Kćerka Direktora Cirkusa
Domaćin
- Poruka
- 4.316
Aha, ono varanje s početka je varanje u najavi?Pa ja zivim u vambracnoj zajednici, deset godina, mislim da zena uziva pored mene u drugoj situaciji vec odavno ne bih mogao da budem sa njom...
Aha, ono varanje s početka je varanje u najavi?Pa ja zivim u vambracnoj zajednici, deset godina, mislim da zena uziva pored mene u drugoj situaciji vec odavno ne bih mogao da budem sa njom...
Ako ja dajem neki savet nekome ko je u bratsko sestrinskoj vezi ili nekome ko se mozda nadje u tome, to ne znaci da sam ja u takvoj vezi ... A ne znaci ni da varam.... Doduse jesam za ovih deset godina ima koliko se ja secam pet odnosa izvan "braka".. Bio sam cesto na dugim putovanjima....Aha, ono varanje s početka je varanje u najavi?
Onda je to znak za totalnu uzbunu jer je razvod vrlo blizu.Ovo je prilično rasprostranjeni fenomen. Obično sam čuo od muškaraca, ali verujem da je isti slučaj i sa ženama.
Šta raditi u tom slučaju, kada je sve u redu, osim što seksualni život "plaća cenu"?
Da se odmah ogradim, ne pričam o svom slučaju
Pogledajte prilog 1175071
pa nije uvek, čitam da najmanje jedna trećina parova nastavlja da živi takoOnda je to znak za totalnu uzbunu jer je razvod vrlo blizu.
A dve trećine se razvedu.pa nije uvek, čitam da najmanje jedna trećina parova nastavlja da živi tako
Može ako si spreman na to isto od druge strane ČPja mislim da u tim slučajevima malo švrljanja pomaže dosta
Francuzi su to doveli do perfekcionizma sa ljubavnicimaMože ako si spreman na to isto od druge strane ČP
Kad se rode deca, gotovo je sa sebičlukom. Tako sam ja ženi rekao, do deteta mogli smo da se zezamo, kad se rodilo dete imamo više ciljeve ...Devojke, ne mozete vi sada da znate kakve ce vam zelje biti u buducnosti... Mozda bas same pozelite da promenite svog partnera, mozda on vama dosadi, a ne vi njemu...
Problem je u tome, da ako se jedna strana zaljubi, onda pukne brak. Da smo u društvu gde bi majndset bio neka druga religija, gdeFrancuzi su to doveli do perfekcionizma sa ljubavnicima
Hebote 24 godineDa sam ga ubila dosad bi ga odrobijala. Sensei ebala te tema.