Kad se ovi znaci upare - to prosto ne može da omane

Nina

Srebrna tastatura
Supermoderator
Poruka
289.888
Ovi znakovi su najbolji spoj

RAK I STRELAC
Obično se vatra i voda ne poklapaju najbolje, ali Strelac i Rak imaju savršenu mešavinu karakteristika koje mogu da im pomognu da uravnoteže jedno drugo i izvuku ono najbolje iz svog partnera. Rakova emocionalna priroda inspiriše Strelca da uspori i bude demonstrativniji, dok Strelac ohrabruje Raka da bude malo blesav.

BIK I ŠKORPIJA
Bik, kojim vlada Venera – planeta ljubavi i zadovoljstva – ceniće Škorpijinu senzualnost i strastvenu prirodu. To je ujedno i recep za sjajan seksualni život. Zauzvrat, Škorpije će ceniti osećaj sigurnosti kojim Bikovi odišu. Ova kombinacija znakova donosi ekstravagantne, otmene sastanke koje nikada nećete zaboraviti.

LAV I BLIZANCI
Lav nudi energiju i strast u vezi, dok Blizanci donose mladost i razigranost. Ova dinamika će učiniti da uvek budete sveži i da vam nikad ne bude dosadno kad ste zajedno. Lavovi vole da budu u centru pažnje, dok Blizanci vole da ćaskaju. To pomaže Lavovima da se osećaju bitnim, dok Lavovi mogu pomoći Blizancima da bolje izraze svoja osećanja.

RIBE I DEVICA
Devica ima tendenciju da bude pomalo rezervisana, jer su perfekcionisti i često razmišljaju gomili manje bitnih stvari. Međutim, ekspresivna priroda Riba će ih stalno podsećati i da treba da se zabavljaju.

176266285263d3e47e42e93380930805_w640.jpg

link
 

Tina

Aktivan član
Moderator
Poruka
1.933
Jooooj gde me nađe sa Strelcem. Nikako.
Mudrosere koji samo nešto filozofiraju bez neke poente preterane. 😁
Nemo se ljutite Strelci, ništa lično, not maj kap of tiii. 😅

Može Jarac mesto Strelca a uz Strelca bolje ide Ovan.

Šalu na stranu, astrološki Strelca i Raka veže dobro dostojanstvo Jupitera (u Strelcu sediše, u Raku egzaltacija) pa otuda neki tvrde da nije loša kombo. No, meni lično oni ne odgovaraju jer mi kvadriraju i opozituju sve planete u karti (pošto su mi sve lične sem Sunca u Devici i Blizancima).
 

Top