Кад се неко "зеза", а то не можеш да провалиш

Mislim da su takvi skloni manipulisanju, manipulišu humorom da prikriju nekada i uvredu . Kao, šalim se , a u stvari...veoma često je prisutan i cinizam kod takvih,opravdano ili ne, ali nekima je to čak i odbrambeni mehanizam u nekim prilikama, ako se i samo osete ugroženo, tako reaguju.
Слажем се.

Po meni su takve vrste šala zadrzane samo za one koji su dobro poznaju i koji znaju da nista nije receno da bi nekog uvredilo ili povredilo. Tj. ljudi su dovoljno prisni, pa nema nesporazuma.

Mila mi za dobro jutro samo napise „Kozetino“, ja njoj „Glupa kokosko“ i to je odraz ljubavi. Sve bez emotikona. Nema potrebe. Znamo da je to tepanje. :)

Da Lagerti uletim na pp, a simpaticna mi je i napisem:“Glupa kokosko“ pitala bi se zena da li sam normalna. :D
Дада, наравно😆😆😆

Јако ме је нервирао целог живота овај тип људи, који се зезају а нико не провали да се зезају. Остављам вам слободно да протумачите тему и да описујете случајеве које сте ви доживели налик овоме о чему ја сад пишем

Дакле имамо лика који нешто каже, тебе то изнервира, а онај ко га боље познаје ти каже "ма шали се он тако стално, спрда се, блабла"
Jedno je zezanje, ti govoris o podjebavanju...

Јако ме је нервирао целог живота овај тип људи, који се зезају а нико не провали да се зезају. Остављам вам слободно да протумачите тему и да описујете случајеве које сте ви доживели налик овоме о чему ја сад пишем

Дакле имамо лика који нешто каже, тебе то изнервира, а онај ко га боље познаје ти каже "ма шали се он тако стално, спрда се, блабла"
i najveci sotona ce pokleknuti pred silom dobra. Nije ovo biblijski citat vec istina koju vecina nas poznaje iz svakodnevnog zivota.

Pa kad završe sa svojom šalom lijepo i potpuno smireno ih pitaš:"Pardoniram gospodine,ali kakvi ste na dojenju."
ja ne razumem opasku vrv ni drugi
može da te gleda bledo
možda i "razumem" al nije efikasna
doduše ovo je forum pa nisi mogao vrv pravu reč da kažeš
ok.

Poslednja izmena:

Ne šalim se na tuđ račun, ne volim šale ni na svoj račun. Izuzetak su dve osobe koje jako dobro poznajem,tu nema potrebe za objasnjavanjem i vređanjem .

Ne znam, ja bas volim ljude koji se bas doobrooo zaiebavaju.
Prija mi drustvo takvih.
Iz iskustva, to su uvek lafčine koje će prvi da priteknu ako zaškripi.

I sam volim dobro da se zaiebavam, ali naravno - samo u odabranom, mom društvu.

Ne volim ljude koji ne umeju da se zaiebavaju na svoj račun.
Uz rizik da se neko uvredi, po meni je to nedostatak socijalne inteligencije.

P.S.
Sve ovo podrazumevam u drustvo gde se svi odlicno poznajemo.

Back