- Poruka
- 1.565
da li ste i kolikozadovoljne svojim se...ksom da li ga imate dovoljno i da li vam je lepo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
da li ste i kolikozadovoljne svojim se...ksom da li ga imate dovoljno i da li vam je lepo
Zadovljna sam...prelepo mi je...svako vece...sa svojim muzem
![]()
Vi ste onda za ginisa..valjda se u brak ulazi kad se smoris od sexa s devojkom i kad trazis kombinacije sa strane dok ona podize sitnu decu![]()
Vi ste onda za ginisa..valjda se u brak ulazi kad se smoris od sexa s devojkom i kad trazis kombinacije sa strane dok ona podize sitnu decu![]()
ja prosle nedelje, mada je sa njim uvek vise nego dobro, al to prosle nedelje pamticu dok sam ziva....
![]()
...mozda je i bilo seksa prosle nedelje, al' da ces ga pamtiti do kraja zivota e tu ga pretera. Pa uvek ima i moze bolj(i)e. Lepota u svemu pa i seksu nema kraj-ISKUSTVO.
tema je besmislena.
isto kao da si pitala- najbolji obrok koji ste jele..
Свађа је одличан показатељ да су људи у браку.Sinoć...
Sex je fantastičan kad se svađate svaki dan, a uveče taj bes iskalite kroz sex...
P.S. Sad se setih neke moje početne teme, gde sam pisala kako se mi nikad ne svađamo...ehhh... kad je to bilo...
![]()