Кад се војска на Косово врати!

1693560884897.png

Кад се војска на Косово врати!

Još malo veštačkog podizanja mržnje i tenzija. Kao morgen niko ne zna da je tamo Nato i da bi se vratili posramljeni sa još jednom vaspitnom. A za 2-3 godine im Nato neće ni trebati, imaće jaču i opremljeniju vojsku od nas. Ali bitno da se busamo, to je tako srpski ;)

У многим градовима у СРБ, РС и ЦГ имаш тај графит. И код мене у граду такође.

Па ништа, жеља сваког народа и сваке војске која има сепаратистичке проблеме на својој територији јесте да се реши.

jos jedno podje.bavanje srpskog naroda sa otrcanim jeftinim ulicarskim forama
Da vidis, ovaj narod i nije zasluzio bolje. Shvatio sam to kada sam video dogadjaj u Sloveniji, 4-og Maja 1980' godine
a kasnije i po odsluzenju vojnog roka. Srecom pa sam imao priliku da se druzim sa zaista pametnim ljudima takodje Srbima koji su jos onda znali sta ce se desavati u Srbiji

Još malo veštačkog podizanja mržnje i tenzija. Kao morgen niko ne zna da je tamo Nato i da bi se vratili posramljeni sa još jednom vaspitnom. A za 2-3 godine im Nato neće ni trebati, imaće jaču i opremljeniju vojsku od nas. Ali bitno da se busamo, to je tako srpski ;)
Не знам. Чини ми се да се доста уложило у нашу војску. Доста је и младих који иду на академију.

Не знам. Чини ми се да се доста уложило у нашу војску. Доста је и младих који иду на академију.

Ma gde se uložilo. Oni za vojnu paradu prefarbaju sva vozila i tenkove. Kad pogledaš malo bolje, ono sve neravno, boja preko rđe. Plus ako znaš da se u Srbiji na rukovodeća mesta ne dolazi zaslugama nego partijskom knjižicom i poltronstvom, možeš misliti u kakvom je polu-raspadu taj sistem. Zapravo svaki sistem.

Ma gde se uložilo. Oni za vojnu paradu prefarbaju sva vozila i tenkove. Kad pogledaš malo bolje, ono sve neravno, boja preko rđe. Plus ako znaš da se u Srbiji na rukovodeća mesta ne dolazi zaslugama nego partijskom knjižicom i poltronstvom, možeš misliti u kakvom je polu-raspadu taj sistem. Zapravo svaki sistem.
Mladi @bernardo gleda Vucica i sve mu veruje.

Mladi @bernardo gleda Vucica i sve mu veruje.
Ма не верујем ја њему велику већину ствари но нажалост људи овде неће да узму ни да је 15% у праву. Ако не пљунеш на све што он каже, и ниси уз маринику, одма си сендвичар и шта ти ја знам

Ја сам десничар, симпатизер странака које се не залажу за ЕУ, за било шта везано за оно што се нашим људима који су патриотски настројени не допада у култури истих земаља

Нисам крајњи десничар. Умерени. Кад бих морао, гласао бих за НДСС.

Ма не верујем ја њему велику већину ствари но нажалост људи овде неће да узму ни да је 15% у праву. Ако не пљунеш на све што он каже, и ниси уз маринику, одма си сендвичар и шта ти ја знам

Ја сам десничар, симпатизер странака које се не залажу за ЕУ, за било шта везано за оно што се нашим људима који су патриотски настројени не допада у култури истих земаља

Нисам крајњи десничар. Умерени. Кад бих морао, гласао бих за НДСС.
Nisam ni ja za EU, i desnicar sam, ali Vucic laze kad god zine, a posebno tamo gde moze da pravi propagandu, kao sto je Vojska Srbije.

Sta je NDSS?

Back