Svetozar ot Ružičić
Veoma poznat
- Poruka
- 12.328
Антикитера механизам, нормално. Какви црни комодори и синклери.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Tih" godina sam primala više pošte nego ikada! Nisam flertovala jer šta sam tad uopšte znala, ali su mi stizali stalno diskovi sa muzikom, filmovima i sl. To nisu bili lovci na mlado jer nikad nismo ugovarali sastanke. Roditelji su mi se ljutili, ali sam nedeljno imala pošiljku ili više njih. Momci su mi slali ne samo muziku i filmove, nego pride i neke programe za koje nisam znala namenu.Devojke su tih godina koristile internet samo i isključivo u svrhu parenja![]()

Lukavo.Fortran 4 ili 77?

Nisam. Neko mi otvori dušu, i ja sam u fazonu-Ovom čoveku nije lako!Al si ti zaglibila davala i kućnu adresu![]()
beogradjanka, zaboravi koji sprat..96-7 neki internet kafe a prvi komp spektrum 80tih pa 2000te pc itd.
Kapetan dragan otvorio prvi internet kafe od love koju je skupljao kao pomoć ranjenima. Na jednom spratu skupljao na drugom otvorio internet kafebeogradjanka, zaboravi koji sprat..

da..Kapetan dragan otvorio prvi internet kafe od love koju je skupljao kao pomoć ranjenima. Na jednom spratu skupljao na drugom otvorio internet kafe![]()
Skoro identično. Razlika je jedino što sam ja došla na Krstaricu pre tebe i što smo 2 godine Gimnazije učili kako se pišu programi, oni osnovni.Kad ste imali prvi comp., ili prvi pc, Ili prvi dodir sa internetom? Ne znam kako se koristi anketa, izvinjavam se ako je već bila tema, obrišite ovu slobodno ako je bila.
Ja sam imao 1986 - te prvi comp., komodor 64, pa sam nešto učio dos 1990, pa 1994 - te prvi pc 286, i tako dalje...a prvi dodir sa internetom '98 - '99, prvo je bio gugl pa i krstarica, ali sam postao aktivan član ovog krstaricinog foruma tek 2009. Mada je i to bilo jako davno. Eto. Neka zanimljivost.

Kad ste imali prvi comp., ili prvi pc, Ili prvi dodir sa internetom? Ne znam kako se koristi anketa, izvinjavam se ako je već bila tema, obrišite ovu slobodno ako je bila.
Ja sam imao 1986 - te prvi comp., komodor 64, pa sam nešto učio dos 1990, pa 1994 - te prvi pc 286, i tako dalje...a prvi dodir sa internetom '98 - '99, prvo je bio gugl pa i krstarica, ali sam postao aktivan član ovog krstaricinog foruma tek 2009. Mada je i to bilo jako davno. Eto. Neka zanimljivost.

A šta je beše mirc, nešto mi je poznato, znam da je bio onaj neki icQ, tako nešto za dopisivanje i upoznavanje, neki moj komšija je upoznao devojku sa kojom je bio valjda 15 godina... I onaj my space preteča fejsa.Jbg, tada smo bili srećni ako se čujemo mobilnim, bilo je 10 maraka dopuna, a internet se trošio nenormalno brzo, uplatim paket, za nekoliko sati više nemam.
E-mail je bio isto nešto super...stalno sam proveravala jel' mi stiglo "pismo"
A sad kad je sve dostupno...nemam na koga da potrošim, pa visim ovako... anonimno.
mIRC je bio program za chattA šta je beše mirc, nešto mi je poznato, znam da je bio onaj neki icQ, tako nešto za dopisivanje i upoznavanje, neki moj komšija je upoznao devojku sa kojom je bio valjda 15 godina... I onaj my space preteča fejsa.
)heheh sećam se igrali starcraft u mrežibeogradjanka, zaboravi koji sprat..
Први компјутер сам добио давне 2004.године,а први додир са интернетом сам имао тек 2008.Kad ste imali prvi comp., ili prvi pc, Ili prvi dodir sa internetom? Ne znam kako se koristi anketa, izvinjavam se ako je već bila tema, obrišite ovu slobodno ako je bila.
Mislim da još radiSeća li se neko mIRC- a?