Kad se zavrsava sexualni zivot zene

vidim da je problem da mama ima sm avatar
pa me zanima,je l treba da zakrpimo posle porodjaja:mrgreen:
eto sta vi mislite,da li zene ne smeju vise da uzivaju u sexu kad rode dete:whistling:
Ma jao bre hani, ja kad sam postavila onu temu o igračkicama, čak ženska osoba mi je napisala - kako ide ta tema sa tvojim avatarom :roll:
I ja sam isto pitanje postavila - kad postaneš mama, više ne smeš da uživaš u sexu???

e, ali mene ozbiljno zanima to ptanje
bolje reči brine..
mislim, da me ne shvatite pogrešno, samu sebe mrzim dok ovo pišem.. al plaši me..

ali šta ako se meni recimo bude to radilo i u 70 godina
a niko ne bude hteo da me jer sam stara&ružna
?
ili još crnje, ako mi se to desi u 50..
ne mislim da ću biti stara&ružna u 50, al šta ko budem... ne znam.. udata i sa decom.. a muž ne bude hteo da me.. gde se onda traži drugi? ili šta se već radi..

pa kad budes imala 70 bice ti lepi frajeri od 70 :) a oni valjda nece da prave pitanje
mene je malo brinulo kako ce mm da me gleda posle porodjaja,nece valjda da se istripuje na one glupe fore
medjutim nije(izgleda da me drugacije gledaju samo oni kojih se to ne tice uopste :lol: )
i ako budem zelela sa 70-radicu to i sa 70
ziveli lubrikanti i vep

eto sta vi mislite,da li zene ne smeju vise da uzivaju u sexu kad rode dete:whistling:

Sve cesce udate zene, majke, kao avatar postavljaju sliku svoje djecice...jos i kada se u nicku provuce ime njihovog zlata.............onda mi se cini da udate zene, sa djecom, gube taj osjecaj da su one iste od ranije, jer, one su sada majke....kao da dobijaju neki novi identitet....

imam simpati;nu pričicu na ovu temu, zaista je istinita.

neka mamina prijateljica je pisala nekakav text i zaiteresuje je da sazna kada žena gubi sposobnost da doživi štrast.

reši da pozove svoju tetku koja živi u novom sadu i koja je tada imala nešto preko 60. uspe nekako da joj postavi pitanje, mada je žena prilično "opuštena" pa i nije toliko nezgodno postavljati joj takva pitanja. zamisli se ova pa kaže nešto kao stvarno ne znam, zovnuću ja moju tetku, ona verovatno zna.

zaista mislim da je to stvar ličnosti i ne bih rekla da se sa godinama gubi, samo je neke žene nemaju ni u startu.

e ***, ovu poruku nisam snimila za svaki slucaj....

dobro, pitam ponovo - kojom astralnom logikom se doslo do veze izmadju dvije boldovane recenice? o.O
ili se samo trazio izgovor za temu?

e, ali mene ozbiljno zanima to ptanje
bolje reči brine..
mislim, da me ne shvatite pogrešno, samu sebe mrzim dok ovo pišem.. al plaši me..

ali šta ako se meni recimo bude to radilo i u 70 godina
a niko ne bude hteo da me jer sam stara&ružna
?
ili još crnje, ako mi se to desi u 50..
ne mislim da ću biti stara&ružna u 50, al šta ko budem... ne znam.. udata i sa decom.. a muž ne bude hteo da me.. gde se onda traži drugi? ili šta se već radi..

ovde uočavam dva problema koja me podjednako zbunjuju.

jedan je gađenje prema sexualnosti starijih ljudi koje je krajnje nepravedno.

drugi potreba da sex uvek bude fotogeničan, kao sa nekakve reklame ili ispeglanog filma. ubeđena sam da to samo proizvodi nove frustracije a i povećava procenat ovih metrosexualnih muškaraca sa izdepiliranim nogama. :eek:

Tjuti, na forumu smo :bye:

a213.gif

Back