gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
mi smo juce radile domaci zajedno ![Veoma srecan :D :D](/styles/krstarica/xenforo/smilies/icon_biggrin.gif)
imali su zadatak da zalepe fotografije u knjizi "svet oko nas", oboje oko u boji svojih ociju, nacrtaju omiljenu zivotinju i igracku, zabeleze koliko su visoki, teski, ostave otisak prsta![Veoma srecan :D :D](/styles/krstarica/xenforo/smilies/icon_biggrin.gif)
ja sam pomogla tako sto sam : pronasla i isekla fotografije, isla do prodavnice po lepak![Veoma srecan :D :D](/styles/krstarica/xenforo/smilies/icon_biggrin.gif)
i pronasla sam sta njeno ime znaci (to je bio usmeni deo : popricati sa detetom o znacenju njegovog imena)![Veoma srecan :D :D](/styles/krstarica/xenforo/smilies/icon_biggrin.gif)
ostatak je uradila sama![Veoma srecan :D :D](/styles/krstarica/xenforo/smilies/icon_biggrin.gif)
ne radim domaci sa njom, a ono sto za domaci ima sugerisem da uradi cim dodje iz skole jer ce tako imati vise vremena za igru kasnije. nekada se desi da joj se domaci svidi pa zeli nesto dodatno na tu temu da radi e onda nas stan postaje kreativna radionica i uvek uradimo nesto na tu temu.
jos nam se nije desilo da je mrzi da radi domaci, tako da nisam sigurna kako da se postavim u tim momentima. vanda dobru ideju si mi dala sa nagradicama![Namigivanje ;) ;)](/styles/krstarica/xenforo/smilies/icon_wink.gif)
![Veoma srecan :D :D](/styles/krstarica/xenforo/smilies/icon_biggrin.gif)
imali su zadatak da zalepe fotografije u knjizi "svet oko nas", oboje oko u boji svojih ociju, nacrtaju omiljenu zivotinju i igracku, zabeleze koliko su visoki, teski, ostave otisak prsta
ja sam pomogla tako sto sam : pronasla i isekla fotografije, isla do prodavnice po lepak
i pronasla sam sta njeno ime znaci (to je bio usmeni deo : popricati sa detetom o znacenju njegovog imena)
ostatak je uradila sama
ne radim domaci sa njom, a ono sto za domaci ima sugerisem da uradi cim dodje iz skole jer ce tako imati vise vremena za igru kasnije. nekada se desi da joj se domaci svidi pa zeli nesto dodatno na tu temu da radi e onda nas stan postaje kreativna radionica i uvek uradimo nesto na tu temu.
jos nam se nije desilo da je mrzi da radi domaci, tako da nisam sigurna kako da se postavim u tim momentima. vanda dobru ideju si mi dala sa nagradicama
![Namigivanje ;) ;)](/styles/krstarica/xenforo/smilies/icon_wink.gif)