Кад се војска на Косово врати!

Misliš na Euro Interbank Offer Rate Sizife? Euribir ne određuje u zemlji Srbiji, ni u snu, a o 0,5% može da se sanja, ima entuzijasta.

A stvarno je opak kurs kod cele evrozone, nema šta.

898F981F-9AC4-4FDF-BAA8-5C2D2A71F68E.png
 
  • Haha
Reactions: PA8
Briselski sporazum i Ohridskite izvori su sada izdaje ali za 20 godina to će biti dokumenti koje brane sve partije. Tako su Dejtonski i Kumanovski sporazum bili izdaje nekih desetak godina a onda postali svetinje.
Dabome, još da globalni odnosi snaga ostanu ovakvi pa da se Šiptari malo smire. A strepe ljudi od budućnosti. Znaju oni caku.
 
Gringo, Ne nije isto , sa Kosova ih ne vracaju u onim crnim mrtvackim kesama, ili sa amputiranim udovima.
Sam znaš da si na dalekoj periferiji američke interesne sfere. Ili misliš da Amerika nekako ne može bez tzv “Kosova”? Glavna stvar je da je vaš sponzor Rajh sada na jednoj petini GDP Kine, i manje od jedne šestine američkog. Baš će da se oni još nekad pitaju oko “Evrope”, hoće, kak da neće.

Sledi vam dolazak na volej, ne zaboravi to nikad!
 
Pa CGorci bi kao članovi NATO mogli da ostvare amanet iz ove pesmice njihovog pokojnog verskog poglavara , makar par njih par kao deo nekog većeg kontigenta . Sigurno bi i Ristu bilo na onom svetu . Mada ne znam kako bi ovi BIA zavetnici i nedavači štoprkosno i hrabro farbom i autolakom vraćaju KiM na najprometnijim saobraćajnicima u Beogradu , Titogradu,Nikšiću i Bijeljini gledali na takav razvoj situacije na terenu . :think:
 
problem je ako se srpska vojska na kosovo vrati
da siptarska vojska od straha ne pobegne i ne dodje u bg

ko kad ih je ko uniformisane pubove ovde doveo milosevic onog prvog 9. marta da lemaju beogradjane posto bg policija to nije htela. danas i ne samo danas vec za vreme ovog na vlasti, to u bg rade gratis bosanci, biju se ko ce vise da dokaze odanost vodji lomeci koske protestantima.

ko ne veruje nek slusa naglaske kojima se sporazumevaju.
 

Back
Top