske psihe, kao i zadovoljenju zenskih potreba (sto i jeste napomenuto u uvodnom postu, samo mi crnogorski link nije sasvim jasan, da li tvrdis da je crnogorska lenjost odraz feminizacije, a ne bogom dane kraljevske krvi, koja smatra da je rad za konje i budale )
Sve u svemu , realno je sumnjati da razvoj tehnologije nije uslovljen razvojem civilizacije i komunikacije, jedino ako su ljudi zapravo nastali od savrsenih robota, tehnologija ima smisla. U suprotnom teznja ljudske rase bi trebala da vodi ka telepatskom obliku komunikacije, jer verovatno frekvencije tih uredjaja, ometaju mozdane talase, skrecuci prirodniji proces ljudske povezanosti.
...

E to sam hteo,
a ne ono gore !

Prodiranje, prodiranje u suštinu komunikacije.
Otkud, kako, zašto, ko ...

Back