Kad se zavrsava sexualni zivot zene

Valjda se zavrsava kad joj hormoni zapovede, mada se danas uzimaju i hormoni da se duze zena oseca kao zena. A sto se tice predrasuda da sex nije za zene starije od ..., toga ce uvek biti. Znate kad smo bili klinci kako nismo mogli da zamislimo da neki stariji ljudi vode ljubav, a kad dodjes u te godine, osecas se i dalje mladim...
Mozda nije drustveno prihvatljivo da zene od kojih se ocekuje ozbiljnost (majke, starije zene), pokazuju sexualnost, jer niko ne zeli da ih zamislja kao sexualna bica (ako taj neko nije sa njima u vezi).

Nemam ideju.. u 90-im godinama ziwota..
Sta ti je navika, uvek se zalimo na devedesete :lol:

Ovo je mnogo lepa tema.
Moje je misljenje da hormoni imaju presudan uticaj na seksualni zivot zene i da bi svi trebalo da se potrudimo da ostanemo seksualna bica dokle god nam nasa fiziologija to dozvoljava. Ne svidja mi se sto mnogi pod seksualnim zivotom podrazumevaju samo zestoki seks da tako kazem, pa se otuda postavlja pitanje kako to rade stari. Zena moze imati divan seksualan zivot i tantrickim seksom i samozadovoljavanjem i raznim drugim nacinima zaodvoljavanja od strane muskarca, a da to nije penetracija. Mislim da ovakve vrste seksualnog odnosa bi trebalo kod svih da postoje, jer dosta obogate seksualni zivot.

I mislim da ne bi trebalo ni u kom slucaju da radjanjem zena apsolutno zapostavi svoj seksualni zivot i zaboravi sebe u tom smislu pod izgovorm da je ona sad odgovorna da jedno mlado bice izvede na pravi put, jer biti majka nije stil zivota vec samo jos jedna lepa obaveza u kojoj treba uzivati, ali ne dozvoliti da zagospodari nama.

Back