Kad se sve sabere i oduzme, da li Zvezda zaslužuje evropsko proleće?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zaslužuje ako sutra ne izgubi
tenor.gif

A da li je zasluzila da pobedi Olimpijakos ?

Ovo nem veze sa srbima i srbijom sto cu reci...uvjek sam navijao za srpske klubove u evropi...

DOK SU TU LOPOVI I KRIMOSI TERZA I COVIC NIKAD VISE.

DUPE BI PRODSLI DA UZMU PARE...

zelim im sve najgore , s kim god da igraju...

A covic terza i miloje debil da sto pre odu pa nek mani pricaju o svojim toboz uspesima koha behi srs.nje nemoguce i 15 penala protiv cmrljsvog kopenhagena...

Da li zasluzuju? Protiv bajerns i totenhema gol razlika u cetrii utakmice 0-19? I ti pitas da li zasluzuju????

Pa taj olimpijakos koji nije ruku na srce sto je bio, je uzo bod totenhemu , vpdio dva nils u londonu....pokazao zivota...

A vi???

I ti se pitas?

Ne nezasluzujete. Obi zasluzuju bas zbog tih golova totenhemu..

Vi ste najveca bruka ispsli sa 0-19 i ti se pitas???

Jedino ste za ping pong ligu sa vasim sudijama...

Cak vas i mi oducimo od fudbala...

Da bog da vas pocepali! Ali nece braca su vam, pa ce dva nula biti dovoljno.

A vi upamceni sa najgorom gol razlikom svih vremena!!!

On se jos pita....

Upravo gledan na Areni. Drugi tim MCI ih odučava od fudbala. Ta Englezi nisu stali na loptu dali bi im 7-8 komada. Da im je stigao Bajern u najjačem sastavu rašrafio bi ih kao i Zvezdu. Dinamo bez igre, bez šansi. Olmo majstorski spakovao onaj gol i to je sve. Zvezda ni toliko. Prednost Dinama je to ima odličan marketning i logistiku za razliku od Zvezde koja ima sve same diletante i lopove: Miloje, Mrkela, Terzić...

Upravo gledan na Areni. Drugi tim MCI ih odučava od fudbala. Ta Englezi nisu stali na loptu dali bi im 7-8 komada. Da im je stigao Bajern u najjačem sastavu rašrafio bi ih kao i Zvezdu. Dinamo bez igre, bez šansi. Olmo majstorski spakovao onaj gol i to je sve. Zvezda ni toliko. Prednost Dinama je to ima odličan marketning i logistiku za razliku od Zvezde koja ima sve same diletante i lopove: Miloje, Mrkela, Terzić...

To je vec druga stvar i totalno druga tema

Odlično je što nismo prošli dalje. Ponovo igra sa parkiranim autobusom pred golom. Možda sada debili Mrkela i Milojević dobiju nogu u guzicu. Koliki debil treba da budeš pa da ne vidiš da Žander nije bek nego nekakvo krilo.
Ajde sto nije bek pitanje je da li je uopste i fudbaler,meni izgleda kao da je zalutao u fudbal...
I za vikend je pogresno procenio let lopte i zvezda je primila gol i sada ista greska...

Ima Boga!

Ne nogu govn.a rezimska uvek biti talicni!!!

Jel gospodin i danas pogodio koji ce igrac zvezde da promasi penal ko sto je ona bio vidovnjak za vukanovica?
Jos mi se povraca od onda...

Borjan je majstor spaso ih blamaze ....stativa onaj promasi loptu....borjan branio...
To je taktika miloja

E pa majmune ostaces upamcen u cetri utakmice 0-19!!!

Rekorderi !!!

Bar su zavrsili brukanje srbije...

Sta mislite da li je ovom idiotu na rts naredjeno da navija za zvezdu ili je stvarno navijac zvezde.
``Zvezda bolja i direktnija u napadu,pa koju ti utakmicu gledas covece....``
Podense promasio 3 mrtva zicera,stativa i promasaj El Arabija u prvom sa 5 metara...
Iso mi je na jetru...placen vucicev poltron...borjan branio cudo, stativa, promase loptu ziceri...

A on kaze zvezda konkretnija???
I moja scer upita jel ovaj normalan??

Nije, placen je da nad ubedi da ne vidimo dobro, ko i njegov gazda....
Ogadili su sve moguce!

I opet po ko zna koji put kazem ; nije bruka izgubiti od takvih velikana kao sto je Bajern i od dobre ekipe kao sto je Totenhem gde imas jednog Kejna, Songa i ostale.
Sanse i dalje postoje ; videcemo sta ce se desiti veceras.
0-19

Nije bruka?

Bruka je!!!

Niko tolko nije ponizen!!!

Cak i olimpijakos im je davao golove i kuci i na strani...

19!!!!!!!!!!

Bruka!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back