bernardo
Veoma poznat
- Poruka
- 11.480
Да чујемоZnam takve likove.Njih se treba rješavati tzv.Iskapinim pitanjem.
.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Да чујемоZnam takve likove.Njih se treba rješavati tzv.Iskapinim pitanjem.
.
Слажем се.Mislim da su takvi skloni manipulisanju, manipulišu humorom da prikriju nekada i uvredu . Kao, šalim se , a u stvari...veoma često je prisutan i cinizam kod takvih,opravdano ili ne, ali nekima je to čak i odbrambeni mehanizam u nekim prilikama, ako se i samo osete ugroženo, tako reaguju.
Дада, наравноPo meni su takve vrste šala zadrzane samo za one koji su dobro poznaju i koji znaju da nista nije receno da bi nekog uvredilo ili povredilo. Tj. ljudi su dovoljno prisni, pa nema nesporazuma.
Mila mi za dobro jutro samo napise „Kozetino“, ja njoj „Glupa kokosko“ i to je odraz ljubavi. Sve bez emotikona. Nema potrebe. Znamo da je to tepanje.
Da Lagerti uletim na pp, a simpaticna mi je i napisem:“Glupa kokosko“ pitala bi se zena da li sam normalna.![]()
Зато су то "интерне шале"Ne bih, pala bih sa stolice od smeha. Imam i ja te interne šale, ali to i jeste rezervisano za osobe sa kojima imaš takvu komunikaciju, sa kojom se razumete što se tiče humora .
Ја сам онај тип који би се насмејао чак и кад ми није смешно да онај који је хтео да испадне смешан барем добије неку реакцијуMeni su još gori oni koji se cinično smejulje ...
Грубе шале... То је то.Ne volim grube šale i šale po svaku cenu.
Samo neka je spontano..
Jedno je zezanje, ti govoris o podjebavanju...Јако ме је нервирао целог живота овај тип људи, који се зезају а нико не провали да се зезају. Остављам вам слободно да протумачите тему и да описујете случајеве које сте ви доживели налик овоме о чему ја сад пишем
Дакле имамо лика који нешто каже, тебе то изнервира, а онај ко га боље познаје ти каже "ма шали се он тако стално, спрда се, блабла"
Нене, говорим о људима који се "зезају" без осмеха, грубо.Jedno je zezanje, ti govoris o podjebavanju...
Pa ako ti nije prijatno, to je podjebavanje... zezanje je nesto drugo...Нене, говорим о људима који се "зезају" без осмеха, грубо.
i najveci sotona ce pokleknuti pred silom dobra. Nije ovo biblijski citat vec istina koju vecina nas poznaje iz svakodnevnog zivota.Јако ме је нервирао целог живота овај тип људи, који се зезају а нико не провали да се зезају. Остављам вам слободно да протумачите тему и да описујете случајеве које сте ви доживели налик овоме о чему ја сад пишем
Дакле имамо лика који нешто каже, тебе то изнервира, а онај ко га боље познаје ти каже "ма шали се он тако стално, спрда се, блабла"
ćuranuuuukoje ste kokoške i petlovi![]()
Pa kad završe sa svojom šalom lijepo i potpuno smireno ih pitaš:"Pardoniram gospodine,ali kakvi ste na dojenju."Да чујемо
ja ne razumem opasku vrv ni drugiPa kad završe sa svojom šalom lijepo i potpuno smireno ih pitaš:"Pardoniram gospodine,ali kakvi ste na dojenju."
šta ovo znači
Видиш има разлике између тога иkoje ste kokoške i petlovi![]()
Dušica mala❤ja ne razumem opasku vrv ni drugi
može da te gleda bledo
možda i "razumem" al nije efikasna
doduše ovo je forum pa nisi mogao vrv pravu reč da kažeš
ok.
Ne šalim se na tuđ račun, ne volim šale ni na svoj račun. Izuzetak su dve osobe koje jako dobro poznajem,tu nema potrebe za objasnjavanjem i vređanjem .Јако ме је нервирао целог живота овај тип људи, који се зезају а нико не провали да се зезају. Остављам вам слободно да протумачите тему и да описујете случајеве које сте ви доживели налик овоме о чему ја сад пишем